Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4615
24.1.19 23:07

@Iv.Sa. naprosto souhlasím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
25.1.19 05:32

@GabinkaCh Matěj mi jako chudák nepřijde. Že měl v sobě zbytkový alkohol mu dojít nemuselo,to chápu. Ale telefonoval a úplně pomalu taky nejel. Nemám to ráda. Prostě ne,no. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.1.19 07:47
@lucka_mac píše:
@GabinkaCh Matěj mi jako chudák nepřijde. Že měl v sobě zbytkový alkohol mu dojít nemuselo,to chápu. Ale telefonoval a úplně pomalu taky nejel. Nemám to ráda. Prostě ne,no. :cert:

ten chlap mu taky moc nenahrál, vycházel mimo přechod a mezi zaparkovanými auty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
25.1.19 08:07

@hofka ale ta scéna byla hodně špatně zahraná. Neumím si představit, že by při takovém nárazu měl takové následky. Přišlo mi, že se ten herec začal kácet až, když auto stálo. A do hlavy se mohl uhodit tak maximálně při tom opatrném pádu.

• Citovat
  • Upravit
9243
25.1.19 08:14

Bylo to divný, jak když mu skočil najednou na kapotu.Pak se pomalu svezl a přestal ihned dýchat..Asi šetřili na kaskadérovi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.1.19 08:16
@Konnny píše:
Bylo to divný, jak když mu skočil najednou na kapotu.Pak se pomalu svezl a přestal ihned dýchat..Asi šetřili na kaskadérovi:)

No to asi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
hodinarka
25.1.19 08:28

Jestli půjde Matěj k soudu, tak mu dosvědčím, že mu skočil na kapotu a pak teprve spadl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
700
25.1.19 09:01

Mohu se zeptat jak se Ája objevila u partičky v bytě? Předchozí díl jsem neviděla do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
25.1.19 09:11
@NovápaníA píše:
Mohu se zeptat jak se Ája objevila u partičky v bytě? Předchozí díl jsem neviděla do konce

Matěj ji sbalil v Coolně

• Citovat
  • Upravit
hodinarka
25.1.19 09:12

Koukala jsem (asi) na zítřek a Vendulka na pár facek. Ale jinak dobře holka to dělá

• Citovat
  • Upravit
39699
25.1.19 09:16
@hodinarka píše:
Koukala jsem (asi) na zítřek a Vendulka na pár facek. Ale jinak dobře holka to dělá

Co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
25.1.19 09:25
@Žirafa 69 píše:
Co se stalo?

Nic strašného :) . Úkolovala ho ve smyslu, dojdi do čistírny, dojdi na nákup, já toho budu mít hrozně moc a pak přijde Pavlík omotaný taškami a Vendy sedí u nb. :mrgreen:

Kéž bych si to bývala taky takhle zařídila, když byl manžel ještě zamilovaný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
39699
25.1.19 10:41
@hodinarka píše: Nic strašného :) . Úkolovala ho ve smyslu, dojdi do čistírny, dojdi na nákup, já toho budu mít hrozně moc a pak přijde Pavlík omotaný taškami a Vendy sedí u nb. :mrgreen:Kéž bych si to bývala taky takhle zařídila, když byl manžel ještě zamilovaný :mrgreen:

Jojoo,jen at si to tak zaridi pekne hned na zacatku,pak se to spatne meni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
25.1.19 10:47
@hodinarka píše: Nic strašného :) . Úkolovala ho ve smyslu, dojdi do čistírny, dojdi na nákup, já toho budu mít hrozně moc a pak přijde Pavlík omotaný taškami a Vendy sedí u nb. :mrgreen:Kéž bych si to bývala taky takhle zařídila, když byl manžel ještě zamilovaný :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
25.1.19 10:47
@Žirafa 69 píše:
Jojoo,jen at si to tak zaridi pekne hned na zacatku,pak se to spatne meni. :D
:lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit