Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7745
30.1.19 13:33
@Iv.Sa. píše:
Photoshop asi trochu vypomohl, ve Vyšehradu je často obnažený, ale toto tam k vidění opravdu není :? :mrgreen:

Tak Vyšehrad už je 3 roky starej, od té doby se mohl vypracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
30.1.19 13:42

@Iv.Sa. Vyšehrad je staršího data. Začal posilovat později. Někde jsem s ním četla rozhovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
30.1.19 13:58
@Iv.Sa. píše:
Photoshop asi trochu vypomohl, ve Vyšehradu je často obnažený, ale toto tam k vidění opravdu není :? :mrgreen:

Mrkni na zaznam z prosincovyho toho boxovaciho souboje ;) to urcite neni fotomontaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
30.1.19 14:07
@Kobliha51 píše:
Mě přišlo, že mu tam ten chlap vešel přímo pod kola. I kdyby měl dobrý gumy, i kdyby nepil, tak by ho srazil. Nebo se pletu?

taky mám ten pocit že mu tam ten chlap vlezl sám,ale schválně naměřili Matějovi půl promile aby měli nějakou zápletku na sezonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
30.1.19 14:12

@Enicka mám v okolí jednoho který způsobil nehodu taky pod vlivem a řidičák mu nechali a cca za 30 dní mu přišla výzva k odevzdání řidičáku,takže to možné je že mu nechali papíry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
30.1.19 14:20

@Jaa-aa no ala.ja dělám poctivé masopustní ne , určitě nebudou chutnat jako ty z obchodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
30.1.19 14:21
@Iv.Sa. píše:
Mně se také „Miki“ líbí a „Matěj“ moc ne. Už jsem tu kdysi psala, že mi připomíná prvorepublikového krasavce Raoula Schránila…

Podobu fakt vidím.Na Matějovi podle mě nic není,nic co by zaujalo,možná postava :think: Miky má hezký xichtík :mrgreen: kocour :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
30.1.19 14:41
@renduli píše:
Mně je Matěj nesympatický, nemůžu si pomoct :nevim: . Takový rádobyvtipný frajírek.

Asi tak, od tý doby, co má tu ,, firmu" , tak mi přijde namyšlenej a dělá ze sebe hogo fogo a Miky, no, to je snad ještě horší, ty ksichty, co furt dělá :pocitac: :roll:

• Citovat
  • Upravit
7087
30.1.19 14:52
@Fíková píše:
Tak Vyšehrad už je 3 roky starej, od té doby se mohl vypracovat.

To jsem připouštěla hned, že na sobě mohl od té doby zapracovat, viděla jsem Vyšehrad teprve minulý týden a nevšimla jsem si, že je to až tak prošlý zboží ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
30.1.19 15:03
@TopSecret píše:
Mrkni na zaznam z prosincovyho toho boxovaciho souboje ;) to urcite neni fotomontaz :mrgreen:

Ale jó, je to lepší :? :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
30.1.19 16:36

Zadražil se mi také líbil už ve Velmi křehkých vztazích.

• Citovat
  • Upravit
hodinarka
30.1.19 16:37

By si se divila kolik ženských nandavá rukama :zed:

@Žirafa 69 píše:
To jsem si rikala taky.
Jinak Pavel fajt nemusel vedet,jak se zachazi s pokladnou,ale to pecivo holyma rukama..to by mel snad vedet kazdej.
  • Citovat
  • Upravit
65258
30.1.19 16:39

Matěj na sobě dost zapracoval, ono absoloval nějaký boxerský zápas, s někým známým.-Hodně na to rénoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
30.1.19 18:40

Prý - nemít čerstvě vytřeno,tak si odplivnu. :lol: To se mi líbí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
30.1.19 19:47
@Enicka píše:
Jak je možné ,že Matějovi nechali řidičák?

Oni říkali, že mu ho prý seberou po tom správním řízení tuším. Ale jak se včera učil jezdit s Mikym, tak jsem si říkala, že to ani nemá cenu, když nejaky ten rok jezdit nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí