Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1618
29.5.15 07:32

Kuřízek mi přijde úplně děsnej, jak tam seděl jak oukropek před manželkou, nebyl schopnej vůbec ničeho a zprotivil se mi, když říkala, že v bokovkách vede on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.5.15 07:34

Jinak já teda doufám, že ta Róza opravdu neumře. Podle mě by to nemělo špatně dopadnout, už jen z toho důvodu, aby si z toho případné oběti šikany vzaly ponaučení, že se mají co nejdříve někomu blízkému svěřit a že vše se dá řešit a vyřešit a že rozhodně sebevražda není jediné možné řešení, i když to tak v danou chvíli vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
29.5.15 07:35
@Magnifjalta píše:
Hihi, jak jsem to četla, tak jsem se divila, proč jim říkáte italsky Berlini (četla jsem Berlíny), zní to italsky, potom mi došlo, že jsou to Berlíni :roll:

Duo Berlini, cteno jak psano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
29.5.15 07:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
29.5.15 07:38
@allluck píše: 8)
Za mě jednoznačně Kuřízek :mrgreen: sice neumí moc hrát, ale když ho vždycky vidím, tak… :oops: :mrgreen: :mrgreen:

No co co :mrgreen: sver se tete Sally :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
29.5.15 07:44

@luc2ka Nebo ten její přítel, prý má jít už snad příští týden na tu operaci, objeví se volný termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 07:58

Co se týče dějové linky kolem Rózy a kyberšikana a že by se z toho děti měly ponaučit a svěřit se atd… napadá mě k tomu jenom jedna otázka. Kolik dětí (nebo puberťáků) ve věku Rózy myslíte, že sleduje Ulici?? Aby si tedy z toho to ponaučení mohly vzít? Řekla bych, že ve vysílacím čase Ulice právě sedí u těch počítačů a bůhví čeho ještě a Ulice je jim upřímně jedno. Co když je to spíš mířeno na rodiče (a podle mě pravděpodobnější cílovou skupinu diváků), aby se dětem věnovali a ptali se a zajímali :think: A tou teď diskutovanou smrtí Rózy poukázali právě na to, kam až to může vést :nevim:
Nevím, je to pouze moje domněnka, ale co myslíte :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.5.15 08:12

@včeradneszitra Je to o úhlu pohledu a samozřejmě i tohle je možné. Stejně nám nezbyde nic jiného, než si počkat na to, jak to dopadne.
A když nad tím tak přemýšlím, tak by mě zajímalo, jestli už v nějakém českém seriále byla sebevražda mladého člověka, ať už z jakéhokoliv důvodu. Mě teď nic nenapadá a přijde mi to už moc „drsné“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.5.15 08:27

Ježíši, to je zase anketa :roll: :mrgreen:. Koho si mám jako vybrat? Jeden je posera, druhej mele jako meloun :cert:
Tak Kuřízek je hezčí, o tom žádná… takže beru Kuřízka… :lol:

„Zasebevraždit“ je normální slovo, ne? Jako „zavraždit“ :nevim:

Přezdívka pro Květu „Granule“, to se povedlo :potlesk:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.5.15 08:29

No a jestli už se Róza hecla a konečně Lucině něco provedla (notebookem o zem), tak z toho bude beztak akorát průšvih a ještě to bude muset zaplatit :roll:. Ona je taková ťunťa, že nikomu nic neřekne :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
29.5.15 08:34
@lovesmile píše:
Kuřízek s povahou Lumči. :nevim: :mrgreen:

Presne. :palec: Lumča je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.5.15 08:39
@jednažena píše:
Presne. :palec: Lumča je super.

V čem je Lumča super? Že to byl prvotřídní grázl, který se jako zázrakem „vyléčil“, a teď prozměnu sežral všechnu moudrost světa? Já jsem z něj rozpačitá. Někdy má tak blbý kydy, že se stydím u televize :-O. Ale jak to tuhle nandal mámě, to bylo dobrý :lol:
Jinak doma bych ho nechtěla… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
29.5.15 08:45

@KPKristy Tak ja koukam na tu postavu nyni.Driv byl lump.To mi neinponoval.Ted je to zlaticko. :srdce: Libi se mi, iak ma nastudovano, jak se vyviji miminko. U nas sem to byla ja, kdo delal,,prednasky" o tom jak se plod vyviji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
29.5.15 08:59
@Lana Lanová píše:
To pro mě Lumča ztělesňuje dokonalého muže pro vše :lol: se vším všudy :mrgreen: :P
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.5.15 09:06
@KPKristy píše:
V čem je Lumča super? Že to byl prvotřídní grázl, který se jako zázrakem „vyléčil“, a teď prozměnu sežral všechnu moudrost světa? Já jsem z něj rozpačitá. Někdy má tak blbý kydy, že se stydím u televize :-O. Ale jak to tuhle nandal mámě, to bylo dobrý :lol:
Jinak doma bych ho nechtěla… 8)

Presne. Lumca je hroznej, byl hroznej a navic ten jeho bruch!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí