Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aja má děsný vlasy. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale sexbombu si představuji jinak.
@dagmarkaa píše:
@Sára 1 myslíš Áju, ta se mi také vůbec nelíbí a dělají z ní sexbombu
Mě vadí Veronika. Hrozně mě vytáčí její projev. Pořád divně pitvoří obličej a protahuje slova. Když mluví na Maléře, mluví jak na děcko. To přetáčím.
Jinak u nehod je to běžné. Všichni čumí a nepomohou. Kamarádka byla u nehody malého dítěte, seběhli se prý všichni, ale jen koukali. Až když začala dávat pokyny, donutila je něco dělat.
@Sára 1 píše:
Co za nemoc má představitelka Roziny? Myslela jsem, že boreliózu. Mně Rozina nevadí. Anča taky ne a Veronika taky ne. Zato se mi vůbec nelíbí. Omlouvám se herečce, ale opravdu mi nepřijde hezká. Nechápu, že tam z ní pořád je někdo hotovy. A v tom spodním prádle se mi nelíbila už vůbec. Překvapilo mě, že hned vlezla do postele s Matějem. Vždyť o něm nic neví. No a autonehoda. To bylo takový divný, jak tam všichni stojí a povídají si. To takhle je opravdu normální????? To nikdo nešel pomoct? Já bych hned letěla k tomu člověku a volala bych záchranku. Nechápu, že tam stoji dvě ženské a povídají si.
@terinka4444 Teri, tady ale vůbec nejde o to, že by mi vadil " hodný člověk", když píšu, že Rozinu nemusím. Já jí tu její „čistotu a dokonalost“ prostě nevěřím. Nesedí mi. Ale to může být tou herečkou. V žádném případě to neznamená, že mi vadí hodní lidé. To zase špatně čteš nebo rozumíš. ![]()
@dagmarkaa píše:
@Sára 1 myslíš Áju, ta se mi také vůbec nelíbí a dělají z ní sexbombu
Jo. Koukám, že mi jméno někam zmizelo, tak jsem to už opravila. A koukám, že se nelíbí více lidem. To tam jsou mnohem hezčí holky. Fakt hezká mi přijde Jana.
@Anna766 obte břišní tanečníci hs si vždycky jako malá myslela, že je to Medřická ![]()
@ivik21 píše:
@Anna766 obte břišní tanečníci hs si vždycky jako malá myslela, že je to Medřická
Podobná jí je ale hodně.A pamatuju si jak se jednou táta pohádal kvůli tomu s mámou.Táta tvrdil že to JE Medřická a máma se hádala že to NENÍ Medřická.
@Anna766 píše:
Podobná jí je ale hodně.A pamatuju si jak se jednou táta pohádal kvůli tomu s mámou.Táta tvrdil že to JE Medřická a máma se hádala že to NENÍ Medřická.
No dnes se mi zas víc zdálo, že je to ona…
![]()
Přesně tohle jsem také psala, že dělají z Jany chudinku a z dědy nerudného dědka
vždyť se tam vetřela, vůbec tam být nemusí.