Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, tak jelikož tohle „vše“ je jen začátek, tudíž si za bohove neumim představit, co se musí stát, aby to byl už ten „masakr“, tak bych i věřila, že to nedá… Stačilo, jak včera brečela a prosila ji, ať to už smaže… A to je vlastně teda podle scénáristů kulový, proti tomu, co se chystá za šikanu…
@Xiraxinek Přesně, s tím souhlasím. Možná chtějí prostě poukázat, kde šikana klidně může vést..
Já bych z toho Kuřízka udělala řízky
Srab jeden promiskuitní.
@Lana Lanová píše:
Já bych z toho Kuřízka udělala řízkySrab jeden promiskuitní.
Ten se vybarvil.. ![]()
@Peťulka2608 píše:
Ten se vybarvil..
Doufám, že se předvede ještě víc.
Zato Oťas se mi dneska líbil, jak se ujal Terýska na schodišti
To se zachoval jako muž, o kterého se dá skutečně opřít ![]()
holky a ta smrt v ulici, to už asi bylo ono, že? S tou babičkou Malerovou…
@lucka.honza píše:holky a ta smrt v ulici, to už asi bylo ono, že? S tou babičkou Malerovou…
Jen aby.Snad to nebude nakonec Roza ![]()
@Peťulka2608 píše:
Ten se vybarvil..
Tak i ta jeho manazerka se vybarvila ![]()
@Gorlami píše:
Tak i ta jeho manazerka se vybarvila
Proste barevna to rodinka ![]()
Tak na kuřízka nadávat nebudu, pokud jsou spolu jen kuli dětem a těm to neřekli? je to chlap, a ona je ženská, oba mají své potřeby ne? ![]()
@dituleska píše:
Tak na kuřízka nadávat nebudu, pokud jsou spolu jen kuli dětem a těm to neřekli? je to chlap, a ona je ženská, oba mají své potřeby ne?
Však jo! Když jsou na tom domluvení, proč neuspokojit své potřeby mimo domov, kór s požehnáním. Ale ten blbec si musí zrovna vybrat učitelku své pubertální dcery (a o lásce na první pohled nechci slyšet
)? A ještě se s ní ukazovat venku, když má k dispozici volný byt? A když na to manželka kápne, chová se spíše jako její syn než manžel
![]()