Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky zase bezva debata…
vlasy…ehm…za dob kelly family jsem je mela témeř k pr..zadku pak jsem sla z minuty na minutu na krátko, to jsem mela ješte o deset kilo mín
mám jemné vlasy ale furt jich bylo dost, pak se to nák potento a díky PCO jich moc nemám a navíc mi přijde ze mi dorostou k lopatkaám a dál se ty mrchy nehnou
i když zase když jim mám málo tak by ty dlouhý vlasy asi taky nevypadali dobře, takže trochu zavoidím holkám když maj vlasu víc, kudrnatý me nák neberou to bych nechtela.
Ahojte, v pátek jsem nestihla ulici, jak dopadli výsledky toho DNA.Je Chmelarčík její otec??
@Renysek28 píše:
Ahojte, v pátek jsem nestihla ulici, jak dopadli výsledky toho DNA.Je Chmelarčík její otec??
není
@Renysek28 píše:
Ahojte, v pátek jsem nestihla uliciotec-zvyklli výsledky toho DNA.Je Chmelarčík její otec??
Neni a je jim to obema lito ponevadz uz si na tu predstavu-dcera, otec-zvykli.
No tak to mě taký naštvalo
no jen at to není ten ožralec špinavý, bo to už bych asi TV vyhodila zavřeným oknem
![]()
Holky ja vas tu pravidelne ctu a ulici sleduji..posledni dobou teda dopredu..:-D ale snad by nevadilo se k vam pridat?
ctu vas tu fakt rada a zrovna treba tema vlasy me taky zaujalo
Romana je ma vazne nadherny!
@Renysek28 Mam obavu ze bude..aby to bylo zajimavy..nechutnej je ale fakt..
@Jitus.Slavickova píše:
@Renysek28 Mam obavu ze bude..aby to bylo zajimavy..nechutnej je ale fakt..
Taky si myslim, ze to bude on… ![]()
Taky si myslim ze to bude on. Zajimavy protiklad proti Adri te zastydle Barbine ![]()
Také se obávám, že otec bude Šmýd :/ je to hnusák na entou.. chjo, jinak jsem koukala na úterní díl a docela mě překvapil vývoj Tereza x Kuřízek ![]()
@Lupa píše:
Také se obávám, že otec bude Šmýd :/ je to hnusák na entou.. chjo, jinak jsem koukala na úterní díl a docela mě překvapil vývoj Tereza x Kuřízek
povídeeej ![]()
No Kuřízek se nechce rozcházet a podle toho, co si tak stihli říct, mi přišlo, že to hodlá říct manželce, jen to před tím chce urovnat trochu se Sabinou, ta totiž chce odejít kvůli Tereze ze školy, Tereza se k tomu, že chodí s Kuřízkem přizná Davidovi a Oťasovi, právě, proto, že Sabina jde za svým třídním - Davidem a radí se, co musí udělat, aby mohla přejít na jinou školu.
@veronika6913 píše:
Holky ja vas tu pravidelne ctu a ulici sleduji..posledni dobou teda dopredu..:-D ale snad by nevadilo se k vam pridat?ctu vas tu fakt rada a zrovna treba tema vlasy me taky zaujalo
Romana je ma vazne nadherny!
Pokud sleduješ dopředu, tak jsi obzvlášť vítaná, některé netrpělivé z nás (jako např. já) rády víme, co bude (a stahovat se mi to nechce)
. Teda pokud se občas podělíš (a pro nezvědavé přeškrtneš)… ![]()
Ohledně otce Adriany si spíš říkám, že to nakonec bude Drbohlav, už jen z logiky věci, že mu dali v Ulici tolik prostoru, přeci by tam neplácali tolik obrazů z jeho kanclu, kdyby to chtěli v červnu zas pohřbít (teda předpokládám, že s tím otcem nás nebudou natahovat déle jak do června).
Jo a Tereza se nakonec rozhodne, že tedy odejde ze školy ona… ale to bude až v dalším díle, takže v pondělí budu chytřejší ![]()