Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy je to hnus, zazila jsem to s dcerou.Ta zvladla, ma v tomhle stastnou povahu.Ja bych to prozivala stejne jakoRozina jsem citlivejsi no. ![]()
Na Bozskyho jsem zvedava, bude zpivat na kolonade u fontany.Se tesim, vstup zdarma, plati to nejakej Rusak
![]()
@Anna766 píše:
@KPKristy je to hnus, zazila jsem to s dcerou.Ta zvladla, ma v tomhle stastnou povahu.Ja bych to prozivala stejne jakoRozina jsem citlivejsi no.
Na Bozskyho jsem zvedava, bude zpivat na kolonade u fontany.Se tesim, vstup zdarma, plati to nejakej Rusak![]()
No tak jen aby to byla pravda a dorazil. ![]()
Každopádně závidím a užij si to! ![]()
@lovesmile jo je to pravda, je to i v novimach, na netu mesta, bude to velke, ma to pokracovat u prodlouuenou produkci fontany a ohnoszrojem.Pak budu vypravet ![]()
@Anna766 : taky se těším na dojmy. Pro nás to je bohužel moc daleko ![]()
@vokishka píše:
@kometaO5 To jsou hity letošní maturity z češtiny. FB je plné vtipů na Jidáše.
díky, to mi fakt uniklo, musím navštívit fb a doplnit si vzdělání…
@kometaO5 Je tu o tom i diskuse, jmenuje se nějak maturita 2015- Jidáš
.
no jsem z toho v šoku, že Rozině píše jako ta Iveta ze Vsetína zrovna Lucie… :cert: doufala jsem v Terku…
to bude jeste mazec, beztak ji navede na sebevrazdu
@Samamama stačí tam napsat Jidáš, stránek je několik. I přímo na stránce Maturita z češtiny.
@lovesmile @KPKristy @cell zeny Karel je proste Bozskej. Bajecna atmosfera.Jsem jak nabita elektrinou.
jako predskokani Vagner family a pak Kaja. Neskutecne jsem se bavila a moje cerstva endoproteza zdatne prosla zkouskou.
![]()
@Anna766 píše:
@lovesmile @KPKristy @cell zeny Karel je proste Bozskej. Bajecna atmosfera.Jsem jak nabita elektrinou.![]()
![]()
jako predskokani Vagner family a pak Kaja. Neskutecne jsem se bavila a moje cerstva endoproteza zdatne prosla zkouskou.
![]()
Tak to je skvělý, že ses bavila ![]()
Ten má energie, co? Taky bych chtěla pomalu ve sto letech ![]()
@KPKristy píše:
Tak to je skvělý, že ses bavila
Ten má energie, co? Taky bych chtěla pomalu ve sto letech
Ty vooe
Jsme ho 3× vyrvali zpatky!!pridaval a pridaval Taky Felix Slovacku byl fantastickej.Mala jak trsala se mnou.
![]()