Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Raduš.ka44 píše:
Nebylo, teď jsem na to koukala znovu a zaměřila se na to.
Jsem si to myslela. Díky za upřesnění. ![]()
@robínek píše:
Tohle podezření mám od začátkunějak brzo se s tím vytasil…
Taky mám ten názor.
Jinak Květa je fakt zlý mopslík
Jak furt krčí nos a „mačká“ si obličej do grimas, do toho to mlaskání
Mastný teda musí bát dost na prachy… ![]()
Příspěvek upraven 27.05.15 v 11:04
@robínek píše:
Já s FB nemám absolutně žádné zkušenosti, to se to nedá nijak vymazat?
když Lucie nebude chtít, tak nedá.. Rozina s tím prostě nic neudělá, i když jí vyrazí z přátel, dá jí do blokace ani nic jiného… v tomhle je ten fb prostě hrozně nevděčnej.. ![]()
@Raduš.ka44
ty červený mašle jsou až v tom následujícím díle. Jeden den jí píše, že má mít copy a druhý den najde Roza zprávu „ne abys ty copy odbyla a koukej si na ně dát červený mašle.“… ale i tak si myslím, že to šlo učesat normálně…
Kuřízková je asi na Kuřízkovy nevěry zvyklá, jen jí asi překvapilo, že je tak pitomej, že se nechá načapat dítětem. Kdyby měl trochu rozumu jinde, než v kalhotách, tak se s učitelkou neocicmává na ulici- že je viděla Sába je náhoda, ale učitelku zná celá škola, mohl to vidět kterýkoliv spolužák. Mají na to byt, tak si to mají nechat na doma.
@me2dova píše:
@Raduš.ka44
ty červený mašle jsou až v tom následujícím díle. Jeden den jí píše, že má mít copy a druhý den najde Roza zprávu „ne abys ty copy odbyla a koukej si na ně dát červený mašle.“… ale i tak si myslím, že to šlo učesat normálně…Kuřízková je asi na Kuřízkovy nevěry zvyklá, jen jí asi překvapilo, že je tak pitomej, že se nechá načapat dítětem. Kdyby měl trochu rozumu jinde, než v kalhotách, tak se s učitelkou neocicmává na ulici- že je viděla Sába je náhoda, ale učitelku zná celá škola, mohl to vidět kterýkoliv spolužák. Mají na to byt, tak si to mají nechat na doma.
Přesně tak, jak říká jeden můj známý: když už děláš kraviny, mysli na prevenci ![]()
@Terdul já teda v ucesech moc Nápaditá nejsem, ale jak jinak udělat vycesany copy?
@me2dova, aha, to já myslela, že řešíme jen ten včerejší díl. Dnešní jsem neviděla. Párkrát jsem mrkla na youtube, ale pak tam zase dlouho nic nebylo.
@martinape píše:
@Terdul já teda v ucesech moc Nápaditá nejsem, ale jak jinak udělat vycesany copy?
píše tam: „zítra přijdeš do školy se dvěma pletenýma copama a budeš je nosit celou dobu.“ Ožádném vyčesání nebyla řeč.
Já mám za to, že nepsala vyčesané copy, jen že si má načesat do školy copy a druhej den ráno jí napsala, ať to neodflákne a dá si tam červenou mašli.. Myslím, že ze sebe udělala kravku zbytečně. Mohla je načesat normální…
@martinape
tak minimálně by stačilo si ty mašle dát dolů a ne nahoru k hlavě- a hned by nevypadala jak z opery Čert a Káča…
@Fíková píše:
píše tam: „zítra přijdeš do školy se dvěma pletenýma copama a budeš je nosit celou dobu.“ Ožádném vyčesání nebyla řeč.
Tak, tak. Nepsala nic o „česání“.
V dalším díle možná, ten už jsem neviděla.
Nevím jak lucina, alu u nás je sakra rozdíl, jestli ucesany, nebo vycesany. Vycesany je prostě nahoře. A ani nejsme extra geniální. Prostě vycesanej culik, vycesanej cop… To prostě znamená nahoře, všichni tomu tak rozumíme.
Ty jo, tak kde jsem to vycesani vzala? Fakt jsem byla přesvědčena, že ji to napsala. Tak se omlouvám.