Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky si myslím že Maléř má spíš výčitky svědomí než motýly v břiše, při pohledu na Šárku.
@vokishka píše:
taky to nechápu. U nás jsou všechny školy zakodovaný a rozhodně nemá kod jen tak někdo. Navíc Tereza odchází chvíli před maturitama a před přihláškama na vysokou, je výchovný poradce, měla by tam pro ty studenty být.
Souhlasím. Odcházet 3 měsíce před maturitou je opravdu úlet. A když se tohle děje, tak opravdu z vážných důvodů a ne protože se mi po někom stýská. ![]()
Tohle pedagog - a ještě tak zodpovědný a oddaný, jak nám prezentovali Terezu - rozhodně neudělá. Ono to není jako odejít od pásu.
Božence se nedivím. ![]()
Solaříková chce ze seriálu zmizet, tak snad to mohlo ještě těch pár měsíců počkat, tohle je na hlavu
@Mirčulka píše:
Taky si myslím že Maléř má spíš výčitky svědomí než motýly v břiše, při pohledu na Šárku.
Přidávám se.
@Iv.Sa. píše:Řekla bych, že je to prostě blbě zahraný. Maléř s Šárkou po sobě čučí skoro nasupeně, v zítřejším díle
Přidávám se.
nevíte prosím někdo, kde se dívat na Ulici dopředu místo JenomHD?
Tak Tereza ještě ani nebydlí a už by se k nim cpali na návštěvy, nejraději příští týden. A to fakt končí pololetí už teď, že se tak mohutně loučí?
@vokishka píše:
Tak Tereza ještě ani nebydlí a už by se k nim cpali na návštěvy, nejraději příští týden. A to fakt končí pololetí už teď, že se tak mohutně loučí?
Vysvědčení je příští čtvrtek
@velbloudice píše:
ať už ta Tereza zmizne… děj o ničem..
Jojo. A ještě jak je pořád hysterická ![]()
@Palomita píše:
Vysvědčení je příští čtvrtek
To vím, ale podle toho, jak se bali, jak se mohutně loučí, má strach, aby se neminula s Matějem, tak to možná neví scenárista. ![]()
@vokishka píše:
To vím, ale podle toho, jak se bali, jak se mohutně loučí, má strach, aby se neminula s Matějem, tak to možná neví scenárista.
Já to poslední dobou naštěstí nesleduju
![]()
@renduli píše:
Souhlasím. Odcházet 3 měsíce před maturitou je opravdu úlet. A když se tohle děje, tak opravdu z vážných důvodů a ne protože se mi po někom stýská.
Tohle pedagog - a ještě tak zodpovědný a oddaný, jak nám prezentovali Terezu - rozhodně neudělá. Ono to není jako odejít od pásu.
Božence se nedivím.
Přesně, Tereza, která se studentama řešila každý jejich prd, si na ně teď při rozhodování ohledně odjezdu ani nevzpomene. ![]()