Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak se omlouvám slečně Miklasové za pochyby o jejím herectví, vyšinutou hraje dobře. ![]()
@Fíková píše:To truhlářský pako jí ještě bude krejt, nebo co.
No..Já bych se ani nedivila, on je úplně vylízaný(teda vlastně zamilovaný) ![]()
@Silwinka87 píše:
Ale já na tom nic nevidím..Vždyť v reálném životěbse odehrávají leckdy i horší věci, stačí se podívat večer na zprávy..
Aby to nebylo jako Vraždy v Midsomeru. Ten už musí být dočista vyhlazený po těch x dílech
. Pak v ulici zbyde jen Henry a plná hospoda fotek… ![]()
Ty ukazky jsem teda nevidela ale napadlo me jestli Peter nebude branit Miriam a Alice nezabije jeho
![]()
@KPKristy píše:
Aby to nebylo jako Vraždy v Midsomeru. Ten už musí být dočista vyhlazený po těch x dílech. Pak v ulici zbyde jen Henry a plná hospoda fotek…
Tak zase tolik se tam neumírá, v té Ulici..
Vraždy v Midzmrdu, to je strašná kravina, nechápu, kdo na to čumí..Jo, moje babička..
![]()
@Anna766 píše: [ciukazkyTy ukazky jsem teda nevidela ale napadlo me jestli Peter nebude branit Miriam a Alice nezabije jeho
@KPKristy píše:
@Lejaa, no, aby to pomalu nesněřovalo k deb. ilitě nejtěžšího kalibru typu Ordinace. Ta se zvrhla v šílenost nad šílenost. Snad to v Ulici nedopustí.. Že by umřela Miriam si nemyslím. Tu by nechali odejít jinak, kdyby chtěla. Čím dál víc si myslím, že Alice zaklepe bačkorama, až se provalí ty její lži a intriky. Někam hupne nebo si něco podřízne…
Těžko, ten u toho vůbec nebude..Zrovna bude s Miriam telefonovat..
@carambol píše:
Prej Šmýd s velkám a tvrdým - baf.
jo, ten byl hustej.
Já se vsadím, že to bude její otec. Odříkanýho největší krajíc.
@Fíková píše:
jo, ten byl hustej.![]()
Noo asi tak.
@Fíková píše:
jo, ten byl hustej.![]()
Tak s jejim intelektem by na ni jako jeji sploditel sedel ![]()
@KPKristy píše:
Aby to nebylo jako Vraždy v Midsomeru. Ten už musí být dočista vyhlazený po těch x dílech. Pak v ulici zbyde jen Henry a plná hospoda fotek…
A Mirinka
![]()
No jsem zvědavá, jak to bude..
Každopádně Peter bude s Miriam jen telefonovat, takže bránit ji nebude.. Ale i kdyby tam byl, snad se ubrání holce, ne??:)
Ale já na tom nic nevidím..Vždyť v reálném životěbse odehrávají leckdy i horší věci, stačí se podívat večer na zprávy..