Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem shlédla pondělí a úterý a normálně mě hřeje na srdci, že se Róza konečně svěřila.
![]()
Jak tady někdo psal, že ta Lucie to podá spolužákům tak, aby před nimi vypadala Rozárka jako ta špatná, tak tomu se mi moc věřit nechce, ta už bude mít podle mě strach něco takového vypustit z huby.
DOUFÁM!!! ![]()
@Anna766 píše:
Mam doma taky „Bedu“ vypada uplne stejnekdyz ho mala vidi v Ulici, vola „deda deda.
Akorat kdyz davali Ucastniky zajezdu tak koukala divne, proc "deda“ lezi v posteli s jinym panem
![]()
![]()
@Verůůů7 píše:
@anairdaMatěj má dostudovaného pouze BC. Není magistr… Nebo ne?
Jo, Matěj snad loni udělal Bc. a Tereza bude po státnicích v září Mgr. ![]()
@Fíková píše:
Teď v tv dávají toho Husa a Maléř jako kardinál mě fakt rozsekal.
Jo, v té paruce vypadal jako pako ![]()
Videla jsem ukazky na pristi tyden a ta nova blondata herecka opravdu bude pracovat v kadernictvi. A Adriana tam jeci na Drbohlava, ze pujde za jeho zenou a rekne ji, ze ma nemanzelskou dceru ![]()
@Moise nová kadeřnice místo Romany, pak umře Simona a místo ní Digi
měla jsem pravdu
![]()
@Moise píše:
Videla jsem ukazky na pristi tyden a ta nova blondata hereckaopravdu bude pracovat v kadernictvi. A Adriana tam jeci na Drbohlava, ze pujde za jeho zenou a rekne ji, ze ma nemanzelskou dceru
z ukázek to vypadalo jako Mariana Prachařová, dcera Davida Prachaře a Dany Batulkové
@rosnatka píše:
A já se bála, že hrabe jen mně.
Vidím je tam taky. Obě.
Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Já teda vidím jen Lucii, ten pohled a úšklebek. ![]()
@JaneDoe píše:
z ukázek to vypadalo jako Mariana Prachařová, dcera Davida Prachaře a Dany Batulkové
je to ona ![]()
@luc2ka píše:
Z Adriany se taky stala docela hysterka, co???![]()
![]()
![]()
Cela maminka.Aby nam taky neslitla ze schodu holka ![]()
@luc2ka píše:
@Moise nová kadeřnice místo Romany, pak umře Simona a místo ní Digi![]()
![]()
měla jsem pravdu
![]()
![]()
![]()
![]()
Na tom možná něco bude…
![]()
Nebo tam může být jen na chvíli, ale nebude umět pořádně stříhat (bohužel), tak ji vyhodí a pak nastoupí Digi. ![]()
Tahle linie mě taky nudí, někdy pobaví Márová máti, ale jakmile odjede, je to u M+M o ničem. Celkově mě návraty starých postav netěší, jasně i v životě se znovu setkáváme s našimi starými známými, ale proč tam musí vlepit zrovna kriminálníka procházejícího resocializací a Diginu!?! Otravnější postavu než je ona jsem snad neviděla.