Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luc2ka píše:
Já myslím, že Rozina začne chodit s Fandoupřeci jen ta jeho Skyler je daleko
bydlí ve stejnym baráku a taky jí pomůže proti tý Lucce
Vždyť nebydlí ve stejným baráku…
Maléřovi bydlí v baráku u Peška a Frantovic rodina bydlí někde mimo.
Já bych se nedivila, kdyby Franta ze seriálu (dočasně) zmizel - odjel za Skyler. Valentovi bude o prázdninách 19, příští rok ho čeká maturita na gymplu. Nevím, jak moc času mu natáčení zabírá, ale jistě bude potřebovat prostor na učení.
@PetaP píše:
Aby skyler nebyla tehotna
A to by byla zápletka - Franta začne chodit s Rozinou a zároveň se zjistí, že Skyler je v tom. Anču klepne pepka a bude smrt v Ulici…
@Raduš.ka44 coze? Mu je tolik? Ja bych ho na tech 16 klidne tipla, a to jeste vypada mladsi
@KPKristy píše:
A to by byla zápletka - Franta začne chodit s Rozinou a zároveň se zjistí, že Skyler je v tom. Anču klepne pepka a bude smrt v Ulici…
To uz tam bylo
Stepan-Thea-Veronika…
Stepan, to byl taky rozsevac ![]()
@Anna766 píše:
To uz tam byloStepan-Thea-Veronika…
Stepan, to byl taky rozsevac
No jo, ale ti už všichni měli věk. Tihle puberťáci, to by terpve byl škandál ![]()
A jinak jsem ráda, že Štěpán je pryč ![]()
@Lejaa píše:
@Raduš.ka44 coze? Mu je tolik? Ja bych ho na tech 16 klidne tipla, a to jeste vypada mladsi
No jo, červenec 96. Taky bych ho netipla na tolik.
Holky, mě to na Lucku nesedí… Dneska jsem to zkoukla znovu a přišlo mi to na ni „moc inteligentní“ ![]()
Ikdyž zase je fakt, že Rozi řikala, že se to bude stupňovat a že to bude fakt síla… ![]()
@KPKristy píše:
Já si myslím, že to nebude nikdo bokem, protože uvodní otázka byla něco, kdy je náhradní hodina - ve Vsetíně a jak by to takto LUcina věděla??
Já bych to tipovala na mámu, bráchu, který ji che udělat radost- už i ten profil.. Iveta nebo jak ze Vsetína, myslím, že Lucina by to tak nezaložila.. Určitě ta osoba musí aspoň něco málo vědět o tom tančení co dřív chodila ![]()
Příspěvek upraven 05.05.15 v 11:31
@Terdul píše:
Já bych to taky tipla na Lucku, že z ní vytáhne informace a niterný pocity a pak to dá k dobru.
Já nevím, ale kdyby se tohle dělo mému dítěti a já se to dozvěděla, tak si na tu „Lucinu“ snad někde počkám ![]()
@kvaček píše:
Já si myslím, že to nebude nikdo bokem, protože uvodní otázka byla něco, kdy je náhradní hodina - ve Vsetíně a jak by to takto LUcina věděla??
Já bych to tipovala na mámu, bráchu, který ji che udělat radost- už i ten profil.. Iveta nebo jak ze Vsetína, myslím, že Lucina by to tak nezaložila.. Určitě ta osoba musí aspoň něco málo vědět o tom tančení co dřív chodilaPříspěvek upraven 05.05.15 v 11:31
Taky si myslím. Lucie to učitě nebude…
A máma se mi taky nezdá, protože se mi jeví, že je taková, že neni moc na Pc a hlavně, i kdyby to bylo myšleno dobře, tak je to docela takový podraz..
Teda mě by to hodně naštvalo, kdyby mě někdo takto psal, napsala bych i nějaké osobnější věci a pak zjistila, že si píšu s mámou
![]()