Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kometaO5 píše:
Prosím nevíte kdo je ten herec který hraje toho vyšetřovatele nebo psychologa který zpovídal kadlece a alici?
Ivan Jirik, hodne dabuje..
@kometaO5 píše:
Prosím nevíte kdo je ten herec který hraje toho vyšetřovatele nebo psychologa který zpovídal kadlece a alici?
vyšetřovatel Martin Zahálka (ve skutečnosti manžel ředitelky školy) a psychologa Ivan Jiřík
@Fíková píše:
Já už jsem přišla na to, co mi s tou ofinou a tím jak je furt vyzubená připomíná. Takový ty mrňavý chlupatý psy, co se ti zakousnou do kotníku.
@marti81 píše:
Zorka je bezkonkurečně nejlepší tady: https://www.youtube.com/watch?…
Příspěvek upraven 29.04.15 v 23:28
Květa je jak parodie na „Stiflerovu mámu“…ted nevím, jak se ta herečka jmenuje, ale např. v sit omu Dve socky nebo Joey hraje, a všude je teda stejná
![]()
@Fíková píše:
Já už jsem přišla na to, co mi s tou ofinou a tím jak je furt vyzubená připomíná. Takový ty mrňavý chlupatý psy, co se ti zakousnou do kotníku.
Tak to je přesný, i ty melíry seděj ![]()
Květa- té herečce snad chybí všechny mimické svaly, ne? Vypadá jak po tuně plastik, že má obličej jak z betonu. Prý je to sestra Tomicové, co hraje Simonu…a ni teda nevím, která z nich je ta hezčí. Pavla je aspoň taková přirozená…
Jak se potkala Alice na chodbě s Kadlecem, ten ksicht
no takovej úplně na přesdržku
![]()
Jéé, to video se Zorkou je super
Úplně je mi teď sympatičtější, že si ze sebe umí udělat srandu. A moc jí to tam slušelo! A musím říct, že jsem neměla ani tucha, že je to Slovenka. Klobouk dolu!
Jinak si myslím, že teď budeme v nekonečných a dobře placených seriálech vídat čím dál víc neokoukaných dabingových tváří (viz ten Jiřík například). Nedávno probehla aférka, že se spousta herců nedohodla s dabingovou společností, respektice ta společnost nastolila nemožné podmínky, a oni už dabovat nechtějí a ani ta společnost je nechce.
A nedávno to potvrdila Bebarová v rozhovoru, když na otázku, proč už nedabuje odpověděla, že je na černé listině stoosmdesáti herců, kteří se nedohodli se společností (proto se asi drží v Ulici zuby nehty).
Takže cizí filmy budou nadabovány nějakými nýmandy z lidu a my aspoň uvidíme ty ksichty, co známe jen podle hlasu ![]()
@me2dova píše:
Květa- té herečce snad chybí všechny mimické svaly, ne? Vypadá jak po tuně plastik, že má obličej jak z betonu. Prý je to sestra Tomicové, co hraje Simonu…a ni teda nevím, která z nich je ta hezčí. Pavla je aspoň taková přirozená…
Já bych teda řekla, že mimiky má až dost, až se na to nedá koukat ![]()
@KPKristy teda to jsem neslyšela. No ale bude to teda divný. U některými herci jsou už neodmyslitelně spjaty hlasy našich dabérů. Já tak nemám ráda, když je najednou dabuje někdo jiný. I v seriálu. Nemám ráda, když najednou má herec jiný hlas…
@KPKristy píše:
Já bych teda řekla, že mimiky má až dost, až se na to nedá koukat
Kveta mi pripomina Miladku
diblikovstvim, manipulatorstvim a tak proste.
@KPKristy super info, ted chapu, proc sesta rada mentalisty ma jiny dabing :-