Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chadimka píše:
@Anna766 I to je možné…![]()
![]()
Motorka je zrádná hračka
Mohl by na ní přejet Digi a byl by klid… ![]()
@Anna766 píše: [citazakHmmm tak s ohled na tvuj nick ti to verim
@Chadimka píše:
@Anna766 I to je možné…![]()
![]()
Motorka je zrádná hračka
Má informaci hnedka z první ruky ![]()
@carambol píše: …tak Rozina rozbila v hodině Lucině notas.
Roza se pomalu svěřuje Jordánové a Drbohlav přišel na to, že Eddie žije s Adrianou
tak to bude tóčo
@Xiraxinek píše:
Má informaci hnedka z první ruky
Buhvi jestli nema Pepika v obyvaku
![]()
Holky teď jsem se nasmála
A néé, Pepíka v obýváku nemám, ten by jel jak namydlenej blesk!
![]()
@Anna766 píše:
![]()
tóčo kolotóčo
![]()
a Edie příjde o rozjíždějící se kariéru, potenciální milenku či snad přítelkyni… a kdoví co ještě ![]()
Já jsem se teda zatím ve všech svých uličních odhadech zmýlila, ale říkám si, jestli nezemře Edý.
Pořád mám pocit, že jak dávali kdysi průřez ukázek na tuhle sezónu, tak tam Adriana brečí Peškovi na rameni, že Edý tam už není.
Ale snad jsem zas vedle, jak ta jedle.
Teď v tv dávají toho Husa a Maléř jako kardinál mě fakt rozsekal. ![]()
@KPKristy píše:
Hele, vy toho nakecáte, nestíhám dočítatA teda dneska to Tereza zabila tou podprsenkou. Respektive kostymérky to zabily
. Copak jim nikdo neřekl, že pod průsvitnou skorobílou košili nelze vzít bílou podprsenku?? A ke všemu krajkovou??
No hele to ještě není žádná hrůza, já jsem tuhle potkala paní, holčičku měla ve značkovém jak ze žurnálu, sama byla docela hezky oblečená na dámičku a měla pod bílou halenkou černou podprdu, tak to mě rozsekalo. Ale asi holt nová móda
![]()
@rosnatka píše:
Já jsem se teda zatím ve všech svých uličních odhadech zmýlila, ale říkám si, jestli nezemře Edý.
Pořád mám pocit, že jak dávali kdysi průřez ukázek na tuhle sezónu, tak tam Adriana brečí Peškovi na rameni, že Edý tam už není.
Ale snad jsem zas vedle, jak ta jedle.
nebo jestli se nerozejdou? ![]()
@KPKristy píše:
Hele, vy toho nakecáte, nestíhám dočítatA teda dneska to Tereza zabila tou podprsenkou. Respektive kostymérky to zabily
. Copak jim nikdo neřekl, že pod průsvitnou skorobílou košili nelze vzít bílou podprsenku?? A ke všemu krajkovou??
Hele, tak to nevím ani já, že bílá být nemůže
![]()
strašnýýý NICK
, vzhledem k dnešnímu osvobozujícímu rozsudku soudkyně…
A to ty telefonáty byly tak přesvědčivé ![]()
@Drex951 píše:
V Ulici co nevidět přibude nová postava, změní chod jedné domácnosti, je to herečka Petra Lustigová, dokonce se už snad i v Ulici mihla v souvislosti s Frantou.
další milenka?
![]()