Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Matěj tak má určitě tu linku taky napsanou, aby bylo vidět, že se „vypracoval“ a prachy nemusí obracet v ruce, než se rozhodne něco koupit…a k čemu mu to je, když způsobí nehodu.
Jen ji teda udělali dost divně, to taky nechápu, kolik mohl jet, tak 30 km/h? A člověk šel ne na přechodu. Což Matěje neomlouvá, měl zbytkáč v krvi a mobil v jedné ruce. Ale tohle přivést do bezvědomí? Možná tak ještě z leknutí, to jo, ale tohle chtějí uhrát na silný náraz a to jim nikdo nebaští ![]()
@quera píše:
Matěj tak má určitě tu linku taky napsanou, aby bylo vidět, že se „vypracoval“ a prachy nemusí obracet v ruce, než se rozhodne něco koupit…a k čemu mu to je, když způsobí nehodu.
Jen ji teda udělali dost divně, to taky nechápu, kolik mohl jet, tak 30 km/h? A člověk šel ne na přechodu. Což Matěje neomlouvá, měl zbytkáč v krvi a mobil v jedné ruce. Ale tohle přivést do bezvědomí? Možná tak ještě z leknutí, to jo, ale tohle chtějí uhrát na silný náraz a to jim nikdo nebaští
Situace je to zajímavá, i ze to ukážou v TV, telefonování za jízdy, nevěnování se řízení je mor dnešní doby, ale natočili to strašně blbě.
@Jančakecalka píše:
Asi tak, od tý doby, co má tu ,, firmu" , tak mi přijde namyšlenej a dělá ze sebe hogo fogo a Miky, no, to je snad ještě horší, ty ksichty, co furt dělá![]()
Přesně s tím souhlasím, býval fajn, vtipný, ale co je pan podnikatel, hrozně se mi zprotivil, ještě před tou zahraniční cestou, najednou mu asi měla celá ulice ležet u nohou, k Lucce se taky kolikrát choval jako balvan
Proto už mi ani nepřijde hezký, já to mám dost propojené s charakterem
Z toho důvodu se mi třeba líbí Jarda, ač fyzicky můj typ není, tak charisma a jeho hlášky, způsob, jakým mluví, to dost zachrání ![]()
Holky a nemyslíte si, že když je v pekařství ještě zavřeno, že pečivo nandavaj prodavačky do vitrín rukavicema, nebo kleštičkama, že ne? ![]()
@Svítící žárovka píše:
Holky a nemyslíte si, že když je v pekařství ještě zavřeno, že pečivo nandavaj prodavačky do vitrín rukavicema, nebo kleštičkama, že ne?
Věděla jsem, že to tady padne. ![]()
Kdysi jsem jako studentka byla na brigádě v pekárně a noc dobře vím, jak to tam chodí, pečivo se válí po zemi atd.
Nad tohle se dokáži tak nějak povznést, ale aby mi prodavač/prodavačka dávali pečivo holýma rukama, tak to fakt ne.
![]()
@Michelle_M píše:
Přesně s tím souhlasím, býval fajn, vtipný, ale co je pan podnikatel, hrozně se mi zprotivil, ještě před tou zahraniční cestou, najednou mu asi měla celá ulice ležet u nohou, k Lucce se taky kolikrát choval jako balvanProto už mi ani nepřijde hezký, já to mám dost propojené s charakterem
Z toho důvodu se mi třeba líbí Jarda, ač fyzicky můj typ není, tak charisma a jeho hlášky, způsob, jakým mluví, to dost zachrání
Jarda je fajn. Charisma má. Ale popravdě mít ho doma, zešedivěla bych. Neustále vtípky, Pejevové jak když je tak trochu zhulený..... V TV nebo jako kámoš na pivo super, ale doma bych ho zabila.
@Klopotkova píše:
Věděla jsem, že to tady padne.
Kdysi jsem jako studentka byla na brigádě v pekárně a noc dobře vím, jak to tam chodí, pečivo se válí po zemi atd.
Nad tohle se dokáži tak nějak povznést, ale aby mi prodavač/prodavačka dávali pečivo holýma rukama, tak to fakt ne.![]()
![]()
Jako víš jak, celej život dělám v pekárně…
EDIT: Ale teda jako mám v sobě a řekla bych, že naprostá většina prodavaček, že před zákazníkem se na to rukou nesahá, ani kdyby nevím co. To je něco tak proti mysli, že to fakt nejde udělat ani úmyslně.
Co říkáte na tu účtenku? Nějak jsem o tuto scénku přišla. Ta kontrola přišla kvůli účtence všeobecně nebo EET? Znám pár podniků typu Nyklovy pekárny a EET účtenky nedávají protože na místě si tam nic nesníte. I když oni tam máji stolky, tak nevím. A slyšela jsem o podniku kde dávají účtenky oboje, podle toho co si zákazník objedná
Údajně na to mají dvě pokladny.
@malákráličice píše:
@quera Mozna se s nim vybourali v sanitce
Jo, to jedině
![]()
@finduska píše:
@NovápaníA prisli na udani.Ale co presne v tom udani bylo![]()
Aha, no já právě myslela že řešili to, že nedal účtenku. Takhle to může být cokoliv, třeba i cedulky s cenami.
@Anna766 píše:
Situace je to zajímavá, i ze to ukážou v TV, telefonování za jízdy, nevěnování se řízení je mor dnešní doby, ale natočili to strašně blbě.
Přesně tak, dobré téma, ale blbě zpracované, to mohli konzultovat s nějakým dopravním policistou nebo tak, však nemuseli najímat kvůli tomu kaskadéra, mohli to nějak šikovně střihnout.
@Michelle_M píše:
Přesně s tím souhlasím, býval fajn, vtipný, ale co je pan podnikatel, hrozně se mi zprotivil, ještě před tou zahraniční cestou, najednou mu asi měla celá ulice ležet u nohou, k Lucce se taky kolikrát choval jako balvanProto už mi ani nepřijde hezký, já to mám dost propojené s charakterem
Z toho důvodu se mi třeba líbí Jarda, ač fyzicky můj typ není, tak charisma a jeho hlášky, způsob, jakým mluví, to dost zachrání
Přesně tak, ač jsem měla Matěje ráda, tak teď mu tu Áju docela přeju, hlavně jako satisfakci za Lucku ![]()
Co vy víte, stačí se při pádu nějak blbě praštit do hlavy a je vymalováno. A vůbec to nemusí vypadat hrozivě. Mohl taky mít výduť mozkové cévy, která tím nárazem praskla.