Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucka.honza Ona je navic hodne naivni.Snad se sveri te Tereze, dnes to skoro tak vypadalo
@atominnka píše:
Myslíte, že by rozuinu nechali umřítt???![]()
Myslím, že její role i herečka samotná mají velký potenciál. Takže za mě ji pod kytičky nepošlou.
A taky doufám, že Lucině nehrábne a nezasebevraždí se nakonec ona ![]()
@Lana Lanová píše:
Myslím, že její role i herečka samotná mají velký potenciál. Takže za mě ji pod kytičky nepošlou.A taky doufám, že Lucině nehrábne a nezasebevraždí se nakonec ona
A tak to zase ať Lucině klidně hrábne…
![]()
@lovesmile píše:
A tak to zase ať Lucině klidně hrábne…![]()
![]()
Hlavně ať už konečně! někomu! hrábne, jinak hrábne z té zvědavosti mně ![]()
@Lana Lanová píše:
Myslím, že její role i herečka samotná mají velký potenciál. Takže za mě ji pod kytičky nepošlou.A taky doufám, že Lucině nehrábne a nezasebevraždí se nakonec ona
Taky si to myslím. Kdyby ji scénáristi zabili, tak už by celá Maléřovic rodina nebyla tak zajímavá. Takhle mají dalšího člověka na první lásky, vztah, zkušenost s alkoholem apod… ![]()
@Naushika píše:
Myslim ze jo. Zrovna nedavno se par holek zabilo kvuli sikane na fb
Ahoj holky, lezu Vám sem, vždycky jen pročítám..
, jinak mě Rozina napadla po rozhovoru v TV, bavila se o budoucnosti a říkala, že má plány po škole, že by chtěla do zahraničí a tam se věnovat herectví apod.., tka mě napadlo, že by jí nechali " jakože " zasebevraždit ", protože s ní není budoucnost a chtěla by jim třeba utéct.., ale taky je to možná jen moje přehnaná demagogie
, odcestovat za školou apod.., může " jako " i v seriálu, že. Ale toto mě napadlo, když je to s ní tak vyhrocené a má to být ještě horší
![]()
Příspěvek upraven 28.05.15 v 21:11
@Naushika je,ale já jsem taky byla. Nevěřila jsem nebo neverila, nevím jak to říct, ale ze jsou zlí lidi. Brala jsem to tak, ze když já to myslím dobře, oni taky, nenapadlo mě, že jsou jiní…
@Meganie píše:
Taky si to myslím. Kdyby ji scénáristi zabili, tak už by celá Maléřovic rodina nebyla tak zajímavá. Takhle mají dalšího člověka na první lásky, vztah, zkušenost s alkoholem apod…
Tak to už tam všechno bylo. Navíc Kadeřávková ve Volejte Novu říkala, že chce jet studovat do zahraničí… ![]()
No ale není tady stále ta možnost, že kuřízek zamává rodince a usadí se s Terkou, když je tedy do ní tak zamilovanej? To tam ještě myslím nebylo, ne? ![]()
@lucka.honza Tak s tim ja mam obcas problemy do dneska, hlavne v praci, a to je mi dvakrat tolik co Rozine. Doufam ze se z toho pouci, i kdyz je to jen serial.
@Moise píše:
No ale není tady stále ta možnost, že kuřízek zamává rodince a usadí se s Terkou, když je tedy do ní tak zamilovanej? To tam ještě myslím nebylo, ne?
tak Terezy táta taky zamával rodince a žil s bioúčou
@Lana Lanová píše:![]()
![]()
Hlavně ať už konečně! někomu! hrábne, jinak hrábne z té zvědavosti mně
Ze? To i mne, furt slibujou.Nevi nekdo kdy je konec tehle serie prosim?
Edit-pisu jak tatar
Bavi me to slovo zasebevrazdit
kdyz uz tak spachat sebevrazdu. A myslim, ze to by s Rozou udelali velice kratky proces. Mam dojem, ze uz to „jen“ psychicky neunese a da Lucii do zubu a roslape ji ten jeji notas ![]()
A co třeba taková Nyklová nebo Růža?? Obě mají problémy se srdcem, Nyklová problémy s tou blonďatou podnikatelkou…
@veeeraf píše:
Bavi me to slovo zasebevrazditkdyz uz tak spachat sebevrazdu. A myslim, ze to by s Rozou udelali velice kratky proces. Mam dojem, ze uz to „jen“ psychicky neunese a da Lucii do zubu a roslape ji ten jeji notas
Já vím, ale nebaví mě vypisovat
![]()