Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@atominnka píše:
@Fíková na to, kdo teda v ulici umře
Takových tipů už tu bylo! ![]()
Já myslím, že už jsme pohřbily každého z Ulice. Jo, vlastně ještě zbývá Henry. Hodí si mašli, až se dozví, že Granule mu bude ouřadovat v hospodě…
@atominnka píše:
@Fíková na to, kdo teda v ulici umře
Možná Drbohlav zabije Adrianu ![]()
Ne, fakt nevím. ![]()
@luc2ka píše:
@Moise nová kadeřnice místo Romany, pak umře Simona a místo ní Digi![]()
![]()
měla jsem pravdu
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha, já jí tipovala na Sylvu
![]()
Taky může umřít Máňa, sejme ji v ulici auto… ![]()
Nebo Kamila v kavárně. Jak furt poslouchá cizí rozhovory, tak jí někdo rozbije ciferník…
@MUFICE píše:
Aha, já jí tipovala na Sylvu![]()
Tak Sylvu bude nakonec hrát ta Lustigová, ne? Proto si David dělá zálusk na Terezu, raději by mladé masíko ![]()
@lovesmile píše:
Na tom možná něco bude…![]()
![]()
Nebo tam může být jen na chvíli, ale nebude umět pořádně stříhat (bohužel), tak ji vyhodí a pak nastoupí Digi.
Je to možný, když jde ted někdy Simona na ten zákrok, tak to by tam Jituna neměla nikoho ![]()
@KPKristy píše:
Tak Sylvu bude nakonec hrát ta Lustigová, ne? Proto si David dělá zálusk na Terezu, raději by mladé masíko
To ani nevím, kdo je
![]()
https://www.google.cz/search?…
Prý má hrát v Ulici a zamávat osudy jedné rodiny…
@KPKristy píše:
https://www.google.cz/search?…Prý má hrát v Ulici a zamávat osudy jedné rodiny…
Díky, ted jsem si jí taky našla na Googlu. To nebude Sylva, ta spíš vypadá jako někoho máma. Mohla by to být manželka Drbohlava
![]()
@KPKristy píše:
Takových tipů už tu bylo!
Já myslím, že už jsme pohřbily každého z Ulice. Jo, vlastně ještě zbývá Henry. Hodí si mašli, až se dozví, že Granule mu bude ouřadovat v hospodě…
no jo, tipů je
Ale slibovali, že umře někdo, jehož smrt nás zasáhne. A já sakre nemůžu přijít na to, čí smrt by mě nějak extra zasáhla ![]()
@kometaO5 píše:
O té Simoně to víte nebo jsou toto jen spekulace? Návrat Digi taky nevítám, vůbec mi tam nechybí, spíš naopak - po jejím odchodu se pro mě stala Ulice koukatelnější
Já nevím, někdo to tu psal. Ale Digi se vrátí do Ulice určitě.