Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kuřízek mi přijde úplně děsnej, jak tam seděl jak oukropek před manželkou, nebyl schopnej vůbec ničeho a zprotivil se mi, když říkala, že v bokovkách vede on.
Jinak já teda doufám, že ta Róza opravdu neumře. Podle mě by to nemělo špatně dopadnout, už jen z toho důvodu, aby si z toho případné oběti šikany vzaly ponaučení, že se mají co nejdříve někomu blízkému svěřit a že vše se dá řešit a vyřešit a že rozhodně sebevražda není jediné možné řešení, i když to tak v danou chvíli vypadá.
@Magnifjalta píše:
Hihi, jak jsem to četla, tak jsem se divila, proč jim říkáte italsky Berlini (četla jsem Berlíny), zní to italsky, potom mi došlo, že jsou to Berlíni
Duo Berlini, cteno jak psano.
@allluck píše:
Za mě jednoznačně Kuřízeksice neumí moc hrát, ale když ho vždycky vidím, tak…
![]()
![]()
No co co
sver se tete Sally ![]()
@luc2ka Nebo ten její přítel, prý má jít už snad příští týden na tu operaci, objeví se volný termín.
Co se týče dějové linky kolem Rózy a kyberšikana a že by se z toho děti měly ponaučit a svěřit se atd… napadá mě k tomu jenom jedna otázka. Kolik dětí (nebo puberťáků) ve věku Rózy myslíte, že sleduje Ulici?? Aby si tedy z toho to ponaučení mohly vzít? Řekla bych, že ve vysílacím čase Ulice právě sedí u těch počítačů a bůhví čeho ještě a Ulice je jim upřímně jedno. Co když je to spíš mířeno na rodiče (a podle mě pravděpodobnější cílovou skupinu diváků), aby se dětem věnovali a ptali se a zajímali
A tou teď diskutovanou smrtí Rózy poukázali právě na to, kam až to může vést ![]()
Nevím, je to pouze moje domněnka, ale co myslíte ![]()
@včeradneszitra Je to o úhlu pohledu a samozřejmě i tohle je možné. Stejně nám nezbyde nic jiného, než si počkat na to, jak to dopadne.
A když nad tím tak přemýšlím, tak by mě zajímalo, jestli už v nějakém českém seriále byla sebevražda mladého člověka, ať už z jakéhokoliv důvodu. Mě teď nic nenapadá a přijde mi to už moc „drsné“. ![]()
Ježíši, to je zase anketa
. Koho si mám jako vybrat? Jeden je posera, druhej mele jako meloun ![]()
Tak Kuřízek je hezčí, o tom žádná… takže beru Kuřízka… ![]()
„Zasebevraždit“ je normální slovo, ne? Jako „zavraždit“ ![]()
Přezdívka pro Květu „Granule“, to se povedlo
![]()
No a jestli už se Róza hecla a konečně Lucině něco provedla (notebookem o zem), tak z toho bude beztak akorát průšvih a ještě to bude muset zaplatit
. Ona je taková ťunťa, že nikomu nic neřekne ![]()
@lovesmile píše:
Kuřízek s povahou Lumči.![]()
Presne.
Lumča je super.
@jednažena píše:
Presne.Lumča je super.
V čem je Lumča super? Že to byl prvotřídní grázl, který se jako zázrakem „vyléčil“, a teď prozměnu sežral všechnu moudrost světa? Já jsem z něj rozpačitá. Někdy má tak blbý kydy, že se stydím u televize
. Ale jak to tuhle nandal mámě, to bylo dobrý ![]()
Jinak doma bych ho nechtěla… ![]()
@KPKristy Tak ja koukam na tu postavu nyni.Driv byl lump.To mi neinponoval.Ted je to zlaticko.
Libi se mi, iak ma nastudovano, jak se vyviji miminko. U nas sem to byla ja, kdo delal,,prednasky" o tom jak se plod vyviji. ![]()
@Lana Lanová píše:
To pro mě Lumča ztělesňuje dokonalého muže pro všese vším všudy
![]()
@KPKristy píše:
V čem je Lumča super? Že to byl prvotřídní grázl, který se jako zázrakem „vyléčil“, a teď prozměnu sežral všechnu moudrost světa? Já jsem z něj rozpačitá. Někdy má tak blbý kydy, že se stydím u televize. Ale jak to tuhle nandal mámě, to bylo dobrý
Jinak doma bych ho nechtěla…
Presne. Lumca je hroznej, byl hroznej a navic ten jeho bruch!