Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miriam má jenom pořezanou ruku a Alici seberou policajti, tak snad ta mrtvá Miriam nebude. Jinak mi to nepřišlo zas nějak drastický, resp. mohlo být i hůř.
A taky mi přijde, že se tam pomalu ale jistě schyluje k další nevěře - ZorkaxEddie
@carambol píše:
a Jonášek nebo jak se jmenuje
Jooooo
Jsem si nemohla vzpomenout
Přeci jen tam moc ještě nenakecal
No, Mirinka taky ne
![]()
@KPKristy píše:
Aby to nebylo jako Vraždy v Midsomeru. Ten už musí být dočista vyhlazený po těch x dílech. Pak v ulici zbyde jen Henry a plná hospoda fotek…
vyvražděnej Midsomer tomu říkáme
už lezou i po okolních vesnicích. Tam musí být 90% kriminalita ![]()
Ty jejich nevěry. Jestli to je fakt „naše ulice“, tak to jsem zvědavá, se kterým sousedem skončím v posteli
To je jak emerickej seriál… každej s každým…
Ten díl je brutální
Ta Alice je totální magor, ale Miriam to přežila..Teďka Alice chce, aby ji Matouš kryl..Alice přišla k Matoušovi do dílny, přišli si tam pro ni policajti a ona jim tvrdila, že byla celou dobu s ním a ten blbec jí to odkýval
Skončila v cele předběžného zadržení a zbytek se uvidí..
Já myslím, že se to proflákne, že nebyla s Matoušem, vždyť ji ve škole potkala i Tereza a mluvily spolu, takže další svědek.
Jinak to náhodou zahrála dobře, pořád se tvářila jako psychouš… Myslím, že nakonec neskončí ve vězení, ale na psychině jako pako.
Jako je fakt, že to je borka, v tomhle fakt jo… Ona si támhle pořeže učitelnicu a pak si jde za Matoušem a jako pohoda, kdyby nic se nedělo
Dojdou policajti a ještě je na ně drzá
Jako smekám
Jak jsem tuhle herečku nemohla celou dobu ani cejtit, tak teď došlo na její čas, je dobrá
![]()
Uz se nemuzu dockat, az si to rano stahnu. Jsem moc zvedava, jak toto dopadne.
Ahoj…tak konečně role která Alici fakt sedla co holky
magora hraje krásně asi jí to ani moc práce nedalo
třeba se ještě fakt ukáže jak to v milosti bylo s tim znásilněním atd ![]()
@KPKristy píše:
Aby to nebylo jako Vraždy v Midsomeru. Ten už musí být dočista vyhlazený po těch x dílech. Pak v ulici zbyde jen Henry a plná hospoda fotek…
Tak to mě dostalo.
![]()
@Moise píše:Miriam má jenom pořezanou ruku a Alici seberou policajti, tak snad ta mrtvá Miriam nebude. Jinak mi to nepřišlo zas nějak drastický, resp. mohlo být i hůř.
A taky mi přijde, že se tam pomalu ale jistě schyluje k další nevěře - ZorkaxEddie
No, třeba to nebude nevěra, ale prostě se zamiluje jinde a čestně to s Adri ukončí. Čestnej rozchod před přesídlením k jiné, tam senad ještě nebyl.
No on se Eddie k Adrianě celkem objektivně nehodí- vždyť nemají nic společného. Ale Zorka mi zas přijde taková až moc snaživá.
Jinak se mi teď Ulice líbí- konečně se něco děje a těším se na další díly. Lepší než furt dokolečka řešit Eminu kopřivku a Světlanino zvracení/zdravé stravování.
Jak byl Matouš arogantní a drzý u toho výslechu, jak rychle se z normálního člověka může stát debil, stačí jedna blbka ![]()
Holky kdyz byl Matous u vyslechu, tak mu rikali „Pane Matousi“ on se jmenuje prijmenim Matous?