Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
4.5.15 21:20

Jenže Tereza zas nemá ponětí jaký má Rozina šaty…
Je fakt, že ta máma je zajímavý tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.5.15 21:25

Jenomže, odkud by psala. Rozina byla v pokojíčku, měla tam svuj tablet a jejich počítač..
Pochybuju, že by mohla z pekařství psát

Příspěvek upraven 04.05.15 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
4.5.15 21:26

@me2dova blba neni, ale je naivní a to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
4.5.15 21:32

Tak jednou už se Maléřová ptala Niklové, jestli může na net, že si potřebuje něco zařídit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.5.15 21:37

No jo, ale ta „kamaradka“ ji psala vecer, kdyz byli rodice doma.. Nevim, muze to byt i Dominik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
4.5.15 21:48

Nebo Viky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
4.5.15 22:04

Nebo táta, z chytrého telefonu. Když tak nepobral, ze si ho smazala z přátel. Mozna bych tipla i Terezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
4.5.15 22:25

Teď jsem viděla ukázky na čtvrtek a Mára tam mluví s kýmsi, kdo mu říká, že právě vylezl z lochu. Podle mě je to ten manžel Digi se kterým se tenkrát na začátku kamarádíčkoval. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
4.5.15 22:45
@Fíková píše: Teď jsem viděla ukázky na čtvrtek a Mára tam mluví s kýmsi, kdo mu říká, že právě vylezl z lochu. Podle mě je to ten manžel Digi se kterým se tenkrát na začátku kamarádíčkoval. :think:

Zrovna dneska jsem četla v programu (TV Max) na nějaké příští díly Ulice, že si Mára musí dávat pozor, co před kým říká, a že ani Monika o něm neví vše a právě něco o podivných kamarádech…Chudák paní Márová až se to provalí, té se narovnají kudrlinky :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
4.5.15 23:24

Já teď koukám tuším na středu a mám pocit, že jestli bude takto kuřízek pokračovat dál, že mu za chvíli neprodají v sámošce ani rohlík :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148496
4.5.15 23:34
@Moise píše:
Já teď koukám tuším na středu a mám pocit, že jestli bude takto kuřízek pokračovat dál, že mu za chvíli neprodají v sámošce ani rohlík :mrgreen: :mrgreen:

Natoz aby mu prodali kurizek co :mrgreen:
Ten Mara plati dluhy za nekoho kdo byl zavrenej, tak o toho asi jde ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
5.5.15 01:37

Holky, muj tip je na Maru, uz driv delal taxikare, ale ted porad zduraznuji, jak je to nebezpecne. A s tou kamaradkou ze Vsetina, taky mi to prijde na mamku. Urcite ma telefon s aplikaci fb. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.15 02:07
@akasha143 píše:
Holky, muj tip je na Maru, uz driv delal taxikare, ale ted porad zduraznuji, jak je to nebezpecne. A s tou kamaradkou ze Vsetina, taky mi to prijde na mamku. Urcite ma telefon s aplikaci fb. :nevim:

Ten telefon sotva, když děti mají staré nechytré telefony, za který se Roze vysmála Lucina.

Že je to máma moc nevěřím. A celkově je to divný, teď nevím křestní jméno tý holkdy z FB, ale že tam nebylo jméno a příjmení, ale Jméno a Vsetín?

To je jako založit si profil třeba Petra Litoměřice. Takže profil to bude asi falešej, ale nijak mi nesedí nikdo, kdo by za tím mohl být.

• Citovat
  • Upravit
2368
5.5.15 08:42

Já myslím, že Rozina začne chodit s Fandou :srdce: přeci jen ta jeho Skyler je daleko :) bydlí ve stejnym baráku a taky jí pomůže proti tý Lucce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.5.15 08:48
@Terdul píše:
Holky, vy co jste viděly čt, všimly jste si obsluhy v krámku, jak při rozhovoru Anči a Růži kouká, poslouchá a přiblble se usmívá?

JO! To jsem si taky hned říkala… Ale Růža to pak jakože vykládala oboum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky