Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gorlami píše:
A Roza se nezasebevrazdi; snad scenaristi znaji pribeh a nasledky vydani Utrpeni mladeho Werthera. Pokud chteji pusobit edukacne a ukazat na nesvar teto doby - internetovou sikanu, mela by to Rozina spolu s rodici vyresit.
Dobře Ty - hezky řečeno
Holky a co ta Adriana a testy otcovstvi. Nerikala tam kolik ten jeden test stoji? Ze uz pak bude posilat treti vzorek a porad na to ma. Leda by dostala mnozstevni slevu.
@jednažena píše:
@KPKristy Tak ja koukam na tu postavu nyni.Driv byl lump.To mi neinponoval.Ted je to zlaticko.Libi se mi, iak ma nastudovano, jak se vyviji miminko. U nas sem to byla ja, kdo delal,,prednasky" o tom jak se plod vyviji.
Mě Lumír bavil, když kamarádil se Simonou, jezdili na kole, byla to sranda. Jinak je takovej troubovitej a s těmi přednáškami o miminu to je úplná kalamita. A ještě když to Světlana zabije tím svým „bžucháčik“
![]()
@tereza12345 píše:
Holky a co ta Adriana a testy otcovstvi. Nerikala tam kolik ten jeden test stoji? Ze uz pak bude posilat treti vzorek a porad na to ma. Leda by dostala mnozstevni slevu.
@robínek píše:
Tak mě se Kuřízková líbí, postavou i obličejem, akorát zuby má dost daleko od sebe, ale ve srovnání se staromladou Terezou je to elegantní kočka. Má teda „vostrej“ výraz manažerky, ale to asi patří k roli. A jak ukončila debatu o manželově další nevěře slovy, že večeře bude v 7
To bylo nejlepší! ![]()
@Ikente píše:
Já bych teda byla pro Bédu, vzhledem není špatný, rozumný chlap, který se hlavně jako chlap i chová
Mam doma taky „Bedu“ vypada uplne stejne
kdyz ho mala vidi v Ulici, vola „deda deda.
Akorat kdyz davali Ucastniky zajezdu tak koukala divne, proc "deda“ lezi v posteli s jinym panem
![]()
@tereza12345 píše:
Nad financema už jsem taky přemýšlela. Já teda nevím, kolik stojí test, ale ta sada tusím kolem 4000,–. Zmiňovali to tam kdysi
. Nebo ten test 4000,–? Neco o téhle sumě tam padlo, myslím. A pořád jí to přijde jako brnkačka. Kde si vydělá tolik peněz? ![]()
@Anna766 píše:
Mam doma taky „Bedu“ vypada uplne stejnekdyz ho mala vidi v Ulici, vola „deda deda.
Akorat kdyz davali Ucastniky zajezdu tak koukala divne, proc "deda“ lezi v posteli s jinym panem
![]()
![]()
Haháá ![]()
@KPKristy píše:
Nad financema už jsem taky přemýšlela. Já teda nevím, kolik stojí test, ale ta sada tusím kolem 4000,–. Zmiňovali to tam kdysi. Nebo ten test 4000,–? Neco o téhle sumě tam padlo, myslím. A pořád jí to přijde jako brnkačka. Kde si vydělá tolik peněz?
Přeci těma článkama do billáckého časopisu Gusto, ne? ![]()
Ahoj holky je možné se někde bezplatně mrknout na díly dopředu???
@zrcadlo píše:
Přeci těma článkama do billáckého časopisu Gusto, ne?
No jo, máš pravdu ![]()
U mrtvoly v Ulici pořád „doufám“ v Růžu, jakože to diváky dojme, ale nadělá to nejméně „škody“- blbě řečeno, ale myslím tím, že na to má věk.
U otce Adriany sázím nejvíc na Dutohlava, je tam prostor pro scénáristy, jak bude odmítat být otec, mít z toho špatné svědomí, kloubit s rodinou… Ale jak tu padlo, může to být někdo úplně jiný, takže to mohou pátrání natáhnout na další sezonu.
U Kuřízka mi přišlo naprosto v pořádku, že se tvářit jako oukropek, protože naopak nesnáším, že pokud je někdo přistižený s máslem na hlavě, tak je ještě agresivní, místo aby přiznal chybu a byl malinkej. Takže mi jeho chování přišlo adekvátní, prostě na to nešlo nic říct.
Lumírovo studium těhotenství mi přijde z části hezké, že se zajímá, samozřejmě to přehání, ale myslím, že by se dal důrazně uzemnit, aby toho nechal, což Světluš krom té jedné výjimky neudělala, její chyba.
Z ankety, koho si vybrat z chlapů z Ulice, bych asi náturou volila Jardu, je mi blízký svým smyslem pro humor. Béďa je taky v pohodě. Kuřízek je sice fešák, ale takového nevěrníka bych nechtěla. Teda nevěrný už tam byl skoro každý, ale spíš bych zkousla něvěru typu úlet nebo takové ty myšlené opravdu vážně (aspoň přechodně), než ty chronické nevěrníky, co zahýbají programově z nudy, jako např. Olda, nebo jak se ted jeví i Kurvízek.
@Verůůů7 píše:Kuřízek byl včera prostě zbabělec. Asi si v tom vztahu nemají co vyčítat, ona má asi taky něco bokem, ale jeho reakce jsou teda masakr.. Ona je tam ta, co nosí kalhoty, proto mu asi vyhovuje Tereza…
Mně se ještě líbilo, jak ho Kuřízková sprdla ve třídě jako učitelka žáčka a on blbec si ještě sednul dozadu do lavice jako třídní průšvihář. To bylo hezky vymyšlené ![]()
@KPKristy píše:„Zasebevraždit“ je normální slovo, ne? Jako „zavraždit“
spisovné to není (není to ve slovníku), jen „spáchat sebevraždu“, ale používá se to řekla bych hovorově
Ulici jsem včera neviděla, tak jsem ji zhlédla dnes a docela mě překvapilo, jak Romanovo manželka byla celkem klidná a ještě mu řekla že nebyla první, tak Roman nebude tak sladkej jak se tam dělá ![]()