Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
27.5.15 11:03
@Raduš.ka44 píše:
Nebylo, teď jsem na to koukala znovu a zaměřila se na to.

Jsem si to myslela. Díky za upřesnění. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.5.15 11:03
@robínek píše:
Tohle podezření mám od začátku ;) nějak brzo se s tím vytasil…

Taky mám ten názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
27.5.15 11:04

Jinak Květa je fakt zlý mopslík :mrgreen: Jak furt krčí nos a „mačká“ si obličej do grimas, do toho to mlaskání :roll: Mastný teda musí bát dost na prachy… :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.05.15 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
27.5.15 11:04
@robínek píše:
Já s FB nemám absolutně žádné zkušenosti, to se to nedá nijak vymazat?

když Lucie nebude chtít, tak nedá.. Rozina s tím prostě nic neudělá, i když jí vyrazí z přátel, dá jí do blokace ani nic jiného… v tomhle je ten fb prostě hrozně nevděčnej.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
27.5.15 11:05

@Raduš.ka44
ty červený mašle jsou až v tom následujícím díle. Jeden den jí píše, že má mít copy a druhý den najde Roza zprávu „ne abys ty copy odbyla a koukej si na ně dát červený mašle.“… ale i tak si myslím, že to šlo učesat normálně…

Kuřízková je asi na Kuřízkovy nevěry zvyklá, jen jí asi překvapilo, že je tak pitomej, že se nechá načapat dítětem. Kdyby měl trochu rozumu jinde, než v kalhotách, tak se s učitelkou neocicmává na ulici- že je viděla Sába je náhoda, ale učitelku zná celá škola, mohl to vidět kterýkoliv spolužák. Mají na to byt, tak si to mají nechat na doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 11:05
@lovesmile píše:
A to jsi viděla kde?

No prikazala ji vycesany copy.

• Citovat
  • Upravit
19874
27.5.15 11:07
@me2dova píše:
@Raduš.ka44
ty červený mašle jsou až v tom následujícím díle. Jeden den jí píše, že má mít copy a druhý den najde Roza zprávu „ne abys ty copy odbyla a koukej si na ně dát červený mašle.“… ale i tak si myslím, že to šlo učesat normálně…Kuřízková je asi na Kuřízkovy nevěry zvyklá, jen jí asi překvapilo, že je tak pitomej, že se nechá načapat dítětem. Kdyby měl trochu rozumu jinde, než v kalhotách, tak se s učitelkou neocicmává na ulici- že je viděla Sába je náhoda, ale učitelku zná celá škola, mohl to vidět kterýkoliv spolužák. Mají na to byt, tak si to mají nechat na doma.

Přesně tak, jak říká jeden můj známý: když už děláš kraviny, mysli na prevenci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 11:09

@Terdul já teda v ucesech moc Nápaditá nejsem, ale jak jinak udělat vycesany copy?

• Citovat
  • Upravit
7182
27.5.15 11:10

@me2dova, aha, to já myslela, že řešíme jen ten včerejší díl. Dnešní jsem neviděla. Párkrát jsem mrkla na youtube, ale pak tam zase dlouho nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
27.5.15 11:13
@martinape píše:
@Terdul já teda v ucesech moc Nápaditá nejsem, ale jak jinak udělat vycesany copy?

píše tam: „zítra přijdeš do školy se dvěma pletenýma copama a budeš je nosit celou dobu.“ Ožádném vyčesání nebyla řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.5.15 11:13

Já mám za to, že nepsala vyčesané copy, jen že si má načesat do školy copy a druhej den ráno jí napsala, ať to neodflákne a dá si tam červenou mašli.. Myslím, že ze sebe udělala kravku zbytečně. Mohla je načesat normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
27.5.15 11:15

@martinape
tak minimálně by stačilo si ty mašle dát dolů a ne nahoru k hlavě- a hned by nevypadala jak z opery Čert a Káča…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.5.15 11:15
@Fíková píše:
píše tam: „zítra přijdeš do školy se dvěma pletenýma copama a budeš je nosit celou dobu.“ Ožádném vyčesání nebyla řeč.

Tak, tak. Nepsala nic o „česání“.

V dalším díle možná, ten už jsem neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 11:16

Nevím jak lucina, alu u nás je sakra rozdíl, jestli ucesany, nebo vycesany. Vycesany je prostě nahoře. A ani nejsme extra geniální. Prostě vycesanej culik, vycesanej cop… To prostě znamená nahoře, všichni tomu tak rozumíme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.15 11:18

Ty jo, tak kde jsem to vycesani vzala? Fakt jsem byla přesvědčena, že ji to napsala. Tak se omlouvám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!