Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@me2dova píše:Co se Roziných culíků týče, fakt nechápu, proč si je vyčesala tam nahoru a ty mašle si uvázala nahoru. Vypadala fakt jak na divadle. Kdyby si udělala nějaké decentní cůpky s mašlema na konci, mohlo jí to i docela slušet a Lucka by se zvencla…
Já zítřek ještě neviděla, ale souhlasím s tím, že Rozina by mohla Lucii trochu vypéct. Není blbá, kdyby zapojila fantazii, může jí vypálit rybník. Copy jdou uplést tak, že by jí slušely, takhle fakt vypadá jako Marfuša ![]()
@Luciferda, Lucina jí copy „nařídila“, ale teď si neuvědomuji, jestli bylo řečeno něco o vyčesání nahoru a mašlích, myslím, že ne
. Psala jen, že to myslí vážně…
@KPKristy píše:
@Luciferda, Lucina jí copy „nařídila“, ale teď si neuvědomuji, jestli bylo řečeno něco o vyčesání nahoru a mašlích, myslím, že ne. Psala jen, že to myslí vážně…
jo psala, že musí být nahoře a mít červený mašle…
@Didlinka33 píše:
jo psala, že musí být nahoře a mít červený mašle…
Jo, tak pardón, já to provartovala ![]()
@KPKristy píše:
Jo, tak pardón, já to provartovala
ale i tak si ty mašle mohla uvázat na konce ![]()
@Terdul Taky jsem to pochopila jako volnej vztah a držet děti mimo. To zabouchnutí Kuřízka - možná jo, prvně jsem to teda tak nepochopila, spíš jsem to od něj brala jako tichej souhlas s monologem Kuřízkový.
Osvětlete mi to prosím.
Včerejší díl jsem viděla díky synátorovi celkem přerušovaně, ale mám pocit, že tam Filipovi přáli k svátku. I dneska o tom vlastně Frgálová s Frgálem spolu mluvili. No a koukám na net a Fíla má svátek až dnes. To zas blbě načasovali nebo proč?
@rosnatka píše:
Osvětlete mi to prosím.
Včerejší díl jsem viděla díky synátorovi celkem přerušovaně, ale mám pocit, že tam Filipovi přáli k svátku. I dneska o tom vlastně Frgálová s Frgálem spolu mluvili. No a koukám na net a Fíla má svátek až dnes. To zas blbě načasovali nebo proč?
Joooo.Mam jednoho doma ![]()
Nechápu, proč Kuřízková vykládá cizí učitelce o své dovolené. Jinak Alici ta role psychopatky sedí ![]()
A myslím, že Rozina se časem svěří Tereze, ve čtvrtečním díle mi přišlo, že už by to řekla, kdyby Tereza nebyla mimo ze setkání s Kuřízkovou.
@rosnatka Neřekla bych, že to špatně načasovali, to mívají pohlídané dobře. V řadě rodin je pořád ještě zvykem blahopřát v předvečer svátku (narozenin), pamatuju si z dětství, že jsme to tak občas o svátcích také dělali a mám kamarádku, která mi takto přeje furt (asi má i radost, že je první
). Vychází to z toho, že ve středověku se počítal den od soumraku jakoby předešlého dne, pokud se nepletu (třeba mě nějaký historik opraví nebo doplní
).
No, to jsem si říkala, jestli to tam nějak neokomentovali, že si přejí dopředu. Třeba, že jsou tak zvyklí
.
Ale díky za vysvětlení.
@Terdul píše:
A Kuřízková je kočka.
Je zajímavý, jak má každý jinej vkus.
Mně třeba Kuřízková přijde úplně příšerná. Už od pohledu takovej studenej psí čumák a semetrika. ![]()
@Samamama Jojo, mas recht, predsedo! U nas se to tak dela porad o s narozkami. Asi jsme zamrzli ve stredoveku ![]()
Jinak jsem celkem rada, ze ty statnice neudelala. Tohle lazo plazo fakt nebylo realny! Ja jsem pred obema statnicemi lezela v knizkach a to jsem ty z dejepisu delala na dvakrat
A co vim od holek, tsk z cestiny to byl fakt masakr… Trochu by mi pripadalo, ze by z pajdaku udelali takovy tezsi gympl, kdyby ji nechali timhle stylem prolezt. A taky nevim, kdy obhajovala diplomku, kdyz ji teprve pred tydnem odevzdala ![]()
Roza je taky hloupoucka. Mela dat tu uzivatelku Ivetu do blokace a byl klid. ![]()