Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dagmarkaa @Anna766 děcka, já ji našla… Byla to paní Věra Benšová, žena herce Svatopluka Matyáše ![]()
@ivik21 píše:
@dagmarkaa @Anna766 děcka, já ji našla… Byla to paní Věra Benšová, žena herce Svatopluka Matyáše
Super a máme jasno. NA Medřickou byla moc oplácaná, celou dobu žiju v tom že to neni ona. Ale nedivím se tomu, že si někdo myslí že to ona je, protože podoba je tam opravdu velká.
Může mi někdo vysvětlit, proč Tereza skončila takhle ze dne na den? To je trošku divny, i když ji Puklicka pustila, tak to má všechno hotovo, nic není potřeba dodělat, dořešit všechny ty její aktivity - kroužky, výchovná poradkyně nebo co byla. Kdo to najednou bude dělat???? To fakt nechápu.
@Sára 1 píše:
Může mi někdo vysvětlit, proč Tereza skončila takhle ze dne na den? To je trošku divny, i když ji Puklicka pustila, tak to má všechno hotovo, nic není potřeba dodělat, dořešit všechny ty její aktivity - kroužky, výchovná poradkyně nebo co byla. Kdo to najednou bude dělat???? To fakt nechápu.
to tady nepochopil nikdo. Navíc se pořád mluvilo o pololetí, to končí příští týden. Z chvíli jsou přijímačky na střední, maturity, je výchovný poradce. Ale klidně můžou ukázat celému národu, že učitel vlastně nic nedělá a klidně může skončit ze dne na den v naprosté pohodě.
Scena s autonehodou byla smesna, ale vic me dostala ta resuscitace. Nedycha, tak mu udelejte masaz sdrce.
Kontrola dychacich cest nic? Kontrola tepu taky ne?
Pokrcene paze. O dech prisel asi z leknuti, auto se ho ani nedotklo a umre z te resuscitace ![]()
Sleduji dopředu, ale to musel opravdu Mates hned narazit na Áju?!
![]()
A do pekárny přijde ČOI a za Vendy tam zrovna zaskakuje Pavlík a nevydá účtenku, takže průser a přišli prý na udání… Vendula se momentálně chová jak milka
@malákráličice píše:
Scena s autonehodou byla smesna, ale vic me dostala ta resuscitace. Nedycha, tak mu udelejte masaz sdrce.Kontrola dychacich cest nic? Kontrola tepu taky ne?
Pokrcene paze. O dech prisel asi z leknuti, auto se ho ani nedotklo a umre z te resuscitace
Jj, trapná scéna, spíš chlap narazil do auta, než ayto do něho ![]()
A k Tereze… Vím, že už se to tady probíralo x-krát, ale prostě ten kdo píše Ulici mi přijde, že by měl peníze za scénář platit, ne dostávat… Pololetí a vysvědčení je teprve tento týden, že bylo dokončeno pololetí ok, ale co Terezina třída? Co maturity, co ona jako výchovná poradkyně atd? Ze dne na den se snad odnikud nedochází, ne? Teda kromě vyhazovu… A Tereza taková zodpovědná osoba a najednou jeden den dostane povolení a druhý den odjíždí, a dělejte si tady všichni co chcete ![]()
To samé ten byt, co v něm doteď bydlela s Otikem… Kdysi dávno ho měl pronajatý Štěpán od svého strejdy či co, pořád tam řešili ten gauč po Gandim, že se tam nesmí s ničím nic stát a najednou střih a lidi se tam mění, přicházejí, odcházejí jak se jim zlíbí a nikdo neřeší nějaké smlouvy, nájmy, nic
já vím, seriál, ale i tak ![]()
@Marcella01 píše:
Jj, trapná scéna, spíš chlap narazil do auta, než ayto do něho![]()
A k Tereze… Vím, že už se to tady probíralo x-krát, ale prostě ten kdo píše Ulici mi přijde, že by měl peníze za scénář platit, ne dostávat… Pololetí a vysvědčení je teprve tento týden, že bylo dokončeno pololetí ok, ale co Terezina třída? Co maturity, co ona jako výchovná poradkyně atd? Ze dne na den se snad odnikud nedochází, ne? Teda kromě vyhazovu… A Tereza taková zodpovědná osoba a najednou jeden den dostane povolení a druhý den odjíždí, a dělejte si tady všichni co chcete
To samé ten byt, co v něm doteď bydlela s Otikem… Kdysi dávno ho měl pronajatý Štěpán od svého strejdy či co, pořád tam řešili ten gauč po Gandim, že se tam nesmí s ničím nic stát a najednou střih a lidi se tam mění, přicházejí, odcházejí jak se jim zlíbí a nikdo neřeší nějaké smlouvy, nájmy, nicjá vím, seriál, ale i tak
A to ještě přes chodbu bydlí Urbanka… ![]()
@ivik21 píše:
A to ještě přes chodbu bydlí Urbanka…
Kdoví kde baba bydlí, na to už zase všichni zapomněli
![]()
@Marcella01 píše:
Kdoví kde baba bydlí, na to už zase všichni zapomněli![]()
![]()
Já ne
ale myslím si to samé, co ty
![]()
Holky - kdo viděl „Marečkovou“ ve vlastních vlasech jako lékárnici a „Radku“ jako biobylinkářku ve Strážmistru Topinkovi a „Anču“ jako odpudivou a prudící sociální pracovnici v Klucích z hor? ![]()
@Marcella01 píše:
Kdoví kde baba bydlí, na to už zase všichni zapomněli![]()
![]()
No jasně, scénáristé tohle už dávno zapomněli. ![]()
Také jsem myslela, že je to Medřická