Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
No, 20000 jí zaplatili oprávněně, dědek je cholerik. Jasně, Jana to přehání, ale neudělala mu nic, ani poprvé, jak vyváděl, že nevěděl, že to bude na netu, a teď už tuplem. A neměl právo vzít jí mobil a praštit s ním o zem. Úplnej magor, tam bych nebydlela ani za 2000 na měsíc. A Rózinku mám ráda, je jako pohlazení po duši. Mám ráda tyhle čisté duše. Psát o ní, že je falešná a je to přetvářka mi přijde mimo, protože nikomu nic neudělala. Nedělá žádné podrazy, nikomu neubližuje, nejede si jen na sebe. Ke všem se chová mile a příjemně. Žasnu, že někomu vadí milý hodný člověk. Za to Matěj, arogantní floutek, který si myslí, že je pán bůh, jak vyjede na mladýho Seidla, že je to jeho vina. Tomu bych propleskla hubu, aby se arogant jeden vzpamatoval. Na té jeho postavě je jasně vidět, že prachy kazí charakter.
Jsem si všimla i tady,i na FB ULice,že ti hodní často vadí.Rozi,Verča,Anička.Já to popravdě taky moc nechápu.Hned se jim nadává do dokonalých,falešných,sladkých atd.Čím to je,že vadí to,že je někdo hodný. ![]()
@Anna766 píše:
Jsem si všimla i tady,i na FB ULice,že ti hodní často vadí.Rozi,Verča,Anička.Já to popravdě taky moc nechápu.Hned se jim nadává do dokonalých,falešných,sladkých atd.Čím to je,že vadí to,že je někdo hodný.
Kdyby byla jako falešně sladká, víš jak, jakože je sladká, ale my vidíme, jak za rohem kuje pikle a je zákeřná. To ale ona není. Je to milá holka, nedělá žádné podrazy, nic. Je fér, nesnaží se nikomu do ničeho kecat, na nikoho neútočí, nikoho nepomlouvá. Je to milá hezká obětavá holka.
Taky to nechápu
@Iv.Sa. píše:
Doba nedoba - " Nejlepší věk na dítě? Dvacet je ideál, třicet kompromis." Matka příroda je stále tatáž, to jen „moderní“ žena posunuje hranice pro první dítě na „až“…
Není to jen volba ženy. Já chci dítě od doby, co jsem vůbec zjistila, že se rodí ženám a nenosí je čáp
jenže jsem doposud vždy narážela na někoho, kdo dítě nechtěl, případně chtěl čekat třeba 10 let, někteří ani nechtěli vztah. Pak přišla nemoc…to je prostě těžké. Čili budu nedobrovolně taky starou matkou a bohužel to nejde jinak změnit. Čas se vrátit nedá
Leda zmrazit vajíčka třeba, ale i tak, těšila jsem se, že budu mladou maminkou a to už se nestane. Některé to opravdu absolutně nemají ve své moci a potkat chlapa, který chce být otcem a ještě mají skvělý vztah s dotyčnou, to je pro mne zatím něco nepoznaného a téměř scifi (kdybych to neviděla u svých kamarádek, ani nevěřím). Rvu si vlasy, když někdo prohodí, že to dneska ženy záměrně odsouvají… ![]()
@terinka4444 píše:
No, 20000 jí zaplatili oprávněně, dědek je cholerik. Jasně, Jana to přehání, ale neudělala mu nic, ani poprvé, jak vyváděl, že nevěděl, že to bude na netu, a teď už tuplem. A neměl právo vzít jí mobil a praštit s ním o zem. Úplnej magor, tam bych nebydlela ani za 2000 na měsíc. A Rózinku mám ráda, je jako pohlazení po duši. Mám ráda tyhle čisté duše. Psát o ní, že je falešná a je to přetvářka mi přijde mimo, protože nikomu nic neudělala. Nedělá žádné podrazy, nikomu neubližuje, nejede si jen na sebe. Ke všem se chová mile a příjemně. Žasnu, že někomu vadí milý hodný člověk. Za to Matěj, arogantní floutek, který si myslí, že je pán bůh, jak vyjede na mladýho Seidla, že je to jeho vina. Tomu bych propleskla hubu, aby se arogant jeden vzpamatoval. Na té jeho postavě je jasně vidět, že prachy kazí charakter.
Taky nechápu,proč někomu vadí Róza.Mě přijde fajn a v pohodě
@GabinkaCh píše:
Taky nechápu,proč někomu vadí Róza.Mě přijde fajn a v pohodě
Mně její postava přijde sympatická. Už méně herečka, protože na svém instagramu prý pořád psala o své nemoci (stejnou, jakou mám já a lékaři nám ji povětšinou nevěří nebo to svádí na vše možné, jen aby to nemuseli léčit a tak si většinou platíme soukromou léčbu). Jenže nejen, že kdyby jí bylo fakt blbě, nepřidává 10 příspěvků denně a nezvládla by točit, ale štvaly mě i ty statusy, jak paří u toho… Docela nám zkrátka nedělá dobré jméno, no. Nicméně postava Roziny mi přijde ok, ona prostě není konfliktní povaha, takoví někteří lidé prostě jsou… Možná proto ji dali do kontrastu s Janou ![]()
@quera to nemůžeš takto paušálizovat , každý každou nemoc snáší jinak a ten co by už se hroutil tak druhý zatne zuby ajde dál každý jsme jiní a to že ty s tou nemoci nezvladas fungovat neznamená že to neumí i jiní ,tím nechci tvou situaci zlehčovat ,ale můj otec má tu stejnou nemoc už je ve stavu že mu vypovídají nohy,ale prostě dál pracuje protože prostě musí .
@quera píše:
Není to jen volba ženy…
Tak to je bez debat ![]()
Nebyla řeč o případech jako je Tvůj.
@Ennny samozřejmě, že každý je jiný, snáší to jinak.. asi má i napadenou jinou část organismu. Ale na druhou stranu si zkrátka myslím, že pokud je někdo nemocný a dává posty typu „pařba do rána“… Zatímco někde předtím zas, že to je šílená bolest apod, což opravdu nikomu nepřeju a chápu… Jen to na další pacienty nevrhá úplně dobré světlo. Je to škoda, docela jsme se těšili, že když nějaká známá osobnost udělá osvětu, mohlo by to pomoci přístupu ze stran lékařů. A že ti rádi generalizují :/
@GabinkaCh píše:
A doufám,že ji pošlou už do řit.
No, to se divím, že ještě neudělali ![]()
Asi touhle linkou chtějí poukázat na některé blázny do sociálních sítí… Že to fakt někdy přehánějí a mohou tím dost utrpět vztahy s okolím ![]()
Jen nechápu, že to s dědou tak vyhrotili. Teď to vypadá, že on je nerudnej dědek a Jana v pohodě. Přitom já ho docela chápu. Probudit s telefonem před obličejem, tak jsem dost vytočená.
@quera píše:
No, to se divím, že ještě neudělali
Asi touhle linkou chtějí poukázat na některé blázny do sociálních sítí… Že to fakt někdy přehánějí a mohou tím dost utrpět vztahy s okolím
Co za nemoc má představitelka Roziny? Myslela jsem, že boreliózu. Mně Rozina nevadí. Anča taky ne a Veronika taky ne. Zato Aja se mi vůbec nelíbí. Omlouvám se herečce, ale opravdu mi nepřijde hezká. Nechápu, že tam z ní pořád je někdo hotovy. A v tom spodním prádle se mi nelíbila už vůbec. Překvapilo mě, že hned vlezla do postele s Matějem. Vždyť o něm nic neví. No a autonehoda. To bylo takový divný, jak tam všichni stojí a povídají si. To takhle je opravdu normální??? To nikdo nešel pomoct? Já bych hned letěla k tomu člověku a volala bych záchranku. Nechápu, že tam stoji dvě ženské a povídají si.
Příspěvek upraven 26.01.19 v 20:22