Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
**@Sanepiju ** píše:
@Sherry Major byl zaslepený nějakými otcovskými pudy, které se u něj probudily. A asi to přišlo i s běžným rodičovským problémem nevidět děti tak úplně objektivně.Lumír je asi pro Světlanu na ránu, ale mně to přijde sranda. Navíc se musí ocenit, jak se vzdělává, holt to prožívá jako prvootec na stará kolena. Kolipak chlapů se zajímalo, co se smí a nesmí v těhotenství? Já mám celkem pozorného muže, ale o tomto věděl jen to, co jsem mu řekla, rozhodně si sám nic nevyhledával.
Nekourim, alko nepiju, takze tohle muzskej neresil, spis na co mam chut, to mi podstrkaval, jo a taky nechtel abych tahala tezky veci ![]()
Holky, já fakt už seznam předala.. takže jedině přes fb, tam běží pro fanoušky do konce dubna akce knížky vč. věnování…
@Anna766
jo tak těžký věci to jo..
a jídlo.. to mi taky kupoval na co jsem měla chut..
a občas koupil něco co normálně jím a miluju, ale já na to táááááááák neměla chut
mi ho pak bylo líto… se tak snaží ![]()
Pan Matouš nemá příjmení?
a nebo jméno? To mu všichni pořád říkají příjmením? ![]()
@Fíková ahaaa
takže něco jako Mára
tomu taky Kryštofe říká jen maminka ![]()
@irca11 píše:
Ta márova matka to je děs běs, ta by letěla..
No ono to není vždycky tak jednoduché, když je to partnerova matka. ![]()
Ale mě by taky vytáčela
… ovšem jako seriálová postava je skvělá. ![]()
@renduli jo jo hraje to dobře. ale až moc se do všeho motá děkuji za mou tchýni ta je v pohodě, tohle bych nedala…
@AndrejkaS píše:
Pan Matouš nemá příjmení?a nebo jméno? To mu všichni pořád říkají příjmením?
Taky jsem si říkala. Přijdu na policii a oni se mě zeptají „vraždila jste paní Kristýno?“ ![]()
@KPKristy píše:
Taky jsem si říkala. Přijdu na policii a oni se mě zeptají „vraždila jste paní Kristýno?“
A vraždila nebo nevraždila? ![]()
@Malaga píše:
A vraždila nebo nevraždila?
Matouše nebo Alici bych zahlušila s chutí…
Zkoukla jsem ty ukázky, jak tam Alice zrube Miriam a jako hustý
Asi bych se pos..la, mít někoho na tlf a slyšet tam tohle ![]()