Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
29.5.15 13:37
@suongd píše:
Ja bych teda takhle primo neskatulkovala…Je tolik pripadu, kdy je tohle vsechno dosti naopak..:-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.5.15 13:41

Tak jsem to teď dokoukala :-)) přišlo mi to takové úsměvné celé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.5.15 13:43

Ale teda co nechápu z čeho se ta Tereza sesypala…? že se s ní jen potkala? To je pípí :lol: :lol: :lol:
jsem myslela že to prasklo a proto státnice neudělala a ona je neudělala jen že potkala Kuřízkovou? Teda Tereza je fakt píípííí, prd vydrží :-)
dala se na boj a v zákopech HALT povlečení z hedvábí neleží…

Příspěvek upraven 29.05.15 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.5.15 13:44

.

Příspěvek upraven 29.05.15 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.15 13:44
@Samamama píše:
Pořád na tu kauzu šikany koukáte moc dospělýma očima, myslím. Dokážete si v 15 letech představit něco trapnějšího, než to, že se dostane na veřejnost váš výrok, s kým že chcete přijít o panenství, když je to spolužák? Já teda ne (a to mi bylo 15 už dost dávno… :mrgreen: ). Jak hnusně Lucie k té informaci přišla, je úplně fuk, puberťáci nebudou řešit, že Lucie porušila pravidla Mirka Dušína, ale to, že Rozina je panna a chce souložit se spolužákem. To je věc, kterou nechce asi řešit ani s mámo, byť je sebeinteligentnější a má s rodiči super vztahy. Já její chování považuji za reálné, byť bych sama i v těch 15 letech postupovala jinak, ale jsem úplně jiná povaha :nevim:.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.15 13:52

Ahojte, nevíte co bude s Aničko jak jí pořád bolí ta hlava?? Doufám, že nebude mít nádor, nebo neumře… :( Psali, že má nějaká postava v ulici umřít letos :(. To už by se na to fakt nedalo koukat!!! Už tak mě štvou ti Doktoři z počátku samé katastrofy tam, tak ještě Ulice…

• Citovat
  • Upravit
3681
29.5.15 14:07
@Anonymní píše:
Ahojte, nevíte co bude s Aničko jak jí pořád bolí ta hlava?? Doufám, že nebude mít nádor, nebo neumře… :( Psali, že má nějaká postava v ulici umřít letos :(. To už by se na to fakt nedalo koukat!!! Už tak mě štvou ti Doktoři z počátku samé katastrofy tam, tak ještě Ulice…

Anca je intoxikovana bylinkama, to ma z toho. A ten anonym teda taky nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.15 14:08
@Terdul píše:
A proc anonym? To je tak duverny dotaz?

Tčeba je tazatel Ema, nebo Franta… :think:

• Citovat
  • Upravit
3681
29.5.15 14:09
@martinape píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
29.5.15 14:12
@martinape píše:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
29.5.15 14:14
@martinape píše:
:mrgreen: :mrgreen: třesou se na sirotčí důchod…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148903
29.5.15 14:14
@Terdul píše:
A proc anonym? To je tak duverny dotaz?

Anco??co ty tu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
29.5.15 14:16

@Nina Filipi Já to pochopila tak, že jí rozhodilo nejen to setkání, ale ty řeči o dovolené, že to táhne s ní a přitom jde v klidu zaplatit rodinnou dovolenou. Holt byla ve stresu, kdy jí rozhodila i nefunkční tiskárna, tak to byla poslední kapka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.15 14:17

Jinak teda podle jednoho nejmenovaného redaktora z jednoho nejmenovaného bulváru, by měla Anča přecházet (když už je konečně klid od Jituny, která už přešla) a neměla by se z narkozy probudit Simona. A nutno dodat, že tento zdroj informací se dosta často nemýlí. Ale tady je to takové trošičku podivné, neboť Simona právě pod celkovou narkozu nechce.

A jinak a sebe si myslím, že na nás scénáristi hrajou tak trošku habaďůru s tou Ančou, že to bude jen ta bylinková intoxikace, a my se jako máme bát o Ančku, a pak to švihne s někým naprosto neočekávaným. Rozina to, doufám, nebude. Sebevražda mladýho člověka (teda spoň pokus) už tam byla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.15 14:18
@Samamama píše: :mrgreen: :mrgreen: třesou se na sirotčí důchod…

mám pocit, že v tomto případě by měli oba smůlu. Oba mají jinou maminku. :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí