Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
28.1.19 14:54
@Konnny píše:
To jsem něco prokaučovala. Kde má dyzajnový byt?

Možná to teprve bude? :oops: Bydlí zatím u Oťase, než bude mít svůj byt hotový…

• Citovat
  • Upravit
7087
28.1.19 15:25
@KatrinKejt píše:
@Macik.S jo, přesně moje řeč. Nechápu, že si někdo dovolí říct, „je ti 30, neměj děti“ :?
@Jančakecalka je to hlavně VAŠE rozhodnutí! :andel:

Nevšimla jsem si, že by tu někdo odsuzoval 30 leté prvorodičky, byl tu pouze citát odborníka, že „první ditě ve 20 je ideál a ve 35 ještě dobrý kompromis“, odsuzovaly se 40+ dobrovolně odsunuté kvůli kariéře. Takže prosím toto téma nehrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
28.1.19 15:37
@Iv.Sa. píše:
Nevšimla jsem si, že by tu někdo odsuzoval 30 leté prvorodičky, byl tu pouze citát odborníka, že „první ditě ve 20 je ideál a ve 35 ještě dobrý kompromis“, odsuzovaly se 40+ dobrovolně odsunuté kvůli kariéře. Takže prosím toto téma nehrotit.

Já jsem nic nehrotila, jen jsem napsala, jak to vidím já a moje doktorka.Taky mi 40 tka klepe na dveře a mám ,,jen" jedno dítě.Já z toho vědu nedělám na rozdíl od okolí :roll:

• Citovat
  • Upravit
1646
28.1.19 15:53

@Iv.Sa. reagovala jsem na příspěvek před vámi.
@Konnny v pondělním dílu už bude ve svém bytě. Po Gábině :palec:
@ivik21 už je hotov :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
28.1.19 16:12
@KatrinKejt píše:
@Iv.Sa. reagovala jsem na příspěvek před vámi.
@Konnny v pondělním dílu už bude ve svém bytě. Po Gábině :palec:
@ivik21 už je hotov :)

Fakt? :lol: Odkud to asi vím…

• Citovat
  • Upravit
4615
28.1.19 16:21

@Iv.Sa. v klidu to já :mavam:
Já nikoho neodsuzuju jen nechápu ,to se snad smí ne ? ;) Já jen reagovala na Dominiku a to tak že ano pokud bych otěhotněla v 33 jako ona ,budu stará matka .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
28.1.19 17:08
@Iv.Sa. píše:
Holky - kdo viděl „Marečkovou“ ve vlastních vlasech jako lékárnici a „Radku“ jako biobylinkářku ve Strážmistru Topinkovi a „Anču“ jako odpudivou a prudící sociální pracovnici v Klucích z hor? ;)

Topinku sleduji :lol: Na Kluky z hor se chystám. Ale slyšela jsem že je to slabý, ač se Magnusek snažil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
28.1.19 17:28

@Ennny Měla jsem první dítě v 33 letech a ve zprávě ohledně výsledků nějakých testů jsem měla napsáno " vzhledem k vyššímu věku matky" … :D
Prostě jsem si pořídila děti až jsem je CHTĚLA a měla jsem vhodného partnera.
Moje mamka měla první dítě v 28 letecha to byl rok 1977 … asi to pozdní mateřství mám v genech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
28.1.19 18:50

Co je s tou Vendulou 8o 8o a Pavlik bude za chvili dobry podpantoflak :think:

• Citovat
  • Upravit
9243
28.1.19 19:30

@finduska Dostala funkci. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
28.1.19 20:17

Já zas nechápu, ze si někdo dobrovolně udělá děti okolo 20. Já měla první v 34, druhé v 37 a starou matkou se rozhodne necitim :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
28.1.19 20:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
28.1.19 20:51
@Gorlami píše:
Já zas nechápu, ze si někdo dobrovolně udělá děti okolo 20. Já měla první v 34, druhé v 37 a starou matkou se rozhodne necitim :pankac: .

A to je přesně ono.Vidim spíše odsuzování z téhle strany.Pritom donedávna bylo normální a zdravotně stále je přirozenější mít děti kolem té dvacítky.Osobne nezkoumám kolik které mamince je,je mi to jedno.Jen opravdu nepobírám názory ála je ti 20,jsi mladá,jdi na potrat…a že jich tu v diskuzích padá hafo.Mit děti po 30 je úplně normální věc.Ale to v těch 20+ taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
28.1.19 22:18

@Gorlami no každá to vidíme jinak a o tom to je …někdo to nechce jako ty a jiny zase jako já ,ale věřím že jsme všichni spokojení , což pořád nevylučuje to že to nemusím chápat a nepřijde mi to normální :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
28.1.19 22:22

@Anna766 tak já měla první v 19 a druhé v 22 a přijdu si naprosto normální :lol: to že někomu nezapadam do dnešních žebříčků je mi celkem jedno. 8) Jen jsem.pronesla svůj názor a ten je evidentně špatný ,ale je mi to putna ať si každý dělá co chce ,je to jeho boj…jen názor k tématu nic víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí