Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
26.5.15 21:36
@me2dova píše: Co se Roziných culíků týče, fakt nechápu, proč si je vyčesala tam nahoru a ty mašle si uvázala nahoru. Vypadala fakt jak na divadle. Kdyby si udělala nějaké decentní cůpky s mašlema na konci, mohlo jí to i docela slušet a Lucka by se zvencla…

Já zítřek ještě neviděla, ale souhlasím s tím, že Rozina by mohla Lucii trochu vypéct. Není blbá, kdyby zapojila fantazii, může jí vypálit rybník. Copy jdou uplést tak, že by jí slušely, takhle fakt vypadá jako Marfuša :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.5.15 21:37

@Luciferda, Lucina jí copy „nařídila“, ale teď si neuvědomuji, jestli bylo řečeno něco o vyčesání nahoru a mašlích, myslím, že ne :think:. Psala jen, že to myslí vážně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
26.5.15 21:38
@KPKristy píše:
@Luciferda, Lucina jí copy „nařídila“, ale teď si neuvědomuji, jestli bylo řečeno něco o vyčesání nahoru a mašlích, myslím, že ne :think:. Psala jen, že to myslí vážně…

jo psala, že musí být nahoře a mít červený mašle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.5.15 21:41
@Didlinka33 píše:
jo psala, že musí být nahoře a mít červený mašle…

Jo, tak pardón, já to provartovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
26.5.15 21:42
@KPKristy píše:
Jo, tak pardón, já to provartovala :oops:

ale i tak si ty mašle mohla uvázat na konce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.15 22:07

@Terdul Taky jsem to pochopila jako volnej vztah a držet děti mimo. To zabouchnutí Kuřízka - možná jo, prvně jsem to teda tak nepochopila, spíš jsem to od něj brala jako tichej souhlas s monologem Kuřízkový.

• Citovat
  • Upravit
473
26.5.15 22:09

Osvětlete mi to prosím.
Včerejší díl jsem viděla díky synátorovi celkem přerušovaně, ale mám pocit, že tam Filipovi přáli k svátku. I dneska o tom vlastně Frgálová s Frgálem spolu mluvili. No a koukám na net a Fíla má svátek až dnes. To zas blbě načasovali nebo proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
26.5.15 22:16
@rosnatka píše:
Osvětlete mi to prosím.
Včerejší díl jsem viděla díky synátorovi celkem přerušovaně, ale mám pocit, že tam Filipovi přáli k svátku. I dneska o tom vlastně Frgálová s Frgálem spolu mluvili. No a koukám na net a Fíla má svátek až dnes. To zas blbě načasovali nebo proč?

Joooo.Mam jednoho doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.15 22:22

Nechápu, proč Kuřízková vykládá cizí učitelce o své dovolené. Jinak Alici ta role psychopatky sedí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.15 22:24

A myslím, že Rozina se časem svěří Tereze, ve čtvrtečním díle mi přišlo, že už by to řekla, kdyby Tereza nebyla mimo ze setkání s Kuřízkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
26.5.15 22:47

@rosnatka Neřekla bych, že to špatně načasovali, to mívají pohlídané dobře. V řadě rodin je pořád ještě zvykem blahopřát v předvečer svátku (narozenin), pamatuju si z dětství, že jsme to tak občas o svátcích také dělali a mám kamarádku, která mi takto přeje furt (asi má i radost, že je první :mrgreen: ). Vychází to z toho, že ve středověku se počítal den od soumraku jakoby předešlého dne, pokud se nepletu (třeba mě nějaký historik opraví nebo doplní :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
26.5.15 23:00

No, to jsem si říkala, jestli to tam nějak neokomentovali, že si přejí dopředu. Třeba, že jsou tak zvyklí :D.
Ale díky za vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
26.5.15 23:02
@Terdul píše:
A Kuřízková je kočka.

Je zajímavý, jak má každý jinej vkus. :lol: Mně třeba Kuřízková přijde úplně příšerná. Už od pohledu takovej studenej psí čumák a semetrika. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
27.5.15 03:59

@Samamama Jojo, mas recht, predsedo! U nas se to tak dela porad o s narozkami. Asi jsme zamrzli ve stredoveku :mrgreen:

Jinak jsem celkem rada, ze ty statnice neudelala. Tohle lazo plazo fakt nebylo realny! Ja jsem pred obema statnicemi lezela v knizkach a to jsem ty z dejepisu delala na dvakrat :roll: A co vim od holek, tsk z cestiny to byl fakt masakr… Trochu by mi pripadalo, ze by z pajdaku udelali takovy tezsi gympl, kdyby ji nechali timhle stylem prolezt. A taky nevim, kdy obhajovala diplomku, kdyz ji teprve pred tydnem odevzdala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
27.5.15 06:31

Roza je taky hloupoucka. Mela dat tu uzivatelku Ivetu do blokace a byl klid. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí