Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
29.5.15 09:08

Kdybych si měla opravdu někoho z Ulice vybrat (ne vzhledem, ale chováním), tak by se mi jako manžel líbil nejvíc asi Jarda, možná ještě Béda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.5.15 09:10
@AndrejkaS píše:
Jj, je to prvák, loni dělal Franta s Borisem přijímačky a Borise nevzali. Ale jinak je to dost divná škola, gympl spojenej se základkou… :nevim:

U nás to tak máme taky - osmileté gymnázium a základní škola v jednom. Teď už je tam i školka. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
29.5.15 09:12

@Gorlami Me pupik nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.5.15 09:15
@jednažena píše:
@KPKristy Tak ja koukam na tu postavu nyni.Driv byl lump.To mi neinponoval.Ted je to zlaticko. :srdce: Libi se mi, iak ma nastudovano, jak se vyviji miminko. U nas sem to byla ja, kdo delal,,prednasky" o tom jak se plod vyviji. :mrgreen:

Tak mne naopak tim, jak ma vse nastudovano strasne leze na nervy. Zajimat se je sice pekny, ale nic se nema prehanet a pokud by chlap „zral“ tehotenstvi vic jak ja a projizdel emimino a podobny servery pod zenskym nickem, tak bych z toho teda vubec nebyla nadsena.
U nas to bylo tak, ze mi chlap koupil knihu O mamince a detatku, ja mu vzdy rekla zajimavosti z toho konkretniho mesice a tim to haslo. Na dovolene jsem hystercila, jstl nechytnu z tzatziky lysteriozu :D a chlap mi rikal, ze plasim; zakazovat mi chlap neco jist jak Lumca, tak ho prastim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.5.15 09:16
@jednažena píše:
@Gorlami Me pupik nevadi.

Mne nevadi maly pupicek :D, to, co ma Lumir uz je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
29.5.15 09:27

@Gorlami Tak muj chlap taky resil treba abych nejedla chipsy v tehotenstvi, ze mam pit mliko atd. :mrgreen: Ale anatomie byla na me. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.5.15 09:36
@Peťulka2608 píše:
Novotny psal, ze bude jen v prechodu… :nevim: :nevim:
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148773
29.5.15 09:37
@Magnificata píše:
@Anna766 :potlesk:

Doufam ze to neberes ze se jim smeju :oops: :oops: spis si delam srandu ze sebe :lol: jsem taky invalida :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.5.15 09:51
@jednažena píše:
@Gorlami Tak muj chlap taky resil treba abych nejedla chipsy v tehotenstvi, ze mam pit mliko atd. :mrgreen: Ale anatomie byla na me. :mrgreen:

Tak pokud je sam nejedl a tys je jedla po kilech, tak ok :), ale mne by to vadilo :think:. Ale Lumca prijde domu s tim svym mega brichem, ktery nebude mit Svetlana ani v 9. mesici a zacne ji prednaset o skodlivosti a vhodnosti jednotlivych potravin a nutit ji neco, na co nema chut :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.5.15 09:55

Úterní díl by mohl být ke stažení už dnes večer, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
29.5.15 10:09

Tak mě se Kuřízková líbí, postavou i obličejem, akorát zuby má dost daleko od sebe, ale ve srovnání se staromladou Terezou je to elegantní kočka. Má teda „vostrej“ výraz manažerky, ale to asi patří k roli. A jak ukončila debatu o manželově další nevěře slovy, že večeře bude v 7 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
29.5.15 10:14
@Terdul píše:
Ta to tam má pod palcem, nikdo ani nemrkne, když nedovolí :mrgreen:.

No možná to tak Kuřízkovi vyhovuje, mám kamaráda, co má doma něco podobnýho a ač se tváří jako ublíženej šikanovajen oukropek a často manželku podvádí, nikdy by ji neopustil (myslím), protože ten dozor a šéfování vlastního života prostě potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
29.5.15 10:18
@lovesmile píše:
Kdybych si měla opravdu někoho z Ulice vybrat (ne vzhledem, ale chováním), tak by se mi jako manžel líbil nejvíc asi Jarda, možná ještě Béda. :think:

Já bych teda byla pro Bédu, vzhledem není špatný, rozumný chlap, který se hlavně jako chlap i chová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
29.5.15 10:18
@robínek píše:
No možná to tak Kuřízkovi vyhovuje, mám kamaráda, co má doma něco podobnýho a ač se tváří jako ublíženej šikanovajen oukropek a často manželku podvádí, nikdy by ji neopustil (myslím), protože ten dozor a šéfování vlastního života prostě potřebuje.

joo, taky takový znám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3672
29.5.15 10:21

Holky, dlouho si říkám, že se přidám… :*

Teda vy tady rozjíždíte, kdo tady umře.. To je síla, myslíte, že fakt někoho nechají??? Anča?? Simona?? Néééé…

Mě už tedy tak trochu vytáčí PETER!!!

Kuřízek byl včera prostě zbabělec. Asi si v tom vztahu nemají co vyčítat, ona má asi taky něco bokem, ale jeho reakce jsou teda masakr.. Ona je tam ta, co nosí kalhoty, proto mu asi vyhovuje Tereza… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí