Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gabiška píše:
Jinak máš pravdu, herečka co hraje Lucinu je dobráhraje to tak přesvědčivě, až si občas říkám, že taková musí být v reálu
ale to asi ne, když jsou představitelky Roziny a Luciny kámošky
Třeba je taková. A třeba herečka Frgálové je také taková svině, proto si tak rozumí ![]()
@Fjodorka píše:
Třeba je taková. A třeba herečka Frgálové je také taková svině, proto si tak rozumí
To snad ne.
@KPKristy píše:
Hele, vy toho nakecáte, nestíhám dočítatA teda dneska to Tereza zabila tou podprsenkou. Respektive kostymérky to zabily
. Copak jim nikdo neřekl, že pod průsvitnou skorobílou košili nelze vzít bílou podprsenku?? A ke všemu krajkovou??
Jo, to bylo hrozny, furt jsem na to koukala, neslo jinak.
@Terdul píše:
Takže jste jí okukovaly koziska.
Tak holky s pravdou ven!!!,To je samy Kurizek, ne Lumca a nebo Jarda… a nakonec to u vas vyhraje Tereza a jeji spodni pradlo
![]()
Teeda holky vas docist, a to jen pres noc, koukam ze by jste mohli psat scenar Uice sami
ja se nestacim smat a koukat..ale jde vam to ![]()
@Terdul píše:
Takže jste jí okukovaly koziska.
Presne jak rikas, koziska ![]()
@jana ja2611 Myslím, že by klidně v příští sezoně mohla.Ani nevím, kolik dostala. Po půlce může žádat o propuštění, to by klidně mohlo vyjít.
@trckaludmila22 píše:
Děvčata a co bude zač ta nová postava?
Mamusce Nyklove se prihlasi jeji nemanzelske dite ktere mela v 15 a musela se ho vzdat. Bruchacek ma bracu:mrgreen: to tu prece jeste nebylo!!!
![]()
@Anna766 píše:
Mamusce Nyklove se prihlasi jeji nemanzelske dite ktere mela v 15 a musela se ho vzdat. Bruchacek ma bracu:mrgreen: to tu prece jeste nebylo!!!![]()
![]()
bude to žena takže sestru
![]()
Myslite tu strasi pani? prijde mi jak bylinkarka takze kamaradka Anci?
@Jitus.Slavickova píše:
Myslite tu strasi pani? prijde mi jak bylinkarka takze kamaradka Anci?
taky si myslím
@Anna766 píše:
Mamusce Nyklove se prihlasi jeji nemanzelske dite ktere mela v 15 a musela se ho vzdat. Bruchacek ma bracu:mrgreen: to tu prece jeste nebylo!!!![]()
![]()
bylo, u Farských - Jakub