Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.5.15 11:51

Já to taky zažila, na střední jsme se přestěhovali a já začala chodit jinam, bla jsem spíš taková zamlklejší, v té době jsem měla akné a už to začalo, holky se mi smály, pak jsem našla v šatně zasukované šňůrky od bot do sebe, ale nakazovat nebo přikazovat si mi nikdo nic nedovolil, až jsme se ozvala, že tohle mi nemohou dělat, že to půjdu říct ředitelce, protože si s nimi nevím rady, tak daly pokoj, ale stejně jsem tam celou dobu až do maturity nerada chodila, dodnes na to vzpomínám blbě.

• Citovat
  • Upravit
1354
27.5.15 11:51
@lovesmile píše:
A to jsi viděla kde?

Je to až v tom dalším díle, napíše jí to ráno..ne abys ty copy odbyla a koukej si na ně dát červený mašle.“…
Proto, když jí máma chce dát růžovou stužku, tak si trvá na tom, že chce červenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.5.15 11:52

Ach jo holky, zastáváte se jí, ale doopravdy z ní udělali debila :zed: cov Loučce, nebo ve vsetíně neměla kamarádky co měly příjmení? Prostě se odstěhovala a nezůstala s nikým v kontaktu? Vy byste se svěřily někomu kdo je pod jménem Yveta Vsetín? neřikejte že by se ji Rozina nezeptala na toho a toho člověka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 11:53

A nevím, jestli to tu už někdo nepsal, ale myslím, že se svěří Tereze. Už se skoro svěřila. Aspoň to tak vypadalo.

• Citovat
  • Upravit
6094
27.5.15 11:54

Hlavně asi bych se vyptávala na podrobnosti, abych si vzpoměla jaká Iveta… pochybuju že na taneční chodí stovky lidí aby si je nepamatovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
27.5.15 11:55

Vám Rozina přijde jako kočka? Já nevím, ale třeba z profilu se mi vůbec nelíbí a je přerostlá, to třeba Viky je hezčí.
Ona se tomu Dominikovi líbí? Vždyť to je takový darebák, teda aspoň mi tak připadá.

• Citovat
  • Upravit
7744
27.5.15 11:56
@robínek píše:
je hlavně úplně blbá, že se po zkušenosti se šikanou na FB s fotkama svěřuje osobě, o které nic neví, kterou si nepamatuje… Přitom určitě musí mít skutečné kamarádky ze Vsetína, ne?
Chápu výchovný záměr scénáristů upozornit na šikanu prostřednictvím FB, ale tohle je moc, pořád se zdůrazňuje, jak je dobrá studentka gymnázia a v reálu má IQ houpacího koně.

To moc nesouvisí s inteligencí. Můžeš být Einstein a když si nevěříš, je ti to k prdu. Róza je hlavně hodně naivní, zatím se s takovou sviňuchou nesetkala a proto neví jak jednat.
Já jsem vlastně měla štěstí, že jsem o iluze o lidech nebo dětech přišla už ve třetí třídě, když jsem nastoupila na jazykovku. Na střední už mně jen tak něco nedokázalo rozhodit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 11:58

@dituleska A jo, tohle je trochu na hraně… ale ona jí Yveta kontaktovala, řekal, že se znaj z tanečních, žě už jí tam dlouho neviděla, že měla hezký růžový šaty…
Prostě Roza věděla, že to není blízká kamarádka, ale úplně neměla důvod jí nevěřit, když znala docela detaily. Kdo mohl vědět, že měla v tanečních růžový šaty? Informace to nebyly nijak závratný, ale bylo jich dost na to, aby mohla uvěřit, že se opravdu z těch tanečních znají.
Opravdové kamarádky třeba nechtěla zatěžovat, nebo se před nima styděla za to že v Pze nezapadla…
Lucina to zkusila ve chvíli, kdy Roza potřebovala vrbu no a Roza se chytla.

• Citovat
  • Upravit
1912
27.5.15 12:15

Tak nám se to tady kecá, kdy nám bylo 15 let, tak tomu už nějakou dobu odzvonilo… já jí teda chápu, jediný, co mi přišlo přestřelený, tak byly ty copy vyčesaný nahoru, to tak hrotit nemuseli.. myslím, že málokterá z nás by v 15 letech řekla no boooože, kdyby se kluk, kterej se jí líbí dozvěděl, že s ním chce zažít poprvé.. to je u mě teda extra kabrňák, kdo by toto dokázal :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.5.15 12:24

@dituleska s títmo souhlasím.. já jsme hned psala, že šikana jako tkaová je a bude, sama jsem si malou prošla, ale je fakt, že z ní udělaly docela takovou.. Každopádně, možná je to i postavené na tom, že je někde nová.. ono se to pak těžko, když člvěk přijede někdy a je sám… kdyby ji šikanovaly ve škole, kde je, kde bydlí, tak má kamarádky třeba někde vedle domu atd.. ale takto vlastně nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
27.5.15 12:26

Holky ted sem cetla zde stranu 3953 a nektere prispevky jsou preskrtane. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.5.15 12:28

Mě třeba přijde, že horší by bylo, kdyby pomlouvala kamarádky, než to, že řekne, že se jí líbí nějaký kluk a chce, aby byl její první.. :think:
Dominikovi se asi!!! líbí, jestli na ni tkay něco nehraje..tak mi to tak nepřijde horzné..
Copy a ostatní teda jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 12:35
@jednažena píše:
Holky ted sem cetla zde stranu 3953 a nektere prispevky jsou preskrtane. 8o

Přeškrtaný jsou ty příspěvky, kde je vyzrazen děj z dílů, které ještě nebyly v TV. Je to pro ty, které koukají na TV a nechtějí nic vědět dopředu, tak aby věděly, že toto nemají číst.

• Citovat
  • Upravit
6578
27.5.15 12:40
@jednažena píše:
Holky ted sem cetla zde stranu 3953 a nektere prispevky jsou preskrtane. 8o

To vidíš poprvé? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
27.5.15 12:51