Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dendule4 píše:
Tak dnes musím říct, že mě herecký výkon „alice“ docela mile překvapil, dodneška jsem si myslela, že ta herečka absolutně neumí hrát, ale dnes se vytáhla
Já si po dnešku myslím, že to vlastně celou dobu hrála dobře, prostě psychicky labilní člověk. ![]()
Tak nejlešpí hláška dnešního dílu byla od Miriam: „Kráva jedna.“ ![]()
Někdy je taková nuda, že se na Ulici skoro nedá koukat a dneska tam bylo všechno - pokus o vraždu, další adept na otce, šikana…
Herecký projev Alice mě nijak neokouzluje, přijde mi stejně špatná jako obvykle. Asi už mám averzi na její držky…
Klára Miklasová (Alice) se pro tenhle typ manipulativních pošahaných krásek narodila. Kdyby ji měli v Americe, udělají z ní hvězdu minimálně psychologického hororu. Dnes fakt zázařila, ale i tak (nebo právě proto) už jí mám dost a docela doufám, že z Ulice zmizí.
@Ivettevi Podle mě zmizí. Buď ji zavřou do vězení nebo do blázince. Nebo ta sebevražda… ![]()
@lovesmile Do vězení? Když ta „chuděrka“ ze Žďáru byla poprvé jen chvíli v léčebně a teď to vypadá na něco podobného? Stát na ni udělá ty ty ty a dostane podmínku.
@lovesmile Ona tam hlavně už vyčerpala všechen potenciál role, prostě ukázala vše, co šlo, dotáhla to skoro do konce. Vidím to na sebevraždu. Pokud má tím svým pošahaným způsobem Petera ráda - její život bez něj končí. Takže mi z toho ta sebevražda vychází. Ale pokud má raději sebe a ty své hry, skončí v cvokhausu.
Tak jsem si dnes přečetla chat se Skyler a napadá mě, že by mohla být těhotná s Frantou ![]()
@Siluet píše:
Tak jsem si dnes přečetla chat se Skyler a napadá mě, že by mohla být těhotná s Frantou
To jsem nečetla..
to by byla pecka
Podle mne by bylo vtipne, kdyby Monika byla tehotna a zjistila to az v den porodu. To v ulici jeste nebylo a obcas se novinama prozene zprava, jak nejaka zenska porodila a o tehotenstvi nemela ani tuseni.
@mika22 píše:
Podle mne by bylo vtipne, kdyby Monika byla tehotna a zjistila to az v den porodu. To v ulici jeste nebylo a obcas se novinama prozene zprava, jak nejaka zenska porodila a o tehotenstvi nemela ani tuseni.
Taky by to mohl zjistit Lumir
bricho by na to mel ![]()
@Siluet píše:
Tak jsem si dnes přečetla chat se Skyler a napadá mě, že by mohla být těhotná s Frantou
Jen to ne, zase zastrašování tím, že sex v mládí rovná se těhotenství
![]()
@Anna766 píše:
Taky by to mohl zjistit Lumirbricho by na to mel
No a nakonec se ukáže, že zrovna tak Alice tím nožem zabila svou mámu, když se zabouchla do otčíma a on ji nechtěl.
Akorát že Alicina matka byla umlácena kladivem, jestli si dobře pamatuju. Ikdyž Alice je možná schopná všeho. ![]()
@mika22 píše:
O takových zprávách a takových ženských si myslím své
. Zas všechno v Ulici být nemusí, tohle by se blížilo spíše fantasmagorické Ordinaci. ![]()
@Anna766 píše:
Taky by to mohl zjistit Lumirbricho by na to mel