Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
29.5.15 11:16
@KPKristy píše:Přezdívka pro Květu „Granule“, to se povedlo :potlesk: :palec:

Granule je super! Pak nemá vypadat jak mopslík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.5.15 11:19

Ale musí se nechat, že ošéfovaný to má Kuřízková fakt dobře :) nevěra jí nerozhází, sama nemá čistý svědomí, pravděpodobně se na tom domluvili. Je pro ní pohodlnější udržet navenek zdání rodiny a udržet si doma chlapa, co fakt slušně vydělává, než se hroutit z jeho záletů. Ale utnula mu to rázně, to se mi líbilo, že se z toho nehroutí, no asi tam už moc lásky mezi nima nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
29.5.15 11:23

Holky, můžu se přidat?
Mně v souvislosti s Rózou a notebookem napadlo, jestli jí to nenařídila ta mrcha Lucie. Ona na tom může jenom „vydělat“. Notebook budou muset rodiče Rozinky zaplatit, takže tak čůza dostane nový. A před třídou bude za chuděrku, které Rozina neprávem ublížila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
29.5.15 11:25
@AndrejkaS píše:
Ale musí se nechat, že ošéfovaný to má Kuřízková fakt dobře :) nevěra jí nerozhází, sama nemá čistý svědomí, pravděpodobně se na tom domluvili. Je pro ní pohodlnější udržet navenek zdání rodiny a udržet si doma chlapa, co fakt slušně vydělává, než se hroutit z jeho záletů. Ale utnula mu to rázně, to se mi líbilo, že se z toho nehroutí, no asi tam už moc lásky mezi nima nebude

Taky mi to tak přijde. Ale je to teda baba jak břitva :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.5.15 11:31
@MillaJ píše:
Holky, můžu se přidat?
Mně v souvislosti s Rózou a notebookem napadlo, jestli jí to nenařídila ta mrcha Lucie. Ona na tom může jenom „vydělat“. Notebook budou muset rodiče Rozinky zaplatit, takže tak čůza dostane nový. A před třídou bude za chuděrku, které Rozina neprávem ublížila.

Ty voe, to už by byl mazec ale :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
29.5.15 11:32
@Anna766 píše:
Mam doma taky „Bedu“ vypada uplne stejne :mrgreen: kdyz ho mala vidi v Ulici, vola „deda deda. :mrgreen: Akorat kdyz davali Ucastniky zajezdu tak koukala divne, proc "deda“ lezi v posteli s jinym panem :oops: :lol: :mrgreen:
:D no jo, někdy holt není dobrý mít doma dvojče :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
29.5.15 11:34

@MillaJ mně teda to chování Rózinky rozčiluje, že si to nechá líbit a že kurňa nic nikomu neřekne :roll: :zed: Lucii bych dala pár facek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
29.5.15 11:35
@KPKristy píše:
Ty voe, to už by byl mazec ale :-O

No byl. Ale jestli se to má stupňovat :think: navíc, jestli se má proti Rozině obrátit i celá třída, byla by to možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
29.5.15 11:35
@lovesmile píše:
Kdybych si měla opravdu někoho z Ulice vybrat (ne vzhledem, ale chováním), tak by se mi jako manžel líbil nejvíc asi Jarda, možná ještě Béda. :think:

taky tak, ale musel by sundat ty úděsný brejle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
29.5.15 11:39

Holky a Kuřízek hraje v reklamě na Tesco, ne?? Vždycky mě dostane hláška, že je rodina na prvním místě - a hlavní roli hraje notorický záletník Kuřízek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3672

A co se stane s Rózou a notebookem, jakto, že máte info takhle dopředu??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3672

@Ikente

role si nevybíráš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
29.5.15 11:41

@Verůůů7 Rozinka s nim Lucce švihne o zem… tak tady dedukujeme proč asi.. aby v tom zase neměla prsty Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
29.5.15 11:42
@LenďuleB píše:
@MillaJ mně teda to chování Rózinky rozčiluje, že si to nechá líbit a že kurňa nic nikomu neřekne :roll: :zed: Lucii bych dala pár facek :cert:

přesně :palec: muj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3672
29.5.15 11:46

@LenďuleB

aha, děkuju. A to bylo v ukázkách jo??? No, zase to hodí špatný pohled akorát tak na Rozinu… Já pořád doufám, že to všechno odhalí Viky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí