Ulice :-)

• Fotoalbum (1299)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9450
28.4.15 22:18
@Xiraxinek píše:
A Mirinka :D :D :D

a Jonášek nebo jak se jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
28.4.15 22:22

Miriam má jenom pořezanou ruku a Alici seberou policajti, tak snad ta mrtvá Miriam nebude. Jinak mi to nepřišlo zas nějak drastický, resp. mohlo být i hůř.
A taky mi přijde, že se tam pomalu ale jistě schyluje k další nevěře - ZorkaxEddie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
28.4.15 22:24
@carambol píše:
a Jonášek nebo jak se jmenuje

Jooooo :D :D Jsem si nemohla vzpomenout :D :D Přeci jen tam moc ještě nenakecal :D No, Mirinka taky ne :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
28.4.15 22:41
@KPKristy píše:
Aby to nebylo jako Vraždy v Midsomeru. Ten už musí být dočista vyhlazený po těch x dílech :mrgreen:. Pak v ulici zbyde jen Henry a plná hospoda fotek… :mrgreen:

vyvražděnej Midsomer tomu říkáme :-) už lezou i po okolních vesnicích. Tam musí být 90% kriminalita :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
28.4.15 22:47

Ty jejich nevěry. Jestli to je fakt „naše ulice“, tak to jsem zvědavá, se kterým sousedem skončím v posteli :mrgreen: To je jak emerickej seriál… každej s každým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.15 22:56

Ten díl je brutální 8o Ta Alice je totální magor, ale Miriam to přežila..Teďka Alice chce, aby ji Matouš kryl..Alice přišla k Matoušovi do dílny, přišli si tam pro ni policajti a ona jim tvrdila, že byla celou dobu s ním a ten blbec jí to odkýval :zed: Skončila v cele předběžného zadržení a zbytek se uvidí..

• Citovat
  • Upravit
8959
28.4.15 23:06

Já myslím, že se to proflákne, že nebyla s Matoušem, vždyť ji ve škole potkala i Tereza a mluvily spolu, takže další svědek.
Jinak to náhodou zahrála dobře, pořád se tvářila jako psychouš… Myslím, že nakonec neskončí ve vězení, ale na psychině jako pako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
28.4.15 23:54

Jako je fakt, že to je borka, v tomhle fakt jo… Ona si támhle pořeže učitelnicu a pak si jde za Matoušem a jako pohoda, kdyby nic se nedělo :D Dojdou policajti a ještě je na ně drzá :D Jako smekám :D Jak jsem tuhle herečku nemohla celou dobu ani cejtit, tak teď došlo na její čas, je dobrá :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
29.4.15 01:03

Uz se nemuzu dockat, az si to rano stahnu. Jsem moc zvedava, jak toto dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
29.4.15 08:46

Ahoj…tak konečně role která Alici fakt sedla co holky :think: :) magora hraje krásně asi jí to ani moc práce nedalo :lol: třeba se ještě fakt ukáže jak to v milosti bylo s tim znásilněním atd 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.4.15 08:55
@KPKristy píše:
Aby to nebylo jako Vraždy v Midsomeru. Ten už musí být dočista vyhlazený po těch x dílech :mrgreen:. Pak v ulici zbyde jen Henry a plná hospoda fotek:mrgreen:

Tak to mě dostalo. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.15 09:02
@Moise píše: Miriam má jenom pořezanou ruku a Alici seberou policajti, tak snad ta mrtvá Miriam nebude. Jinak mi to nepřišlo zas nějak drastický, resp. mohlo být i hůř.
A taky mi přijde, že se tam pomalu ale jistě schyluje k další nevěře - ZorkaxEddie

No, třeba to nebude nevěra, ale prostě se zamiluje jinde a čestně to s Adri ukončí. Čestnej rozchod před přesídlením k jiné, tam senad ještě nebyl.

• Citovat
  • Upravit
3140
29.4.15 09:18

No on se Eddie k Adrianě celkem objektivně nehodí- vždyť nemají nic společného. Ale Zorka mi zas přijde taková až moc snaživá.
Jinak se mi teď Ulice líbí- konečně se něco děje a těším se na další díly. Lepší než furt dokolečka řešit Eminu kopřivku a Světlanino zvracení/zdravé stravování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
29.4.15 09:43

Jak byl Matouš arogantní a drzý u toho výslechu, jak rychle se z normálního člověka může stát debil, stačí jedna blbka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
29.4.15 09:46

Holky kdyz byl Matous u vyslechu, tak mu rikali „Pane Matousi“ on se jmenuje prijmenim Matous?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí