Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7744
27.5.15 11:18

@lovesmile ani tam ne. Taky jsem ten její model nepochopila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.5.15 11:19

@martinape @Terdul
jo, šťouráte zbytečně, protože nepsala ani vyčesaný, ani učesaný.. prostě že si je má udělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.5.15 11:21
@Fíková píše:
píše tam: „zítra přijdeš do školy se dvěma pletenýma copama a budeš je nosit celou dobu.“ Ožádném vyčesání nebyla řeč.

Přesně tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
27.5.15 11:23
@martinape píše:
Nevím jak lucina, alu u nás je sakra rozdíl, jestli ucesany, nebo vycesany. Vycesany je prostě nahoře. A ani nejsme extra geniální. Prostě vycesanej culik, vycesanej cop… To prostě znamená nahoře, všichni tomu tak rozumíme.

ale ona napsala jen „zítra přijdeš do školy se dvěma pletenýma copama a budeš je nosit celou dobu…“ o načesání nebo vyčesání tam nebylo nic, takže Róza se sebe udělala zbytečně selku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
27.5.15 11:23

Přemýšlela jsem, jak bych to v případě Roziny řešila, ale nějak mě nic nenapadlo. Jasně, může to říct učitelce, nebo mámě, ale těžko říct, jestli z toho Lucka bude mít nějakou vážnou nepříjemnost, ze které jí tatínek nevyseká. A nevím, co jí pak zabrání ten chat zveřejnit, nebo min. ukázat Dominikovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
27.5.15 11:24

@Fíková
Mimo téma, ale už ti to musím napsat: máš úžasný obrázek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
27.5.15 11:25

@Terdul No jako ze jsem ho napoprve neudelala :lol: Uz jsem tehdy chodila do prace a byl to fakt masakr. No nekde jinde to asi jde, ale ona to dela na Karlovce v Praze a tam jsme museli mit hotovou a obhajenou diplomku. Ale nebudeme hnidopisi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.5.15 11:26

Kdyby nebyla blbá, mohla by říct že Lucina je kráva a že z ní tahala info o Dominikovi, a že si z ní celou dobu dělala sradnu, protože věděla že je to ona… Takhle z ní scénaristi fakt udělali vesnickou blbku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 11:27

Takže, děvčata, extra kvůli vám jsem pohledala, protože přeci nejsem magor, abych si vymyslela vyčesaný copy, že jo. Ještě ke všemu, když původně jsem sama ( v ukázkách) nechápala, proč si je udělala tak šílený, ale pak jsem jí pochopila, protože jsem zjistila, že to dostala příkazem.
No a musím konstatovat, že nade vší pochybnost magor jsem! Mám halušky a věřím věcem, který se nestaly. Super diagnóza.

• Citovat
  • Upravit
14335
27.5.15 11:28

@dituleska a dá se zjistit, kdo je vlastně pod tím označením Yveta ze Vsetína?? Třeba by řekla, že to ona neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
27.5.15 11:29
@robínek píše:
@Fíková
Mimo téma, ale už ti to musím napsat: máš úžasný obrázek :pankac:

Dík. A momentálně i aktuální, vzhledem k tomu, že žiju v nejmenované pražské čtvrti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 11:31
@dituleska píše:
Kdyby nebyla blbá, mohla by říct že Lucina je kráva a že z ní tahala info o Dominikovi, a že si z ní celou dobu dělala sradnu, protože věděla že je to ona… Takhle z ní scénaristi fakt udělali vesnickou blbku :cert:

To by sice říct mohla, ale v šestnácti, kdyby někdo chtěl ukázat nějakýmu klukovi, jak jsem psala, že se s ním chci milovat a že ho miluju, i kdybych to DOOPRAVDY psala ze srandy, tak snad skočím pod auto. Radši plnit cokoliv, jen aby se to nedozvěděl. V šetnácti se ty problémy jeví trochu jinak.

• Citovat
  • Upravit
6094
27.5.15 11:32

@kvaček nedá,ale tohle je fakt postavený na hlavu celý.. bože tak jí řekla že chce aby ji dominik ošustil, co je na tom? věk na to má? a že by se jí den smáli? no booože :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.5.15 11:33

@martinape tak mu měla dát :D odstrčí ho a pak o tom sní :D tak jako tak z ní udělali naprostého debílka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 11:35
@dituleska píše:
@kvaček nedá,ale tohle je fakt postavený na hlavu celý.. bože tak jí řekla že chce aby ji dominik ošustil, co je na tom? věk na to má? a že by se jí den smáli? no booože :roll:

Tý jo, tys byla v šestnácti tak v pohodě?? Že by tě tohle nerozházelo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!