Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terdul píše:
A proc anonym? To je tak duverny dotaz?
Přece si nepo*sere reputaci, že kouká na „trapnou“ ulici, když zveřejní nick ![]()
@martinape píše:
Jinak teda podle jednoho nejmenovaného redaktora z jednoho nejmenovaného bulváru, by měla Anča přecházet (když už je konečně klid od Jituny, která už přešla) a neměla by se z narkozy probudit Simona. A nutno dodat, že tento zdroj informací se dosta často nemýlí. Ale tady je to takové trošičku podivné, neboť Simona právě pod celkovou narkozu nechce.A jinak a sebe si myslím, že na nás scénáristi hrajou tak trošku habaďůru s tou Ančou, že to bude jen ta bylinková intoxikace, a my se jako máme bát o Ančku, a pak to švihne s někým naprosto neočekávaným. Rozina to, doufám, nebude. Sebevražda mladýho člověka (teda spoň pokus) už tam byla.
Simona?? No to snad ne, doufám že to nebude pravda, už mě to nebaví jak furt někdo umírá!
@martinape píše:Šmarijá, no jo, já zapomněla…
mám pocit, že v tomto případě by měli oba smůlu. Oba mají jinou maminku.
@martinape píše:
Jinak teda podle jednoho nejmenovaného redaktora z jednoho nejmenovaného bulváru, by měla Anča přecházet (když už je konečně klid od Jituny, která už přešla) a neměla by se z narkozy probudit Simona. A nutno dodat, že tento zdroj informací se dosta často nemýlí. Ale tady je to takové trošičku podivné, neboť Simona právě pod celkovou narkozu nechce.A jinak a sebe si myslím, že na nás scénáristi hrajou tak trošku habaďůru s tou Ančou, že to bude jen ta bylinková intoxikace, a my se jako máme bát o Ančku, a pak to švihne s někým naprosto neočekávaným. Rozina to, doufám, nebude. Sebevražda mladýho člověka (teda spoň pokus) už tam byla.
Jituna přešla? nějak se neorintuju, myslíš Jitku, mámu Moniky a Lídy? ta je tam pořád, ne?
@střepina píše:
Jituna přešla? nějak se neorintuju, myslíš Jitku, mámu Moniky a Lídy? ta je tam pořád, ne?
@Xiraxinek píše:
Přdamasi nepo*sere reputaci, že kouká na „trapnou“ ulici, když zveřejní nick
Holky jestli ta anonymni nebude sama Smrt.Ma v tom taky bordel a nevi na koho ma vlastne nabrousit kosu.
@Anna766 píše:
Holky jestli ta anonymni nebude sama Smrt.Ma v tom taky bordel a nevi na koho ma vlastne nabrousit kosu.
@Xiraxinek píše:
Přece si nepo*sere reputaci, že kouká na „trapnou“ ulici, když zveřejní nick
To jsem si myslela taky, ale je to spíš Béda. Už mu lezou krkem ty čajíčky, tak se chtěl ujistit, jestli jako už dovopravdicky…
Další v přechodu? Boze, však jituna ho nezvladla snad do ted
To nedám.
@KPKristy píše:
To jsem si myslela taky, ale je to spíš Béda. Už mu lezou krkem ty čajíčky, tak se chtěl ujistit, jestli jako už dovopravdicky…
Myslíš, jako jestli ty čajíčky budou stačit nebo jestli ji tam musí něco přisypat, aby měl už klid?
![]()
V Ulici co nevidět přibude nová postava, změní chod jedné domácnosti, je to herečka Petra Lustigová, dokonce se už snad i v Ulici mihla v souvislosti s Frantou.
Nestačím zírat kolik tady Lumír vyvolal rozruchu:D Ale u žen, které si prošly těhotenstvím a podobným aplikováním rad z internetu a emimi (nebo odkud Lumča ty své pobuřující rozumy bere
), to naprosto chápu.
Však co… aspoň mi ho žádná nepřeberete
![]()
@Drex951 píše:
V Ulici co nevidět přibude nová postava, změní chod jedné domácnosti, je to herečka Petra Lustigová, dokonce se už snad i v Ulici mihla v souvislosti s Frantou.
to bude léčitelka a bude Andule zaříkávat migrénu. ![]()
Nekoukáte někdo na starou ulici?? Ted na to čučim a moc vychytaný to není, je tam výměna manželek u Jordánových, Bára někam jela a k nim přijela mamina a je to ta kudrnatá z kadeřnictví a jmenu je se Nikol
Nebo to není ona?? Je jí příšerně podobná, řekla bych, že to ona je
![]()