Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
29.5.15 20:55
@kometa32 píše:
Hele, tak to nevím ani já, že bílá být nemůže :oops: :oops:

má být tělová hladká :palec: To jsem kdysi načetla na modnímpeklu :D

Příspěvek upraven 29.05.15 v 20:57

• Citovat
  • Upravit
148760
29.5.15 20:55
@Chadimka píše:
Holky teď jsem se nasmála :mrgreen: :lol: A néé, Pepíka v obýváku nemám, ten by jel jak namydlenej blesk! :lol: :pankac:

Kdyz ja muzu mit Bedu v loznici :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
29.5.15 20:59
@ivik21 píše:
má být tělová hladká :palec: To jsem kdysi načetla na modnímpeklu :DPříspěvek upraven 29.05.15 v 20:57

Nebo zadna? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.5.15 21:00

Jj, říkali, že pod bílým průsvitným oblečením je nejlepší mít tělový a bezešvý prádlo, není pak vidět, narozdíl od bílého, které svítí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
29.5.15 21:02
@Anna766 píše:
Nebo zadna? :mrgreen:

nebo košilka, co? :P

• Citovat
  • Upravit
13142
29.5.15 21:02
@ivik21 píše:
má být tělová hladká :palec: To jsem kdysi načetla na modnímpeklu :DPříspěvek upraven 29.05.15 v 20:57

Díky za informaci. :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
29.5.15 21:04
@ivik21 píše:
@Lana Lanová

strašnýýý NICK :cert: :oops: :mavam:, vzhledem k dnešnímu osvobozujícímu rozsudku soudkyně…

A to ty telefonáty byly tak přesvědčivé :zed:

Jak už jsem psala, s dneškem to nesouvisí ;) Když mě něco štve, ráda se tomu podívám do očí a jsou chvíle, kdy svět nemůžeš brát tak vážně, proč myslíš, že utíkám tady do diskuze :lol:

Trochu OT, ale ano, ty telefonáty byly dostatečně výmluvné, ale bohužel to je dnes málo, dokud jsem nevěděla o dnešním verdiktu, brala jsem je jako skvělou grotesku, kdy právě tahle neuvěřitelná ženština ukázala, co všechno v ženských je, ale to ještě více odbočuju od tématu Ulice, takže pokud vysvětlení není srozumitelné, ráda vysvětlím ve zprávě.

Příspěvek upraven 29.05.15 v 21:05

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
29.5.15 21:05

Neděkuj, myslíš, že se tím řídím? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
29.5.15 21:08

@Lana Lanová

však mně tvůj NICK nevadí, jen mě překvapil :D :D

Hvězda má prý zánět žil, takže si rozsudek neposlechla osobně Asi jí to obvinění opravdu „trhalo žíly“

Za ddiskusi to fakt nestojí…

• Citovat
  • Upravit
10862
29.5.15 21:22
@Lana Lanová píše:
@Terdul Zato mě už smích přechází - normálně mi z té Luciny hrabe. Když jsem viděla reklamu na Aquilu, jak tam hopsájí ty Aquababes, jedna mi ji šíleně připomínala. Jen je to zrzka a prý se jmenuje Aneta. A Lucinu hraje Karolína Šafránková. Tak nevím, jestli hraje i Anetu. Tak nebo tak… já už té její one woman šikaně taky očividně pěkně propadám :mrgreen:

Aneta Aquila (to je odkaz na tu reklamu, v případě zvědavosti na „Anetu“ kliknout :mrgreen: )

A pro srovnání Lucka

michaela je zase podobná zorce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
29.5.15 21:23

@jana ja2611 Aha, ja nevedela ze Rozi dela problem vystupovat pred ostatnima..ja nezazila teror ve skole ale od pestounu, ve skole jsem mela skvely lidi..taky zacinam mit pocit ze to Rozi neustoji a neco si udela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
29.5.15 21:23

A já se bála, že hrabe jen mně. :mrgreen:
Vidím je tam taky. Obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
29.5.15 21:26
@Luciferda píše:
michaela je zase podobná zorce :-D

že nám ta Ulice pěkně leze na mozek :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lana Lanová
29.5.15 21:28

Zato mladý Hložánek skutečně v jednom boybandu působí :lol: A hlavně z něj jednou bude skvělý moderátor, už teď má dobře našlápnuto. @Luciferda

Příspěvek upraven 29.05.15 v 22:03

• Citovat
  • Upravit
933
29.5.15 21:30
@Jitus.Slavickova píše:
@jana ja2611 Aha, ja nevedela ze Rozi dela problem vystupovat pred ostatnima..ja nezazila teror ve skole ale od pestounu, ve skole jsem mela skvely lidi..taky zacinam mit pocit ze to Rozi neustoji a neco si udela :(

Jí hlavně mělo dělat problém se takhle přihlásit jakoby z ničeho nic. Já zažila teror od otcovy manželky. Ale tam stačilo čekat na osmnáctiny a týrání byl konec. Ve škole to bylo dobré, právě učitelky byly super a se vším mi vždycky pomáhaly. Ale teď tady někdo psal, že se Rozi začne svěřovat pomalu Tereze. To by bylo nejlepší, mám vlastní zkušenost, že učitelé jen neučí, ale umí i pomoci. Ale nevěřím, že lidem, jako je ta Vébrová (Lucie) by něco neprošlo. Uvidíme. Ale je to asi poprvé, co něco v seriálu si beru takhle až nezdravě osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí