Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
8.5.15 22:42

Taky by se mi k sobě líbila Markéta s Hložánkem (teda mladým, samozřejmě :mrgreen: ), přijde mi, že se dobře doplňují, špičkují se. Harapes je sice charismatický a ona je na starší, ale přeci jen je takový trochu suchar. Hložánek je teď takový rozumný, skoro jako by to nebyl on, kdo nedávno dělal Miriam tu nahatou fotku :D.

Co mi teda rozum nebere je to, kde mohla vzít Růža 300 táců. Vždyť to není tak dlouho, co kradla v té pekárně, pak se asi musela chvíli vyhrabávat z bídy, ještě nedávno zmiňovala, jak tu práci potřebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
8.5.15 22:45
@vokishka píše:
@Xiraxinek Neměl teoreticky letos maturovat? I ty holky, co bydlely tuším s Terezou Brodskou. Teď si přesně nevzpomínám, nejsou ony vlastně nevlastní sestry dvojčat Jordánových? Mám v tom už nějaký zmatek.

Mě docela mrzí, že se tam ty holky občas jen tak mihnou - a přitom toho o nich jednu dobu bývalo docela dost. Matně si vzpomínám, že tam snad byl i pokus o sebevraždu - ta Míša v době kdy dost propadla stylu emo. Jen nevím proč - snad kvůli mladýmu Seidlovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.5.15 22:47
@Samamama píše:
Taky by se mi k sobě líbila Markéta s Hložánkem (teda mladým, samozřejmě :mrgreen: ), přijde mi, že se dobře doplňují, špičkují se. Harapes je sice charismatický a ona je na starší, ale přeci jen je takový trochu suchar. Hložánek je teď takový rozumný, skoro jako by to nebyl on, kdo nedávno dělal Miriam tu nahatou fotku :D.Co mi teda rozum nebere je to, kde mohla vzít Růža 300 táců. Vždyť to není tak dlouho, co kradla v té pekárně, pak se asi musela chvíli vyhrabávat z bídy, ještě nedávno zmiňovala, jak tu práci potřebuje…

Jakou nahatou fotku? 8o

Taky jsme si s manželem říkali, že by absolutně nemohla mít tolik peněz. Je to blbost, ale tak je to seriál a Milánek musí něco provést, že. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.5.15 22:48

@kometaO5 Jj, pamatuješ si to dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
8.5.15 22:53

@lovesmile Jo, něco provést jí musí, tak jí mohl okrást o nějakou reálnou částku, jakože chudou důchodkyni obral o poslední vindru. Přitom je to baba bohatá a ještě i občas nechá platit od Aničky, matky od 2 dětí, hm…

Nahatá fotka byla jakási koláž, kdy na tělo nějaké nahotiny vystřižené asi z pánského časáku nalepil fotku hlavy Miriam a pak to nějak šířil po škole, už si nepamatuju přesně, mám pocit, že s tím polepil chodby? Dostal pak od ní za to facana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.5.15 22:58

@Samamama Jo, tak to už si vzpomínám. Jsem si napřed myslela, že ji fotil nějaké akty. 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
8.5.15 23:00

@lovesmile Jo, už vidím, jak se nahatá Miriam v garsonce staví do pozice a „Jirko, je to takhle dobrý?“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
8.5.15 23:05
@Samamama píše:
@lovesmile Jo, už vidím, jak se nahatá Miriam v garsonce staví do pozice a „Jirko, je to takhle dobrý?“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

„Né pani profesorko, ty prsa víc dopředu“ :mrgreen:

Proboha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.5.15 23:07
@Samamama píše:
@lovesmile Jo, už vidím, jak se nahatá Miriam v garsonce staví do pozice a „Jirko, je to takhle dobrý?“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Zuzaa píše:
„Né pani profesorko, ty prsa víc dopředu“ :mrgreen:Proboha :D

Tak teď jsem si cvrnkla… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
9.5.15 08:52
@lovesmile píše:
Jakou nahatou fotku? 8oTaky jsme si s manželem říkali, že by absolutně nemohla mít tolik peněz. Je to blbost, ale tak je to seriál a Milánek musí něco provést, že. :mrgreen:

Třeba vybrala stavebko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
9.5.15 09:29

Holky, vy myslíte, že Lucie je Yveta ze Vsetína? Podle těch „pražských“ koncovek (to je blbý, vysoký modelky)? Hm… vůbec bych se nedivila, ta mrcha Lucie je toho schopná. Dokážu si představit, že z Rózy vytahá důvěrnosti a pak je zveřejní, aby se jí vysmála. Nesnáším takové hnusné, rýpavé a zákeřné lidi, snad se to té potvoře nějak vrátí :twisted: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
9.5.15 09:49

Ufff… měly jste pravdu, dívám se na úterní díl - a je to jasné. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65109
9.5.15 09:50

@kometaO5 To jsou hity letošní maturity z češtiny. FB je plné vtipů na Jidáše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
9.5.15 10:11
@vokishka píše:
@kometaO5 To jsou hity letošní maturity z češtiny. FB je plné vtipů na Jidáše.

Ahaaa, tak to jsme nepochopili 8o :roll:
Jinak ze Vsetin je Lucie si myslim od zacatku.Tak nejak nevim kdo by to byl jinej :think:
Musim mrknout v pondeli na oba dily. Jeste ze to nedavaji dneska, nevidela bych zase, jdu vecer na Bozskyho Kaju :dance: :dance: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.5.15 10:22

Takže je to Lucina… A já doufala, že už se to obrací k lepšímu a ono to bude ještě horší…
Jsem taky ráda, že tuhle linku točí. Je dobře o tom vědět a jako máma z toho mám husí kůži :|

@Anna766, jdeš na Goťáka, jo? Moc si to užij! Já byla na před Vánocemi a byl to vrcholný zážitek, show jako bejk, opravdu nádhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí