Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1033
28.5.15 20:57

@lucka.honza Ona je navic hodne naivni.Snad se sveri te Tereze, dnes to skoro tak vypadalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
28.5.15 20:58
@atominnka píše:
Myslíte, že by rozuinu nechali umřítt??? 8o :,(

Myslím, že její role i herečka samotná mají velký potenciál. Takže za mě ji pod kytičky nepošlou.

A taky doufám, že Lucině nehrábne a nezasebevraždí se nakonec ona :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
28.5.15 21:04
@Lana Lanová píše:
Myslím, že její role i herečka samotná mají velký potenciál. Takže za mě ji pod kytičky nepošlou.A taky doufám, že Lucině nehrábne a nezasebevraždí se nakonec ona :mrgreen:

A tak to zase ať Lucině klidně hrábne… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
28.5.15 21:06
@lovesmile píše:
A tak to zase ať Lucině klidně hrábne… :think: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hlavně ať už konečně! někomu! hrábne, jinak hrábne z té zvědavosti mně :lol:

• Citovat
  • Upravit
2604
28.5.15 21:07
@Lana Lanová píše:
Myslím, že její role i herečka samotná mají velký potenciál. Takže za mě ji pod kytičky nepošlou.A taky doufám, že Lucině nehrábne a nezasebevraždí se nakonec ona :mrgreen:

Taky si to myslím. Kdyby ji scénáristi zabili, tak už by celá Maléřovic rodina nebyla tak zajímavá. Takhle mají dalšího člověka na první lásky, vztah, zkušenost s alkoholem apod… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
28.5.15 21:10
@Naushika píše:
Myslim ze jo. Zrovna nedavno se par holek zabilo kvuli sikane na fb :(

Ahoj holky, lezu Vám sem, vždycky jen pročítám.. ;), jinak mě Rozina napadla po rozhovoru v TV, bavila se o budoucnosti a říkala, že má plány po škole, že by chtěla do zahraničí a tam se věnovat herectví apod.., tka mě napadlo, že by jí nechali " jakože " zasebevraždit ", protože s ní není budoucnost a chtěla by jim třeba utéct.., ale taky je to možná jen moje přehnaná demagogie :mrgreen: :mrgreen:, odcestovat za školou apod.., může " jako " i v seriálu, že. Ale toto mě napadlo, když je to s ní tak vyhrocené a má to být ještě horší :nevim: :nevim:

Příspěvek upraven 28.05.15 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
28.5.15 21:10

@Naushika je,ale já jsem taky byla. Nevěřila jsem nebo neverila, nevím jak to říct, ale ze jsou zlí lidi. Brala jsem to tak, ze když já to myslím dobře, oni taky, nenapadlo mě, že jsou jiní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
28.5.15 21:11
@Meganie píše:
Taky si to myslím. Kdyby ji scénáristi zabili, tak už by celá Maléřovic rodina nebyla tak zajímavá. Takhle mají dalšího člověka na první lásky, vztah, zkušenost s alkoholem apod… :mrgreen:

Tak to už tam všechno bylo. Navíc Kadeřávková ve Volejte Novu říkala, že chce jet studovat do zahraničí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
28.5.15 21:11

No ale není tady stále ta možnost, že kuřízek zamává rodince a usadí se s Terkou, když je tedy do ní tak zamilovanej? To tam ještě myslím nebylo, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
28.5.15 21:16

@lucka.honza Tak s tim ja mam obcas problemy do dneska, hlavne v praci, a to je mi dvakrat tolik co Rozine. Doufam ze se z toho pouci, i kdyz je to jen serial.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
28.5.15 21:18
@Moise píše:
No ale není tady stále ta možnost, že kuřízek zamává rodince a usadí se s Terkou, když je tedy do ní tak zamilovanej? To tam ještě myslím nebylo, ne? :think:

tak Terezy táta taky zamával rodince a žil s bioúčou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
28.5.15 21:18
@Lana Lanová píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hlavně ať už konečně! někomu! hrábne, jinak hrábne z té zvědavosti mně :lol:

Ze? To i mne, furt slibujou.Nevi nekdo kdy je konec tehle serie prosim?
Edit-pisu jak tatar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
28.5.15 21:22

Bavi me to slovo zasebevrazdit :-D kdyz uz tak spachat sebevrazdu. A myslim, ze to by s Rozou udelali velice kratky proces. Mam dojem, ze uz to „jen“ psychicky neunese a da Lucii do zubu a roslape ji ten jeji notas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
28.5.15 21:34

A co třeba taková Nyklová nebo Růža?? Obě mají problémy se srdcem, Nyklová problémy s tou blonďatou podnikatelkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
28.5.15 21:35
@veeeraf píše:
Bavi me to slovo zasebevrazdit :-D kdyz uz tak spachat sebevrazdu. A myslim, ze to by s Rozou udelali velice kratky proces. Mam dojem, ze uz to „jen“ psychicky neunese a da Lucii do zubu a roslape ji ten jeji notas :-D

Já vím, ale nebaví mě vypisovat :mrgreen: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky