Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jenže Tereza zas nemá ponětí jaký má Rozina šaty…
Je fakt, že ta máma je zajímavý tip
Jenomže, odkud by psala. Rozina byla v pokojíčku, měla tam svuj tablet a jejich počítač..
Pochybuju, že by mohla z pekařství psát
Příspěvek upraven 04.05.15 v 21:26
Tak jednou už se Maléřová ptala Niklové, jestli může na net, že si potřebuje něco zařídit, ne?
No jo, ale ta „kamaradka“ ji psala vecer, kdyz byli rodice doma.. Nevim, muze to byt i Dominik..
Nebo táta, z chytrého telefonu. Když tak nepobral, ze si ho smazala z přátel. Mozna bych tipla i Terezu.
Teď jsem viděla ukázky na čtvrtek a Mára tam mluví s kýmsi, kdo mu říká, že právě vylezl z lochu. Podle mě je to ten manžel Digi se kterým se tenkrát na začátku kamarádíčkoval. ![]()
@Fíková píše:Teď jsem viděla ukázky na čtvrtek a Mára tam mluví s kýmsi, kdo mu říká, že právě vylezl z lochu. Podle mě je to ten manžel Digi se kterým se tenkrát na začátku kamarádíčkoval.
Zrovna dneska jsem četla v programu (TV Max) na nějaké příští díly Ulice, že si Mára musí dávat pozor, co před kým říká, a že ani Monika o něm neví vše a právě něco o podivných kamarádech…Chudák paní Márová až se to provalí, té se narovnají kudrlinky
.
Já teď koukám tuším na středu a mám pocit, že jestli bude takto kuřízek pokračovat dál, že mu za chvíli neprodají v sámošce ani rohlík
![]()
@Moise píše:
Já teď koukám tuším na středu a mám pocit, že jestli bude takto kuřízek pokračovat dál, že mu za chvíli neprodají v sámošce ani rohlík![]()
Natoz aby mu prodali kurizek co ![]()
Ten Mara plati dluhy za nekoho kdo byl zavrenej, tak o toho asi jde ne? ![]()
Holky, muj tip je na Maru, uz driv delal taxikare, ale ted porad zduraznuji, jak je to nebezpecne. A s tou kamaradkou ze Vsetina, taky mi to prijde na mamku. Urcite ma telefon s aplikaci fb. ![]()
@akasha143 píše:
Holky, muj tip je na Maru, uz driv delal taxikare, ale ted porad zduraznuji, jak je to nebezpecne. A s tou kamaradkou ze Vsetina, taky mi to prijde na mamku. Urcite ma telefon s aplikaci fb.
Ten telefon sotva, když děti mají staré nechytré telefony, za který se Roze vysmála Lucina.
Že je to máma moc nevěřím. A celkově je to divný, teď nevím křestní jméno tý holkdy z FB, ale že tam nebylo jméno a příjmení, ale Jméno a Vsetín?
To je jako založit si profil třeba Petra Litoměřice. Takže profil to bude asi falešej, ale nijak mi nesedí nikdo, kdo by za tím mohl být.
Já myslím, že Rozina začne chodit s Fandou
přeci jen ta jeho Skyler je daleko
bydlí ve stejnym baráku a taky jí pomůže proti tý Lucce ![]()
@Terdul píše:
Holky, vy co jste viděly čt, všimly jste si obsluhy v krámku, jak při rozhovoru Anči a Růži kouká, poslouchá a přiblble se usmívá?
JO! To jsem si taky hned říkala… Ale Růža to pak jakože vykládala oboum