Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lana Lanová
30.5.15 23:24
@Fjodorka píše:
Mně zase nesmírně nudí Monika, Mára a ten jejich kriminálník. Vůbec nechápu, proč tam ta postava je :nevim:
To sis nezvykla, že se tam s Terezou řeší všechno možné? Kuřízková nenajde ředitelku, tak to hned řeší s Terezou atd. :mrgreen:

Tahle linie mě taky nudí, někdy pobaví Márová máti, ale jakmile odjede, je to u M+M o ničem. Celkově mě návraty starých postav netěší, jasně i v životě se znovu setkáváme s našimi starými známými, ale proč tam musí vlepit zrovna kriminálníka procházejícího resocializací a Diginu!?! Otravnější postavu než je ona jsem snad neviděla.

• Citovat
  • Upravit
6578
30.5.15 23:41

Tak jsem shlédla pondělí a úterý a normálně mě hřeje na srdci, že se Róza konečně svěřila. :palec: :hug:

Jak tady někdo psal, že ta Lucie to podá spolužákům tak, aby před nimi vypadala Rozárka jako ta špatná, tak tomu se mi moc věřit nechce, ta už bude mít podle mě strach něco takového vypustit z huby. :nevim: DOUFÁM!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
31.5.15 01:13
@Anna766 píše:
Mam doma taky „Bedu“ vypada uplne stejne :mrgreen: kdyz ho mala vidi v Ulici, vola „deda deda. :mrgreen: Akorat kdyz davali Ucastniky zajezdu tak koukala divne, proc "deda“ lezi v posteli s jinym panem :oops: :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: to byla dobrá hláška :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
31.5.15 01:21
@Verůůů7 píše:
@anairdaMatěj má dostudovaného pouze BC. Není magistr… Nebo ne?

Jo, Matěj snad loni udělal Bc. a Tereza bude po státnicích v září Mgr. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
31.5.15 01:37
@Fíková píše:
Teď v tv dávají toho Husa a Maléř jako kardinál mě fakt rozsekal. :lol:

Jo, v té paruce vypadal jako pako :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
31.5.15 08:16

Videla jsem ukazky na pristi tyden a ta nova blondata herecka opravdu bude pracovat v kadernictvi. A Adriana tam jeci na Drbohlava, ze pujde za jeho zenou a rekne ji, ze ma nemanzelskou dceru 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
31.5.15 08:20

Z Adriany se taky stala docela hysterka, co??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
31.5.15 08:21

@Moise nová kadeřnice místo Romany, pak umře Simona a místo ní Digi :) :) :) měla jsem pravdu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
31.5.15 08:30
@Moise píše:
Videla jsem ukazky na pristi tyden a ta nova blondata hereckaopravdu bude pracovat v kadernictvi. A Adriana tam jeci na Drbohlava, ze pujde za jeho zenou a rekne ji, ze ma nemanzelskou dceru 8o

z ukázek to vypadalo jako Mariana Prachařová, dcera Davida Prachaře a Dany Batulkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.5.15 08:34
@rosnatka píše:
A já se bála, že hrabe jen mně. :mrgreen:
Vidím je tam taky. Obě.

Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Já teda vidím jen Lucii, ten pohled a úšklebek. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
31.5.15 08:38
@JaneDoe píše:
z ukázek to vypadalo jako Mariana Prachařová, dcera Davida Prachaře a Dany Batulkové

je to ona :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148917
31.5.15 08:38
@luc2ka píše:
Z Adriany se taky stala docela hysterka, co??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cela maminka.Aby nam taky neslitla ze schodu holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
31.5.15 08:43
@trckaludmila22 píše:
je to ona :)

fajné, mám ji docela ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
31.5.15 09:06
@luc2ka píše:
@Moise nová kadeřnice místo Romany, pak umře Simona a místo ní Digi :) :) :) měla jsem pravdu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na tom možná něco bude… :think: :think: :think:

Nebo tam může být jen na chvíli, ale nebude umět pořádně stříhat (bohužel), tak ji vyhodí a pak nastoupí Digi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
31.5.15 09:16

@lovesmile nebo tak :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie