Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:Přezdívka pro Květu „Granule“, to se povedlo![]()
Granule je super! Pak nemá vypadat jak mopslík ![]()
Ale musí se nechat, že ošéfovaný to má Kuřízková fakt dobře
nevěra jí nerozhází, sama nemá čistý svědomí, pravděpodobně se na tom domluvili. Je pro ní pohodlnější udržet navenek zdání rodiny a udržet si doma chlapa, co fakt slušně vydělává, než se hroutit z jeho záletů. Ale utnula mu to rázně, to se mi líbilo, že se z toho nehroutí, no asi tam už moc lásky mezi nima nebude
Holky, můžu se přidat?
Mně v souvislosti s Rózou a notebookem napadlo, jestli jí to nenařídila ta mrcha Lucie. Ona na tom může jenom „vydělat“. Notebook budou muset rodiče Rozinky zaplatit, takže tak čůza dostane nový. A před třídou bude za chuděrku, které Rozina neprávem ublížila.
@AndrejkaS píše:
Ale musí se nechat, že ošéfovaný to má Kuřízková fakt dobřenevěra jí nerozhází, sama nemá čistý svědomí, pravděpodobně se na tom domluvili. Je pro ní pohodlnější udržet navenek zdání rodiny a udržet si doma chlapa, co fakt slušně vydělává, než se hroutit z jeho záletů. Ale utnula mu to rázně, to se mi líbilo, že se z toho nehroutí, no asi tam už moc lásky mezi nima nebude
Taky mi to tak přijde. Ale je to teda baba jak břitva ![]()
@MillaJ píše:
Holky, můžu se přidat?
Mně v souvislosti s Rózou a notebookem napadlo, jestli jí to nenařídila ta mrcha Lucie. Ona na tom může jenom „vydělat“. Notebook budou muset rodiče Rozinky zaplatit, takže tak čůza dostane nový. A před třídou bude za chuděrku, které Rozina neprávem ublížila.
Ty voe, to už by byl mazec ale ![]()
@Anna766 píše:
Mam doma taky „Bedu“ vypada uplne stejnekdyz ho mala vidi v Ulici, vola „deda deda.
Akorat kdyz davali Ucastniky zajezdu tak koukala divne, proc "deda“ lezi v posteli s jinym panem
![]()
![]()
@MillaJ mně teda to chování Rózinky rozčiluje, že si to nechá líbit a že kurňa nic nikomu neřekne
Lucii bych dala pár facek ![]()
@KPKristy píše:
Ty voe, to už by byl mazec ale
No byl. Ale jestli se to má stupňovat
navíc, jestli se má proti Rozině obrátit i celá třída, byla by to možnost.
@lovesmile píše:
Kdybych si měla opravdu někoho z Ulice vybrat (ne vzhledem, ale chováním), tak by se mi jako manžel líbil nejvíc asi Jarda, možná ještě Béda.
taky tak, ale musel by sundat ty úděsný brejle ![]()
Holky a Kuřízek hraje v reklamě na Tesco, ne?? Vždycky mě dostane hláška, že je rodina na prvním místě - a hlavní roli hraje notorický záletník Kuřízek ![]()
A co se stane s Rózou a notebookem, jakto, že máte info takhle dopředu??? ![]()
@Verůůů7 Rozinka s nim Lucce švihne o zem… tak tady dedukujeme proč asi.. aby v tom zase neměla prsty Lucie
@LenďuleB píše:
@MillaJ mně teda to chování Rózinky rozčiluje, že si to nechá líbit a že kurňa nic nikomu neřekne![]()
Lucii bych dala pár facek
přesně
muj názor
aha, děkuju. A to bylo v ukázkách jo??? No, zase to hodí špatný pohled akorát tak na Rozinu… Já pořád doufám, že to všechno odhalí Viky…