Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky by se mi k sobě líbila Markéta s Hložánkem (teda mladým, samozřejmě
), přijde mi, že se dobře doplňují, špičkují se. Harapes je sice charismatický a ona je na starší, ale přeci jen je takový trochu suchar. Hložánek je teď takový rozumný, skoro jako by to nebyl on, kdo nedávno dělal Miriam tu nahatou fotku
.
Co mi teda rozum nebere je to, kde mohla vzít Růža 300 táců. Vždyť to není tak dlouho, co kradla v té pekárně, pak se asi musela chvíli vyhrabávat z bídy, ještě nedávno zmiňovala, jak tu práci potřebuje…
@vokishka píše:
@Xiraxinek Neměl teoreticky letos maturovat? I ty holky, co bydlely tuším s Terezou Brodskou. Teď si přesně nevzpomínám, nejsou ony vlastně nevlastní sestry dvojčat Jordánových? Mám v tom už nějaký zmatek.
Mě docela mrzí, že se tam ty holky občas jen tak mihnou - a přitom toho o nich jednu dobu bývalo docela dost. Matně si vzpomínám, že tam snad byl i pokus o sebevraždu - ta Míša v době kdy dost propadla stylu emo. Jen nevím proč - snad kvůli mladýmu Seidlovi?
@Samamama píše:
Taky by se mi k sobě líbila Markéta s Hložánkem (teda mladým, samozřejmě), přijde mi, že se dobře doplňují, špičkují se. Harapes je sice charismatický a ona je na starší, ale přeci jen je takový trochu suchar. Hložánek je teď takový rozumný, skoro jako by to nebyl on, kdo nedávno dělal Miriam tu nahatou fotku
.Co mi teda rozum nebere je to, kde mohla vzít Růža 300 táců. Vždyť to není tak dlouho, co kradla v té pekárně, pak se asi musela chvíli vyhrabávat z bídy, ještě nedávno zmiňovala, jak tu práci potřebuje…
Jakou nahatou fotku? ![]()
Taky jsme si s manželem říkali, že by absolutně nemohla mít tolik peněz. Je to blbost, ale tak je to seriál a Milánek musí něco provést, že. ![]()
@lovesmile Jo, něco provést jí musí, tak jí mohl okrást o nějakou reálnou částku, jakože chudou důchodkyni obral o poslední vindru. Přitom je to baba bohatá a ještě i občas nechá platit od Aničky, matky od 2 dětí, hm…
Nahatá fotka byla jakási koláž, kdy na tělo nějaké nahotiny vystřižené asi z pánského časáku nalepil fotku hlavy Miriam a pak to nějak šířil po škole, už si nepamatuju přesně, mám pocit, že s tím polepil chodby? Dostal pak od ní za to facana.
@Samamama Jo, tak to už si vzpomínám. Jsem si napřed myslela, že ji fotil nějaké akty.
![]()
@lovesmile Jo, už vidím, jak se nahatá Miriam v garsonce staví do pozice a „Jirko, je to takhle dobrý?“…
![]()
@Samamama píše:
@lovesmile Jo, už vidím, jak se nahatá Miriam v garsonce staví do pozice a „Jirko, je to takhle dobrý?“…![]()
![]()
„Né pani profesorko, ty prsa víc dopředu“ ![]()
Proboha ![]()
@Samamama píše:
@lovesmile Jo, už vidím, jak se nahatá Miriam v garsonce staví do pozice a „Jirko, je to takhle dobrý?“…![]()
![]()
@Zuzaa píše:
„Né pani profesorko, ty prsa víc dopředu“Proboha
Tak teď jsem si cvrnkla…
![]()
@lovesmile píše:
Jakou nahatou fotku?Taky jsme si s manželem říkali, že by absolutně nemohla mít tolik peněz. Je to blbost, ale tak je to seriál a Milánek musí něco provést, že.
Třeba vybrala stavebko ![]()
Holky, vy myslíte, že Lucie je Yveta ze Vsetína? Podle těch „pražských“ koncovek (to je blbý, vysoký modelky)? Hm… vůbec bych se nedivila, ta mrcha Lucie je toho schopná. Dokážu si představit, že z Rózy vytahá důvěrnosti a pak je zveřejní, aby se jí vysmála. Nesnáším takové hnusné, rýpavé a zákeřné lidi, snad se to té potvoře nějak vrátí
Ufff… měly jste pravdu, dívám se na úterní díl - a je to jasné. ![]()
@kometaO5 To jsou hity letošní maturity z češtiny. FB je plné vtipů na Jidáše.
@vokishka píše:
@kometaO5 To jsou hity letošní maturity z češtiny. FB je plné vtipů na Jidáše.
Ahaaa, tak to jsme nepochopili
![]()
Jinak ze Vsetin je Lucie si myslim od zacatku.Tak nejak nevim kdo by to byl jinej ![]()
Musim mrknout v pondeli na oba dily. Jeste ze to nedavaji dneska, nevidela bych zase, jdu vecer na Bozskyho Kaju
![]()
Takže je to Lucina… A já doufala, že už se to obrací k lepšímu a ono to bude ještě horší…
Jsem taky ráda, že tuhle linku točí. Je dobře o tom vědět a jako máma z toho mám husí kůži ![]()
@Anna766, jdeš na Goťáka, jo? Moc si to užij! Já byla na před Vánocemi a byl to vrcholný zážitek, show jako bejk, opravdu nádhera ![]()