Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@suongd píše:
Ja bych teda takhle primo neskatulkovala…Je tolik pripadu, kdy je tohle vsechno dosti naopak..:-)
Ale teda co nechápu z čeho se ta Tereza sesypala…? že se s ní jen potkala? To je pípí
![]()
jsem myslela že to prasklo a proto státnice neudělala a ona je neudělala jen že potkala Kuřízkovou? Teda Tereza je fakt píípííí, prd vydrží ![]()
dala se na boj a v zákopech HALT povlečení z hedvábí neleží…
Příspěvek upraven 29.05.15 v 13:44
@Samamama píše:
Pořád na tu kauzu šikany koukáte moc dospělýma očima, myslím. Dokážete si v 15 letech představit něco trapnějšího, než to, že se dostane na veřejnost váš výrok, s kým že chcete přijít o panenství, když je to spolužák? Já teda ne (a to mi bylo 15 už dost dávno…). Jak hnusně Lucie k té informaci přišla, je úplně fuk, puberťáci nebudou řešit, že Lucie porušila pravidla Mirka Dušína, ale to, že Rozina je panna a chce souložit se spolužákem. To je věc, kterou nechce asi řešit ani s mámo, byť je sebeinteligentnější a má s rodiči super vztahy. Já její chování považuji za reálné, byť bych sama i v těch 15 letech postupovala jinak, ale jsem úplně jiná povaha
.
Ahojte, nevíte co bude s Aničko jak jí pořád bolí ta hlava?? Doufám, že nebude mít nádor, nebo neumře…
Psali, že má nějaká postava v ulici umřít letos
. To už by se na to fakt nedalo koukat!!! Už tak mě štvou ti Doktoři z počátku samé katastrofy tam, tak ještě Ulice…
@Anonymní píše:
Ahojte, nevíte co bude s Aničko jak jí pořád bolí ta hlava?? Doufám, že nebude mít nádor, nebo neumře…Psali, že má nějaká postava v ulici umřít letos
. To už by se na to fakt nedalo koukat!!! Už tak mě štvou ti Doktoři z počátku samé katastrofy tam, tak ještě Ulice…
Anca je intoxikovana bylinkama, to ma z toho. A ten anonym teda taky nechapu ![]()
@Terdul píše:
A proc anonym? To je tak duverny dotaz?
Tčeba je tazatel Ema, nebo Franta… ![]()
@Terdul píše:
A proc anonym? To je tak duverny dotaz?
Anco??co ty tu ![]()
@Nina Filipi Já to pochopila tak, že jí rozhodilo nejen to setkání, ale ty řeči o dovolené, že to táhne s ní a přitom jde v klidu zaplatit rodinnou dovolenou. Holt byla ve stresu, kdy jí rozhodila i nefunkční tiskárna, tak to byla poslední kapka.
Jinak teda podle jednoho nejmenovaného redaktora z jednoho nejmenovaného bulváru, by měla Anča přecházet (když už je konečně klid od Jituny, která už přešla) a neměla by se z narkozy probudit Simona. A nutno dodat, že tento zdroj informací se dosta často nemýlí. Ale tady je to takové trošičku podivné, neboť Simona právě pod celkovou narkozu nechce.
A jinak a sebe si myslím, že na nás scénáristi hrajou tak trošku habaďůru s tou Ančou, že to bude jen ta bylinková intoxikace, a my se jako máme bát o Ančku, a pak to švihne s někým naprosto neočekávaným. Rozina to, doufám, nebude. Sebevražda mladýho člověka (teda spoň pokus) už tam byla.
@Samamama píše:![]()
třesou se na sirotčí důchod…
mám pocit, že v tomto případě by měli oba smůlu. Oba mají jinou maminku. ![]()