Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dagmarkaa
26.1.19 20:54
@Anna766 píše:
Podobná jí je ale hodně.A pamatuju si jak se jednou táta pohádal kvůli tomu s mámou.Táta tvrdil že to JE Medřická a máma se hádala že to NENÍ Medřická.

Také jsem myslela, že je to Medřická :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
26.1.19 20:59

@dagmarkaa @Anna766 děcka, já ji našla… Byla to paní Věra Benšová, žena herce Svatopluka Matyáše :dance:

• Citovat
  • Upravit
148926
27.1.19 12:07
@ivik21 píše:
@dagmarkaa @Anna766 děcka, já ji našla… Byla to paní Věra Benšová, žena herce Svatopluka Matyáše :dance:

Super a máme jasno. NA Medřickou byla moc oplácaná, celou dobu žiju v tom že to neni ona. Ale nedivím se tomu, že si někdo myslí že to ona je, protože podoba je tam opravdu velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
27.1.19 13:31

@Anna766 o jakou pohádku se jedná? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
27.1.19 15:13
@Ennny píše:
@Anna766 o jakou pohádku se jedná? :lol:

O princezně se zlatou hvězdou na čele.

• Citovat
  • Upravit
15492
27.1.19 17:04

Může mi někdo vysvětlit, proč Tereza skončila takhle ze dne na den? To je trošku divny, i když ji Puklicka pustila, tak to má všechno hotovo, nic není potřeba dodělat, dořešit všechny ty její aktivity - kroužky, výchovná poradkyně nebo co byla. Kdo to najednou bude dělat???? To fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65242
27.1.19 17:31
@Sára 1 píše:
Může mi někdo vysvětlit, proč Tereza skončila takhle ze dne na den? To je trošku divny, i když ji Puklicka pustila, tak to má všechno hotovo, nic není potřeba dodělat, dořešit všechny ty její aktivity - kroužky, výchovná poradkyně nebo co byla. Kdo to najednou bude dělat???? To fakt nechápu.

to tady nepochopil nikdo. Navíc se pořád mluvilo o pololetí, to končí příští týden. Z chvíli jsou přijímačky na střední, maturity, je výchovný poradce. Ale klidně můžou ukázat celému národu, že učitel vlastně nic nedělá a klidně může skončit ze dne na den v naprosté pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21452
27.1.19 19:38

Scena s autonehodou byla smesna, ale vic me dostala ta resuscitace. Nedycha, tak mu udelejte masaz sdrce. 8o Kontrola dychacich cest nic? Kontrola tepu taky ne? 8o Pokrcene paze. O dech prisel asi z leknuti, auto se ho ani nedotklo a umre z te resuscitace :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
27.1.19 20:10

Sleduji dopředu, ale to musel opravdu Mates hned narazit na Áju?! :zed: :zed:

do pekárny přijde ČOI a za Vendy tam zrovna zaskakuje Pavlík a nevydá účtenku, takže průser a přišli prý na udání… Vendula se momentálně chová jak milka 

• Citovat
  • Upravit
3337
28.1.19 08:54
@malákráličice píše:
Scena s autonehodou byla smesna, ale vic me dostala ta resuscitace. Nedycha, tak mu udelejte masaz sdrce. 8o Kontrola dychacich cest nic? Kontrola tepu taky ne? 8o Pokrcene paze. O dech prisel asi z leknuti, auto se ho ani nedotklo a umre z te resuscitace :jazyk:

Jj, trapná scéna, spíš chlap narazil do auta, než ayto do něho :zed:

A k Tereze… Vím, že už se to tady probíralo x-krát, ale prostě ten kdo píše Ulici mi přijde, že by měl peníze za scénář platit, ne dostávat… Pololetí a vysvědčení je teprve tento týden, že bylo dokončeno pololetí ok, ale co Terezina třída? Co maturity, co ona jako výchovná poradkyně atd? Ze dne na den se snad odnikud nedochází, ne? Teda kromě vyhazovu… A Tereza taková zodpovědná osoba a najednou jeden den dostane povolení a druhý den odjíždí, a dělejte si tady všichni co chcete :zed:

To samé ten byt, co v něm doteď bydlela s Otikem… Kdysi dávno ho měl pronajatý Štěpán od svého strejdy či co, pořád tam řešili ten gauč po Gandim, že se tam nesmí s ničím nic stát a najednou střih a lidi se tam mění, přicházejí, odcházejí jak se jim zlíbí a nikdo neřeší nějaké smlouvy, nájmy, nic :cert: já vím, seriál, ale i tak :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
28.1.19 08:56
@Marcella01 píše:
Jj, trapná scéna, spíš chlap narazil do auta, než ayto do něho :zed:

A k Tereze… Vím, že už se to tady probíralo x-krát, ale prostě ten kdo píše Ulici mi přijde, že by měl peníze za scénář platit, ne dostávat… Pololetí a vysvědčení je teprve tento týden, že bylo dokončeno pololetí ok, ale co Terezina třída? Co maturity, co ona jako výchovná poradkyně atd? Ze dne na den se snad odnikud nedochází, ne? Teda kromě vyhazovu… A Tereza taková zodpovědná osoba a najednou jeden den dostane povolení a druhý den odjíždí, a dělejte si tady všichni co chcete :zed:

To samé ten byt, co v něm doteď bydlela s Otikem… Kdysi dávno ho měl pronajatý Štěpán od svého strejdy či co, pořád tam řešili ten gauč po Gandim, že se tam nesmí s ničím nic stát a najednou střih a lidi se tam mění, přicházejí, odcházejí jak se jim zlíbí a nikdo neřeší nějaké smlouvy, nájmy, nic :cert: já vím, seriál, ale i tak :pocitac:

A to ještě přes chodbu bydlí Urbanka… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3337
28.1.19 09:57
@ivik21 píše:
A to ještě přes chodbu bydlí Urbanka… :jazyk:

Kdoví kde baba bydlí, na to už zase všichni zapomněli :mrgreen: ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
28.1.19 10:01
@Marcella01 píše:
Kdoví kde baba bydlí, na to už zase všichni zapomněli :mrgreen: ;) :mrgreen:

Já ne :mrgreen: :mrgreen: ale myslím si to samé, co ty :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
7087
28.1.19 10:21

Holky - kdo viděl „Marečkovou“ ve vlastních vlasech jako lékárnici a „Radku“ jako biobylinkářku ve Strážmistru Topinkovi a „Anču“ jako odpudivou a prudící sociální pracovnici v Klucích z hor? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
28.1.19 10:23
@Marcella01 píše:
Kdoví kde baba bydlí, na to už zase všichni zapomněli :mrgreen: ;) :mrgreen:

No jasně, scénáristé tohle už dávno zapomněli. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...