Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 píše:
Jsem zvědavá, jak se bude tvářit, až mu to všechno dojde
Bude z něj hromádka neštěstí ![]()
Já bych Oldu jako otce brala
pořád lepší než ožralý Šmýd
nebo Šmejd??
@Fíková píše:
Já už jsem přišla na to, co mi s tou ofinou a tím jak je furt vyzubená připomíná. Takový ty mrňavý chlupatý psy, co se ti zakousnou do kotníku.
@Renysek28 píše:Žádný Šmejd, přeci Šmýd, s dlouhým a tvrdým…
Já bych Oldu jako otce bralapořád lepší než ožralý Šmýd
nebo Šmejd??
@Fíková píše:
Mohli by dabing zrušit a přejít na titulky, jako všude jinde ve světě. Dřív byl český dabing pojem, teď je to katastrofa. A titulky mají výhodu v tom, že se dá pochytit něco z cizí řeči.
Souhlasím, my na filmy koukáme s titulkama a pak mi vadí ty jiné hlasy, když to vidím v TV dabované ![]()
@MUFICE píše:
Souhlasím, my na filmy koukáme s titulkama a pak mi vadí ty jiné hlasy, když to vidím v TV dabované
Já nesouhlasím, jak jsem zvyklá na to, že určití herci opakovaně dabují toho samého amer. herce, tak když ho pak slyším v originále, tak mi to trhá uši. Čím to, že tolik amerických herců má tak přiblblý hlas? ![]()
@MUFICE píše:
Souhlasím, my na filmy koukáme s titulkama a pak mi vadí ty jiné hlasy, když to vidím v TV dabované
nejhorší je že český národ neumí a nestíhá číst ty titulky…
kme to osobne taky nevadí ale hodne lidí je línejch číst aspon co mám je v okolí
@Lejaa píše:
@Janča005 tam jde spis o to, ze Romana v serialu konci, takze ji potrebuji co nejrychleji uklidit pryc
Je to taky kvůli tomu, že ze seriálu odchází
Někde jsem to četla ![]()
@Anna766 píše:
Tak to se hlasim, jsme vlasata rodina![]()
taky mame vlasy vsude,
porad musim cistit odpady a podlahu
U nás to samé, hlavně teda ty moje. Když si to nechám prostříhat, tak je mám během 2 měsíců zase zpátky ![]()
@ok1234 píše:
Tak a já si myslím, že Eddie si začne s Lindou a Adriana s Chmelarčíkem!!!
Nene, na Harapese si brousí zuby Markéta
![]()
@Lupa píše:
@KPKristy no velikáááááááááájen by chybělo, aby byla třeba Kuřízková v tom
Lepší by byla těhotná Tereza ![]()
@InExile píše:
nejhorší je že český národ neumí a nestíhá číst ty titulky…![]()
![]()
![]()
kme to osobne taky nevadí ale hodne lidí je línejch číst aspon co mám je v okolí
No, já čtu a snažím se chytat i ty anglické fráze, aspon si procvičím AJ ![]()
@Samamama píše:
Já nesouhlasím, jak jsem zvyklá na to, že určití herci opakovaně dabují toho samého amer. herce, tak když ho pak slyším v originále, tak mi to trhá uši. Čím to, že tolik amerických herců má tak přiblblý hlas?
Třeba takový Sheldon je 100% lepší v originále, ten dabovaný mi vůbec nesedí ![]()
@MUFICE píše:
Lepší by byla těhotná Tereza
haha, no to by bylo haló… ale Tereza myslím není tak hloupá, aby to připustila, určo bere prášky ![]()
@Lupa píše:
haha, no to by bylo haló… ale Tereza myslím není tak hloupá, aby to připustila, určo bere prášky
Ty taky mohou selhat, viz některé diskuze tady na Emiminu ![]()