Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kometa32 píše:
Hele, tak to nevím ani já, že bílá být nemůže![]()
@ivik21 píše:
má být tělová hladkáTo jsem kdysi načetla na modnímpeklu
Příspěvek upraven 29.05.15 v 20:57
No jasněže! Pod bílé tričko nebo cokoli světlého a ještě průsvitného jedině tělovou hladkou. Pak je to neviditelné. Tahle rýsující se krajka je děsná a bílá je taky šíleně vidět ![]()
@Lana Lanová píše:
@jana ja2611 Tentokrát se scénaristi trefili do černého. Snad to lidem otevře oči.
Omlouvám se, abych byla upřímná, občas mi trvá déle, než něco pochopím - Ty víš něco dalšího dopředu?
@jana ja2611 Ja od pestounu utekla, tam byl problem s alkoholem ale to sem nepatri, no mela by to rict, kor kdyz ma s Terezkou takovej vztah..prave tohle tema se dotyka myslim hodne lidi, to mam na Ulici rada, ze se zajimaj o temata ze zivota..snad to Rozi rekne a cela Lucie zkonci..
Dominikovi se Rozi líbí nebo to je nějaká hra? Neviděla jsem všechny díly.
@Bondatrova píše:
Dominikovi se Rozi líbí nebo to je nějaká hra? Neviděla jsem všechny díly.
Jde mu jen o jedno - jednou to tak vyplynulo z jeho rozhovorem se spolužákem.
Určitě je dobře, že tam téma šikany je, já mám kluky ještě prcky, mladší ještě ani není ve školce, a už teď nad tím občas přemýšlím, jak je jednou musím poučit, co dělat, aby se po nich někdo nevozil, a samo aby to třeba na někoho nezkoušeli oni. A věřím, že spousta dospělých (zvlášť těch, kteří s počítačem nekamarádí) by nad kyberšikanou mávla rukou, že to nic není, když si z mládí pamatují jen pěstní souboje.
@jana ja2611 píše:
Omlouvám se, abych byla upřímná, občas mi trvá déle, než něco pochopím - Ty víš něco dalšího dopředu?
Bohužel nevím (teda s výjimkou toho, co už tady psala jedna uživatelka: Rózi rozbije Lucii notebook). Jen mi docela stačí i to, co se zatím odehrálo.
Nevím, jestli už to někdo nepsal: Tereza nemá tu Lucky písemku a chce po ní, ať to napíše znova. Lucka se vzteká, že ne, Roza nevydrží s rozbije jí noťas a uteče. Tereza za ní běží, hučí do Rozy a ta jí komplet všechno vyklopí. Pak to jde ještě řešit k Maléřům domů. Vše je OK, pro Rozu. Ukázky na příště: Přijde do školy Weber, kvuli noťasu a dělá čoro, ale jen do tý doby, než mu řeknou (ředitelka, David a Tereza) proč to všechno. Pak tam je Lucina a lže, že ona nic, Tereza jí sejme, že všechno na FB četla. Weber jí vynadá, že je úplně pitomá. Lucina řve. Pak pčřijde do třídya dělá tam jako že nic.
@martinape píše:
Nevím, jestli už to někdo nepsal:Tereza nemá tu Lucky písemku a chce po ní, ať to napíše znova. Lucka se vzteká, že ne, Roza nevydrží s rozbije jí noťas a uteče. Tereza za ní běží, hučí do Rozy a ta jí komplet všechno vyklopí. Pak to jde ještě řešit k Maléřům domů. Vše je OK, pro Rozu. Ukázky na příště: Přijde do školy Weber, kvuli noťasu a dělá čoro, ale jen do tý doby, než mu řeknou (ředitelka, David a Tereza) proč to všechno. Pak tam je Lucina a lže, že ona nic, Tereza jí sejme, že všechno na FB četla. Weber jí vynadá, že je úplně pitomá. Lucina řve. Pak pčřijde do třídya dělá tam jako že nic.
CO to je za číslo dílu? Díky ![]()
@martinape píše:
Nevím, jestli už to někdo nepsal:Tereza nemá tu Lucky písemku a chce po ní, ať to napíše znova. Lucka se vzteká, že ne, Roza nevydrží s rozbije jí noťas a uteče. Tereza za ní běží, hučí do Rozy a ta jí komplet všechno vyklopí. Pak to jde ještě řešit k Maléřům domů. Vše je OK, pro Rozu. Ukázky na příště: Přijde do školy Weber, kvuli noťasu a dělá čoro, ale jen do tý doby, než mu řeknou (ředitelka, David a Tereza) proč to všechno. Pak tam je Lucina a lže, že ona nic, Tereza jí sejme, že všechno na FB četla. Weber jí vynadá, že je úplně pitomá. Lucina řve. Pak pčřijde do třídya dělá tam jako že nic.
Tak to se mi ulevilo ![]()
Uf, to jsem ráda, že to s Rozinou rozštípnou tak brzy. Jestli teda to nebude nějak pokračovat. Ale řekla bych, že to takhle Lucce projde snadno…
Uff, díky bohu, to je teď v těch dílech na pondělí a úterý? Tak to to stáhnu a podívám se, jinak už jsem to ani vidět nechtěla, jak mi z toho bylo ouzko.
@Terdul píše:
Ty vogo, takze se to takhle rychle toooo, jo?
Kokokokonecne ![]()
@jana ja2611 Tentokrát se scénaristi trefili do černého. Snad to lidem otevře oči.