Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Teď mě napadá reakce „a na co si je navlíká?“
Ale samozřejmě chápu, jak to myslíš
spíš komu
![]()
Viděli jste Kláru Miklasovou ve Volejte novu? Ona ta herečka je stejně divná jako ta její postava Alice. Už si ani nemyslím, že neumí hrát, ona prostě taková je.
@Daisy03 no to je fakt hrůza.. úplně stejná jako v ulici, jak mhouří oči, ta vyzubenost atd.. fakt je stejná
@Daisy03 píše:
Viděli jste Kláru Miklasovou ve Volejte novu? Ona ta herečka je stejně divná jako ta její postava Alice. Už si ani nemyslím, že neumí hrát, ona prostě taková je.http://novaplus.nova.cz/…ude-s-alici/?…
Ja jsem to videla a rikala jsem si uplne to samy
je divna i normalne a ne jen v ulici.. ani nemusi nic moc hrat.. ![]()
Holky me to s tím kurizkem a Terezou přijde strašně nepravděpodobny… Myslím ta rychlost, se kterou se všechno děje. Myslím, že v realu by chlap asi čekal déle než by opouštěl rodinu. Vždyť Terezu vůbec nezná… Jak dlouho jsou spolu? 3mesice? ![]()
@areca až tak nepravděpodobný to není
„stará stodola hoří nejlíp“
stalo se mi to samé..
@Nina Filipi Oťas mě vždy nečím dost pobaví
to je ideální chlap ![]()
@Lupa píše:
@Nina Filipi Oťas mě vždy nečím dost pobavíto je ideální chlap
je fakt že větší exot tam není
ten to vždycky něčím zabije
Nekoukate na policii Modrava? Dneska je tam Maléř jako šéf bordelu a Maléřová pro něj pracuje
![]()
@Aniska888 píše:
Nekoukate na policii Modrava? Dneska je tam Maléř jako šéf bordelu a Maléřová pro něj pracuje![]()
@Aniska888 píše:
Nekoukate na policii Modrava? Dneska je tam Maléř jako šéf bordelu a Maléřová pro něj pracuje![]()
A ještě tam hraje Midloň ![]()