Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky jak teď koukám na Ulici tak mě napadá jedna věc? V Ulici má někdo tuhle sezónu zemřít že? Nemyslíte že by to mohla být Rozina? Že by si něco udělala kvůli té šikaně?
![]()
@1denca píše:
Holky jak teď koukám na Ulici tak mě napadá jedna věc? V Ulici má někdo tuhle sezónu zemřít že? Nemyslíte že by to mohla být Rozina? Že by si něco udělala kvůli té šikaně?![]()
Nedávno jsem to tu psala, že mi to na ni přijde… I podle toho, co herečka řikala ve Volejte Novu… A navíc se tu řešilo, že se hodně svěřuje mámě, že to tak nedopadne, no už se jí tolik nesvěřuje… Začala chodit za školu, lže i skrze taneční… NO nevim… A má se to vše stupňovat…
@Xiraxinek píše:
Nedávno jsem to tu psala, že mi to na ni přijde… I podle toho, co herečka řikala ve Volejte Novu… A navíc se tu řešilo, že se hodně svěřuje mámě, že to tak nedopadne, no už se jí tolik nesvěřuje… Začala chodit za školu, lže i skrze taneční… NO nevim… A má se to vše stupňovat…
Mně to podle toho, co říkala v pořadu Na Baru spíš nepřijde, z toho se mi zdálo, že by měla ještě v budoucnu chodit s Dominikem. Tipuju to spíš na Alici.
Holky je to hnusná šikana, samozřejmě to nehci zlehčovat, ale toto si pamatuji i z dětsví, že prostě se na něhoko banda ženských slovne vrhla- základka i střední a prostě nikdy se takto nestalo, že by se sthla celá třída
přijde mě to, že to vyhrotili až moc..
Navíc dřív to bylo všechno mezi těmi dětmi, dospívajícími, nějak se mi nechce věřit, že by nikdo na tom FB nečetl o Rozině a že by se to neprovalilo..uvidíme.. ale třeba je tam Franta a ten se mi nezdá, že by byl tip, který mlčí
@kvaček Tak oni nejdou celá třída… Dneska se i stočili proti té Lucce…
@Xiraxinek já vím, ale i tak mi to přijde, že to tam udělali, že všichni jsou jak nějaké ovce a teda zažila jsem jak sebe, tak dvě moje kamarádky a nikdy to tak nebylo, že by cleá třída byla a stádo…ale asi to tak mají schválně, aby to bylo jako vypjaté
@kvaček presne. Oni nejsou proti ni vylozene cela trida..jinak teda ja zazila, ze sla proti jednomu fakt temer cela trida a ne jednou…zes to nezazila ty, neznamena, ze se to obcas nedeje ![]()
@veronika6913 dobře, ale určitě tu šikanu nikde nezveřejňovali - ty děti, dospívající, nebyl důkaz.. tady je takový, že by stačilo jenom otevřít počítat a přátele od přátel.. to mi přijde divné.. že tam jsou třeba Franta- ten je normální a další..
bych ji už hnala a ne, mlčet..
Já myslím, že Rozina se nazabije- tu smrt tipuju buď Alici, nebo Růžu.
Můj tip s Rozinou- ve škole jí pomůže Jordánová, která už začíná kolem čmuchat. A jinak jí pomůže její mamka. Teď nevím, jestli to bylo v tom dnešním díle, nebo jestli to půjde až zítra, tak to škrtnu. Jak si Rózu na FB přidala nějaká ta kamarádka ze Vsetína, co si jí Rozárka nepamatuje, tak to je podle mého její mamka, která usoudila, že když se R. nesvěří jí, třeba by se svěřila nějaké kamarádce ze Vsetína, co má ráda koně- spřízněné duši.
@me2dova to mi taky na ní úplně sedí, že to nastražila Maléřová..
@PetaP píše:
@me2dova to mi taky na ní úplně sedí, že to nastražila Maléřová..
To mne napadlo, ze to je Lucie, Rozina se bude sverovat a Lucie to pak vytasi proti ni. Odkud by se malerova připojila, ze siciho stroje? ![]()
@Zuzaa píše:
To mne napadlo, ze to je Lucie, Rozina se bude sverovat a Lucie to pak vytasi proti ni. Odkud by se malerova připojila, ze siciho stroje?
zrovna jsem to chtěla napsat.
Navíc Maléřová, taková zbožná žena že by se uchýlila k podvodu? ![]()
@Zuzaa
To je možné, i když mi přijde dost divné, že by si pražská fiflena, co ani neví, kde Vsetín leží, hrála na holku ze Vsetína, co s Rózou chodila do tanečních. Tam stačí jedinej dotaz a bude mimo- a Rozárka není blbá…