Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GabinkaCh píše:
Myslíte že bude další sex Martin a Šárka?
Myslím si,že to bude mít ještě pokračování
@GabinkaCh nemyslím si ![]()
A nepřibrala ta Šárka? Mě se teď v té košili zdála obrovská ![]()
@KatrinKejt píše:
@GabinkaCh nemyslím siA nepřibrala ta Šárka? Mě se teď v té košili zdála obrovská
No že jo? Ať koukám, jk koukám, je z ní pěknej macek ![]()
@Kelliee píše:
No že jo? Ať koukám, jk koukám, je z ní pěknej macek
Tak macek zas nee,ale ma trosku navic.ano,v realu tehotna je,uz jsme to tu dnes psaly.
@Žirafa 69 píše:
Tak macek zas nee,ale ma trosku navic.ano,v realu tehotna je,uz jsme to tu dnes psaly.
Těhotná je Dominika, ne Šárka ![]()
@Žirafa 69 píše:
To jste ale psaly o Dominice a bylo to někdy ráno.
@Žirafa 69 já toho macka nemyslela doslova. S nadsázkou. Je to pěkná holka, krásný oči. Jen je teď jaxi moc kulí ![]()
@dagmarkaa píše:
Těhotná je Dominika, ne Šárka
Tak teď jsem zblblá…
a ještě s mou pamětí na jména…kruci ,si nevzpomenu teď,kdo je Dominika.
Si to normálně nevybavím!
@Žirafa 69 coolna a Tony
Šárka je moc hezká, ale na té postavičce bych zapracovala ![]()
@KatrinKejt píše:
@Žirafa 69 coolna a TonyŠárka je moc hezká, ale na té postavičce bych zapracovala
A jooo,z Coolny!
Dík.
Kolikrát když ta jména člověk slyší pořád dokola (tak to mám já),tak si nevzpomene třeba chvíli na nějakého „momentálně hlavního“ hrdinu. Víš,jak to myslím asi. ![]()
No,mně se nezdá,že by přibrala,ale co jsem ovšem nezachytila/neslyšela - proč se Tony k ní tehdy choval tak hnusně, jen proto,že mu oznámila těhu? Nebo tam bylo něco jinýho,respekt.jinak? To jsem vůb.nepobrala teda. On u toho nebyl či co?? Nebo co mi uniklo?
Mě se v Ulici líbí jedna věc.Vždycky když se má někdo tvářit před někým jakože nic,třeba teď zrovna Šárka,když si přisedla ke stolu ke chlapům.Místo aby se tvářila normálně,ať nokdo nepozná nic,tak hází takové xichty a kulí oči,že by si i blbec všimnul,že se něco děje.Ale tohle tam dělají všichni.Všimněte si někdy.