Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mára je hotovej vůl! Člověku s takovou minulostí svěří v klidu klíče od auta, to je prča ![]()
@vokishka píše:
@Lupa škoda, docela se mi Markéta s mladým Hložánkem líbí. Docela se srovnal, chová se normálně, zodpovědně.
Nj, ale pro ni to je mlaďák, no…
@Lupa mě to došlo jak psala o tech modelkach, ze taky nejsou vysokY, pokud by byla od nich, tak by mluvila vysoké. Je trapná, potřebovala by lekcí, snad ji to jen tak neprojde
@Xiraxinek Neměl teoreticky letos maturovat? I ty holky, co bydlely tuším s Terezou Brodskou. Teď si přesně nevzpomínám, nejsou ony vlastně nevlastní sestry dvojčat Jordánových? Mám v tom už nějaký zmatek.
@vokishka píše:
@Xiraxinek Neměl teoreticky letos maturovat? I ty holky, co bydlely tuším s Terezou Brodskou. Teď si přesně nevzpomínám, nejsou ony vlastně nevlastní sestry dvojčat Jordánových? Mám v tom už nějaký zmatek.
Jojo, v podstatě vlastně jsou, když jejich máti si vzala toho šoumena od těch dcer
A myslim si, že by snad maturovat měli, ale letos tohle celý nějak zabili v té Ulici ![]()
@Xiraxinek Že jo, škoda, mohli by ještě rychle něco dotočit o Jidášovi a prsech Pallady
Stejně na začátku říkali, že to jde každý den tak, aby to kopírovalo skutečný život a jsou schopni tam dotočit aktuality.
@vokishka píše:
@Xiraxinek Že jo, škoda, mohli by ještě rychle něco dotočit o Jidášovi a prsech PalladyStejně na začátku říkali, že to jde každý den tak, aby to kopírovalo skutečný život a jsou schopni tam dotočit aktuality.
To jo
To by mohli
![]()
No, jsem na to zvědavá, jdu kouknout na pondělní díl ![]()
Hmmm, přidávám se k těm, co si myslí, že Jordánka Rozině pomůže…
@Xiraxinek jojo, řekla bych, že Tereza s tím Davidem se do toho vloží a Róze pomůžou..
@Lupa píše:
@Xiraxinek jojo, řekla bych, že Tereza s tím Davidem se do toho vloží a Róze pomůžou..
Taky si myslim, jak na to teďka koukám… No, ale i tak se toho bojim, když se to má stupňovat a být to masakr… Doufám, že pak ta Lucka dostane za to kotel! ![]()
Tvl, ona se „ji“ ještě svěřuje, takže ta ví tuplem jak to na Rozi zabírá, ojééé
@Xiraxinek no jestli to pak na ní použije, tak to bude fakt masakr :/ chudák holka ![]()
@vokishka píše:
@Xiraxinek Že jo, škoda, mohli by ještě rychle něco dotočit o Jidášovi a prsech PalladyStejně na začátku říkali, že to jde každý den tak, aby to kopírovalo skutečný život a jsou schopni tam dotočit aktuality.
Jidáš a prsa Pallady??? Jsem nějak mimo, nechápu…
Je dobře, že natočili tuhle linku kolem Roziny. O nebezpečí sociálních sítí se musí mluvit stejně jako o drogách, nebo třeba o tom, že děti nesmí chodit s cizími lidmi. Spousta lidí si pořád nepřipouští, že se prostřednictvím virtuálního světa může dostat do průšvihu. V tomhle ohledu se mi Ulice líbí. Za to Ordinace je propadák.
Jako bych to neříkala, ze je to urcite Lucie
Doufám, ze jí Tereza pomůže co nejdříve ![]()