Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jana ja2611 píše:
Jako postava mi kromě Alice vadí fakt asi jen Vébrovi.
Lucie je Vébrová?
@jana ja2611 píše:
Ano, Vébrová. Hraje tam i její otec a bratr.
ty jsem prošvihla
můžeš prosím připomenout?
No ten jejich otec tam nějak vlítnul, jakto že je učí Tereza, která ještě nemá školu. Hlavně ten mladý Vébr tam chtěl Hejlové jednou něco nafalšovat v počítači ohledně klasifikace, pomáhal tomu Hložánkovi - byli kamarádi - a přišlo se na to.
@jana ja2611 píše:
No ten jejich otec tam nějak vlítnul, jakto že je učí Tereza, která ještě nemá školu. Hlavně ten mladý Vébr tam chtěl Hejlové jednou něco nafalšovat v počítači ohledně klasifikace, pomáhal tomu Hložánkovi - byli kamarádi - a přišlo se na to.
Už jsem doma
Díky!
Ten mladý Hložánek, když ještě chodil do školy, pomáhal Hejlové s počítačem. Měl od ní nějaké údaje, ten Vébr toho nějak využil, namočil do toho i toho mladého Hložánka.
@jana ja2611 píše:
Ten mladý Hložánek, když ještě chodil do školy, pomáhal Hejlové s počítačem. Měl od ní nějaké údaje, ten Vébr toho nějak využil, namočil do toho i toho mladého Hložánka.
vůbec jsem si ho nespojovala s Lucii, je to teda povedená famílie…
@Lana Lanová píše:
Tak si pockame jeste na maminku ![]()
@Lana Lanová píše:
Tak si pockame jeste na maminku ![]()
@Anna766 píše:
Tak si pockame jeste na maminku
Jo! A bude to nejlepší kamarádka Kuřízkové ![]()
A Lucii třeba zavřou na celu s Alicí, to by bylo super. Nebo na pokoj do Bohnic. Jenže Lucie se z toho vyvlíkne, ne jako Alice.
@Lana Lanová píše:
Jo! A bude to nejlepší kamarádka Kuřízkové
A Kuřízkova bokovka č.2 ![]()
@jana ja2611 píše:
A Lucii třeba zavřou na celu s Alicí, to by bylo super. Nebo na pokoj do Bohnic. Jenže Lucie se z toho vyvlíkne, ne jako Alice.
![]()
To je perfektní zápletka, ten potenciál! ![]()