Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luc2ka píše:
Nekoukáte někdo na starou ulici?? Ted na to čučim a moc vychytaný to není, je tam výměna manželek u Jordánových, Bára někam jela a k nim přijela mamina a je to ta kudrnatá z kadeřnictví a jmenu je se Nikol![]()
![]()
Nebo to není ona?? Je jí příšerně podobná, řekla bych, že to ona je
![]()
Ano, má to být jiná seriálová osoba, ale hraje ji stejná herečka.
@Jitus.Slavickova píše:
Holky proc chtela Lucie po Roze at se necha vyvolat? k cemu ji to bylo?
Protože jí chce ubližovat, uvádět do trapných a nepříjemných situací. A chce, aby se jí všichni smáli. A potřebuje si dokazovat svou převahu a moc. Bohužel nevěřím, že to někdy vyjde najevo. Je to podobné běžnému životu. ![]()
@KPKristy píše:
Hele, vy toho nakecáte, nestíhám dočítatA teda dneska to Tereza zabila tou podprsenkou. Respektive kostymérky to zabily
. Copak jim nikdo neřekl, že pod průsvitnou skorobílou košili nelze vzít bílou podprsenku?? A ke všemu krajkovou??
Každopádně to bilo do očí, ještě ji moc neseděla ![]()
@Chadimka píše:
@Ester13 I to je možné, ale ten tam teď zase moc neníNo, necháme se překvapit, je to pak takové divné, jak tam někdo zemře
Pepan se zabije na motorce? ![]()
@jana ja2611 píše:
Proč se jim tady říká Kuřízkovi?
protože Roman hrál v reklamě na kuřízek
@jana ja2611 píše:
Proč se jim tady říká Kuřízkovi?
vánoční reklama na Tesco, kde hraje „Roman“
@jana ja2611 souhlasím.. pamatuji si z dětsvtí, že někdy děti jsou fakt zlé, nebo pak i střední, ale jestli můžu být upřímná, tak si myslím, že z ní dělají z Roziny víc… než je..
Nemyslím si, že v dnešní době, by takto někdo nechal se sebou mávat.. Už jsem psala, že ji jde o to, že se provalí, že miluje Dominika, a že by s ním něco chtěla mít, ale to co porvádí je za x trapasů.. Podle mě si myslím, že i v dnešní době by si děti dokázaly poradit. Aspoň jsem se ptala nezávisle s mojí rodině 13, kdyby ji někdo takto něco, tak mi řekla, že by se bránila tím, že ukáže, že ji vydírá..
Je to ukázka zpráv za ukázku zpráv, má důkaz.. V tomto má výhodu, dřív byla šikana, nikdo nic neviděl neslyšel, a třeba ta osůbka trpěla bez svědků..
Každopádně, teda i když je to film, tak bych tu Lucku fakt hnala..
@Samamama píše:
@Lana Lanová Nová ikona- slavíš vítězství?
Neé, je to shoda okolností, aktuální zprávy jsem si přečetla až v návaznosti na tvůj koment ![]()
…tak Rozina rozbila v hodině Lucině notas.
Roza se pomalu svěřuje Jordánové a Drbohlav přišel na to, že Eddie žije s Adrianou
@carambol no nabírá to obrátky konečně. Měla ji to obit o hlavu
Hmmm tak s ohled na tvuj nick ti to verim
![]()