Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miiisty píše:na face psali, že změní chod jedné domáctnosti
A co ta herečka Petra Lustigová, co tam má taky přijít? Na jakou postavu ji tipujete?
@střepina píše:
na face psali, že změní chod jedné domáctnosti
Které asi? ![]()
@ivik21 píše:
má být tělová hladkáTo jsem kdysi načetla na modnímpeklu
Příspěvek upraven 29.05.15 v 20:57
No nosím to jedině tak, ta totiž nejde pod bílou tak vidět, jak bílá podprsenka.. No a černa, to už je scifi
![]()
Koziska
- jasně, očumovala jem, protože to jinak nešlo. Jednak obří vnady a ke všemu natláskané do bílé krajkové podprdy. A ještě jí ta podprsenka neseděla ![]()
Mariana Prachařová? Je vidět, že divadla málo platí a s dabingem je to taky špatný. Všichni hurá do Ulice
. To samé Lustigová
. A ta bude určitě hrát nějakou babku kořenářku a ovlivní rodinu Lišek. Anča bude bylinky snídat, obědvat i večeřet a Béda s dětma se odstěhujou, protože to nedají ![]()
@KPKristy píše:
Koziska- jasně, očumovala jem, protože to jinak nešlo. Jednak obří vnady a ke všemu natláskané do bílé krajkové podprdy. A ještě jí ta podprsenka neseděla
Mariana Prachařová? Je vidět, že divadla málo platí a s dabingem je to taky špatný. Všichni hurá do Ulice
. To samé Lustigová
. A ta bude určitě hrát nějakou babku kořenářku a ovlivní rodinu Lišek. Anča bude bylinky snídat, obědvat i večeřet a Béda s dětma se odstěhujou, protože to nedají
Franta ke Skiler, Emička ke Knoblochům - chudák a kam Bedřich?
@jana ja2611 píše:
Franta ke Skiler, Emička ke Knoblochům - chudák a kam Bedřich?
No kam, kam… nevím… možná se Zuzanou do Francie? Tam by byl dostatečně daleko od těch utrejchů ![]()
Jo no jo, to mě nenapadlo. Ale co bude pak s Růžou? No, Anča jí vlastně zůstane.
Holky reklama na unicredit bank neni to Smyd???
a ta lucka je stech aquababes nebo ne
Nedocitam
Koukala jsem na pondělí Anča říkala, že půjde domů, až příjde Veronika, přitom Veronika je s otcem doma… Nebo jsem špatně dávala pozor? A neumře nakonec teda Anča? Třeba má nádor na mozku… ![]()
@Mugduh píše:A neumře nakonec teda Anča? Třeba má nádor na mozku…
Teda nevím, jestli by to bylo k
, ale nemá - byla na nějakém vyšetření, přístroj naštěstí nic neukázal, dle doktora migréna. ![]()
No s tou Ančou by to klidně mohlo být, že teď tvrdí, že je to migréna neznamená, že pak během 5 minut neumře. Kdo koukáte na Doktory z Počátků, tak tam se jedné z hlavních postav udělalo úplně na konci dílu blbě a hned na začátku dalšího dílu šli na pohřeb.
@e-lili píše:
Holky reklama na unicredit bank neni to Smyd???
Myslím, že ne… teda jméno předsavitele Šmýda neznám, ale v reklamě na Unicredit bank hraje Igor Chmela. Ale je fakt, že jsou to takové podobné typy.
http://www.tvspoty.cz/…credit-bank/
@vokishka píše:
No s tou Ančou by to klidně mohlo být, že teď tvrdí, že je to migréna neznamená, že pak během 5 minut neumře. Kdo koukáte na Doktory z Počátků, tak tam se jedné z hlavních postav udělalo úplně na konci dílu blbě a hned na začátku dalšího dílu šli na pohřeb.
Já myslím, že do jisté míry na to mělo vliv, jak ji vydírali, kvůli té firmě.