Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56278
4.5.15 12:38
@luc2ka píše: ¨Myslím, že Tereza zjistí, že Rozinu šikanujou :think: :think:

taky si myslím, však jí se ve věku Roziny dělo to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
4.5.15 12:48

@PetaP taky chci ulici, modravu moc nesleduji a neoslovila mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
4.5.15 12:55

@Moise Rozina vlastně teď spí ve stejném pokojíčku, jako tenkrát Tereza, tak je to asi
na sebe nápoji. Nějaká vyšší moc… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
4.5.15 13:04

@Lupa fakt to šlo taky rychle? Já teda osobně bych asi potřebovala víc času než bych rozbila rodinu…Přece jen už to není žádný vztah bez závazků, který se da ukončit jen tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
4.5.15 13:36

@robínek Jojo, to máš pravdu. Je to mezi nimi velké tabu, takže to je fakt nereálný. No uvidíme, jak se to vyvine. Já tipuju velký happy end pro Terezu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
4.5.15 14:06

Teda nevím, jestli uhnat Kuřízka je pro Terezu nějaký happyend. To je takový slizoun… Ve středečním díle si ji pozve do bytu- T.- „ty se se mnou chceš rozejít?“ „Ne to ne, jak tě to napadlo. Ale než se to urovná, tak tě nebudu moct vídat tak často, jak bych chtěl.“

Jinými slovy- neříkám ani tak, ani tak, nechám to chvilku vyhnít a až Sabina poleví v ostražitosti, budu si s milenkou užívat dál. Férovej chlap by to v takovéto chvíli rozsekl, a jeden vztah pustil, ale na to Kuřízek nemá.

Jenže ono to asi nevyhnije úplně tak, jak by si přál, protože Sabina se rozhodla odejít ze školy a Tereza v návaznosti na to přiznala svým kolegům, že má s Romanem poměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.5.15 14:57

@areca u nas to bylo 6 mesicu, s tim, ze ja nevedela, ze se rozvadi. Proste jednoho dne ke mne prisel, polozil prede mne papiry a rika mi, tak uz muzeme ven, jsem rozvedenej. Dle data o rozvod zadal po trech mesicich vztahu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.5.15 14:58

Nevím, jak dlouho je Kuřízek s Terezou… ale je fakt, že on vše tak divně prodlužuje, pořád chce, aby na něco čekala…já nečekala na nic a nečekala jsem ani to, že se rozvede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
4.5.15 15:20

@Lupa ty jo, tak ti byla rychlost… a mel děti? No máš doma může činu teda :palec:
A věděl, že ho chceš? Nebo to dělal hlavně kvůli sobě a byl by rad, te je volnej, kdybys vycouvala? I to se může stát… Někdo chce vztah se ženatým, právě kvůli te nevazanosti třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.5.15 15:25

@areca mel dve deti 15 a 10 let. Vydrzeli jsme spolu dva roky, rozesli jsme se kvuli detem, on uz nechtel. Byl hodne zamilovanej, to jsem vedela, bylo to poznat. Proto jsem psala, ze „stara stodola hori snadno a rychle“ :D byly to krasny dva roky a do ted jsme pratele. Ale mezi nama byl opravdu velky vekovy rozdil, byla jsem jeho studentka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.5.15 15:26

Apropo, provalilo se to o nas prave, protoze nas videla jeho dcera…mame to taky nerekla, ale on ji tenkrat narovinu pry rekl, ze se bude rozvadet. To jsem se dozvedela az ex post

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
4.5.15 17:27

Hmmm, tak Rozi už chodí za školu, jo, hezký… Ale dobře to té Lucce ve třídě řekli! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
4.5.15 17:30

@Lupa takže už spolu nejste? Já myslela, že je to tvůj nynější… A můžu se zeptat jak to hodnotis zpětně? Vycitas si to nebo máš čistě svedomi? A co on jak teď žije? Víš o něm něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.5.15 17:34

@areca nejsme spolu uz hodne let, jsme pratele a oba o sobe stale vime. Nevycitala jsem si to, ja nevedela, ze se rozvadi a myslim, ze by k tomu doslo i bez meho pricineni… ale tezko hodnotit. Mne bylo cerstvych 19 a krom toho, ze jsem byla zamilovana mi to asi i lichotilo, ze je do me tak zamilovany i on - starsi chlap. Nicmene ani on a ani okoli mi pozdejsi rozchod nemelo za zle.. ja chtela deti, on uz ne a ja nebyla ochotna se kvuli tomu deti vzdat. On je nyni zenaty podruhe a ma paradoxne rok a pul starou holcicku… ale myslim, ze jsme oba spokojeni tam, kde jsme a jsme dobrymi prateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.5.15 17:37

A jen pro doplneni, jemu v danou dobu bylo 44 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí