Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
30.4.15 08:53
@areca píše:
@KPKristy teda to jsem neslyšela. No ale bude to teda divný. U některými herci jsou už neodmyslitelně spjaty hlasy našich dabérů. Já tak nemám ráda, když je najednou dabuje někdo jiný. I v seriálu. Nemám ráda, když najednou má herec jiný hlas…

Mohli by dabing zrušit a přejít na titulky, jako všude jinde ve světě. Dřív byl český dabing pojem, teď je to katastrofa. A titulky mají výhodu v tom, že se dá pochytit něco z cizí řeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.4.15 09:59
@Fíková píše:
Mohli by dabing zrušit a přejít na titulky, jako všude jinde ve světě. Dřív byl český dabing pojem, teď je to katastrofa. A titulky mají výhodu v tom, že se dá pochytit něco z cizí řeči.

To sice jo, ale musíš pak na to koukat a nemůžeš dělat u TV nic jiného…třeba žehlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
30.4.15 10:10
@Malaga píše:
To sice jo, ale musíš pak na to koukat a nemůžeš dělat u TV nic jiného…třeba žehlit…

Tak s tím souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
30.4.15 10:21

Jojo, s tím dabingem to proběhlo asi před půl rokem. Nejhůř jsem to zaznamenala v Teorii velkého třesku - změnil se hlas Penny i Amy. I byl s těmi herečkami někde rozhovor, že je jim to sice líto, ale ty podmínky prostě pro ně byly nepřijatelné. Mně to taky hrozně vadí, já myslím, že umíme dabovat perfektně a pak do toho skočí takováhle aféra a nedá se to poslouchat. Titulky jsou sice super, ale jak bylo řečeno, nic jiného u toho člověk neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
30.4.15 10:40
Děkuji za odpovědi - měla jsem na mysli toho psychologa, tedy Jiříka. Jeho hlas mi byl povědomý, teď už vím že z dabingu.
Jinak co se týče dabingu, tak tedy Bebarová za dabing by si zasloužila cenu, jestli už nějakou nedostala. O to víc nechápu že to nechali dojít takhle daleko a že se upřednostnila zřejmě úspora peněz před kvalitou…
@KPKristy píše:
Jinak si myslím, že teď budeme v nekonečných a dobře placených seriálech vídat čím dál víc neokoukaných dabingových tváří (viz ten Jiřík například). Nedávno probehla aférka, že se spousta herců nedohodla s dabingovou společností, respektice ta společnost nastolila nemožné podmínky, a oni už dabovat nechtějí a ani ta společnost je nechce.
A nedávno to potvrdila Bebarová v rozhovoru, když na otázku, proč už nedabuje odpověděla, že je na černé listině stoosmdesáti herců, kteří se nedohodli se společností (proto se asi drží v Ulici zuby nehty).
Takže cizí filmy budou nadabovány nějakými nýmandy z lidu a my aspoň uvidíme ty ksichty, co známe jen podle hlasu :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.4.15 10:40

Teda ne že bych to sledovala, ale zaznamenala jsem na Déčku seriál Hodně štěstí Charlie. Taková sitcomová blbina, občas to tu běželo, když kluci chtějí ráno Déčko. A tam je takovej pitomej táta a výborně ho mluvil právě Zahálka. Tenhle týden jsem zase kousek viděla asi po roce a mluví ho někdo jiný a děsně, běsně, šíleně. Předtím byl aspoň vtipnej, teď už to klukům přepínám, že na takovou kravinu koukat nebudou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.4.15 10:41

@kometaO5, já si Jiříka nejvíc pamatuju z Divokýho anděla. Mluvil toho hlavního krasavce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
30.4.15 10:43
@Malaga píše:

Chápu, já si teda TV pouštím jen když se na něco chci opravdu dívat, jako kulisu nikdy, takže mě tohle neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.4.15 10:53
@Fíková píše:
Chápu, já si teda TV pouštím jen když se na něco chci opravdu dívat, jako kulisu nikdy, takže mě tohle neva.

A tak to má být! Já teda občas jako kulisu, ale titulky u všeho by mě donutili TV poštět opravdu jen, kdybych se chtěla dívat :palec:

Žehlím nejraději ve středu, když je Kamera na cestách a Na cestě po. A to je namluvené hezky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.4.15 10:58

@Nika9 paní Květa.. snad nebudu působit, jak nějaké prase :mrgreen: Ale mě z ní čiší taková ta nadržšenost, že by chtěla hned Mastného přefiknout… :oops:
A jinak jak tu někdo psal o té Zorce, a ty zuby, tak i na mě to působí, že je má žluté k té rtěnce

Příspěvek upraven 30.04.15 v 11:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.4.15 11:05

@kvaček ona po něm jede jak máslo po horký bramboře :D to říkal sám Mastný :D jinak ho snad už měla dostat v tom Děčíně, aspoň mi to z toho tak vyplynulo, že se tam s ní vyspal… teď neví, jak z toho, baba se mu nelíbí, ale cejtí z ní prachy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
30.4.15 11:08
@KPKristy píše:
Teda ne že bych to sledovala, ale zaznamenala jsem na Déčku seriál Hodně štěstí Charlie. Taková sitcomová blbina, občas to tu běželo, když kluci chtějí ráno Déčko. A tam je takovej pitomej táta a výborně ho mluvil právě Zahálka. Tenhle týden jsem zase kousek viděla asi po roce a mluví ho někdo jiný a děsně, běsně, šíleně. Předtím byl aspoň vtipnej, teď už to klukům přepínám, že na takovou kravinu koukat nebudou :mrgreen:

Tak to uz jsem doma u nas se to taky rano obcas poustelo a ten hlas je jiny. Vsimla jsem si ze je to i v Namorni vysetrovaci sluzbe jak je tam ta laborantka Meggi nebo jak se to pise a ten hlas mi k ni vubec nejde je to takovy divny a neprirozeny na ni :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
30.4.15 11:10

Pani Kveta…ta je tak afektovana, bych po te tv neco hodila, kdyz se tam zjevi :zed: a na Mastnyho je naddrzena jak stepni koza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
30.4.15 11:12

A jak dlouho už Mastný nežije s Denisou? To mi nějak uniklo- ten jejich vztah byl vždycky takový nějaký divný, ale přišlo mi, že třeba o Šimona se starali společně, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
30.4.15 11:13
@AndrejkaS píše:
@kvaček ona po něm jede jak máslo po horký bramboře :Dto říkal sám Mastný :D jinak ho snad už měla dostat v tom Děčíně, aspoň mi to z toho tak vyplynulo, že se tam s ní vyspal… teď neví, jak z toho, baba se mu nelíbí, ale cejtí z ní prachy :D

U nás se říká, že po něm jede jak pes po gulášovce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky