Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50133
2.5.15 17:08
@Silwinka87 píše:
Jsem zvědavá, jak se bude tvářit, až mu to všechno dojde :lol:

Bude z něj hromádka neštěstí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.5.15 17:08

Já bych Oldu jako otce brala ;) pořád lepší než ožralý Šmýd :poblion: nebo Šmejd??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
2.5.15 17:21
@Fíková píše:
Já už jsem přišla na to, co mi s tou ofinou a tím jak je furt vyzubená připomíná. Takový ty mrňavý chlupatý psy, co se ti zakousnou do kotníku. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
2.5.15 17:24
@Renysek28 píše:
Já bych Oldu jako otce brala ;) pořád lepší než ožralý Šmýd :poblion: nebo Šmejd??
Žádný Šmejd, přeci Šmýd, s dlouhým a tvrdým… :mrgreen:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
2.5.15 17:24
@Fíková píše:
Mohli by dabing zrušit a přejít na titulky, jako všude jinde ve světě. Dřív byl český dabing pojem, teď je to katastrofa. A titulky mají výhodu v tom, že se dá pochytit něco z cizí řeči.

Souhlasím, my na filmy koukáme s titulkama a pak mi vadí ty jiné hlasy, když to vidím v TV dabované :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
2.5.15 17:27
@MUFICE píše:
Souhlasím, my na filmy koukáme s titulkama a pak mi vadí ty jiné hlasy, když to vidím v TV dabované :jazyk:

Já nesouhlasím, jak jsem zvyklá na to, že určití herci opakovaně dabují toho samého amer. herce, tak když ho pak slyším v originále, tak mi to trhá uši. Čím to, že tolik amerických herců má tak přiblblý hlas? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
2.5.15 17:28
@MUFICE píše:
Souhlasím, my na filmy koukáme s titulkama a pak mi vadí ty jiné hlasy, když to vidím v TV dabované :jazyk:

nejhorší je že český národ neumí a nestíhá číst ty titulky… :lol: :lol: :lol: :lol: kme to osobne taky nevadí ale hodne lidí je línejch číst aspon co mám je v okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
2.5.15 18:08
@Lejaa píše:
@Janča005 tam jde spis o to, ze Romana v serialu konci, takze ji potrebuji co nejrychleji uklidit pryc

Je to taky kvůli tomu, že ze seriálu odchází ;) Někde jsem to četla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
2.5.15 18:14
@Anna766 píše:
Tak to se hlasim, jsme vlasata rodina :oops: :oops: taky mame vlasy vsude, :cert: porad musim cistit odpady a podlahu :roll:

U nás to samé, hlavně teda ty moje. Když si to nechám prostříhat, tak je mám během 2 měsíců zase zpátky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
2.5.15 18:14
@ok1234 píše:
Tak a já si myslím, že Eddie si začne s Lindou a Adriana s Chmelarčíkem!!!

Nene, na Harapese si brousí zuby Markéta :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
2.5.15 18:21
@Lupa píše:
@KPKristy no velikáááááááááá :lol: jen by chybělo, aby byla třeba Kuřízková v tom :zed:

Lepší by byla těhotná Tereza :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
2.5.15 18:23
@InExile píše:
nejhorší je že český národ neumí a nestíhá číst ty titulky… :lol: :lol: :lol: :lol: kme to osobne taky nevadí ale hodne lidí je línejch číst aspon co mám je v okolí

No, já čtu a snažím se chytat i ty anglické fráze, aspon si procvičím AJ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
2.5.15 18:24
@Samamama píše:
Já nesouhlasím, jak jsem zvyklá na to, že určití herci opakovaně dabují toho samého amer. herce, tak když ho pak slyším v originále, tak mi to trhá uši. Čím to, že tolik amerických herců má tak přiblblý hlas? :mrgreen:

Třeba takový Sheldon je 100% lepší v originále, ten dabovaný mi vůbec nesedí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
2.5.15 18:45
@MUFICE píše:
Lepší by byla těhotná Tereza :P

haha, no to by bylo haló… ale Tereza myslím není tak hloupá, aby to připustila, určo bere prášky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
2.5.15 18:47
@Lupa píše:
haha, no to by bylo haló… ale Tereza myslím není tak hloupá, aby to připustila, určo bere prášky ;)

Ty taky mohou selhat, viz některé diskuze tady na Emiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky