Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to bydlení pro Gábinu se třeba vyřeší samo.. jestli se chce na jaře vrátit, tak mezitím proběhne soud, Matěje odsoudi, půjde do vězení a byt bude zase volný
To vězení by byla pro scénáristy zajimava nová dějova linka…Matěj by tam poznal nové kamarády, Aja by ho občas přišla navštívit.. ale obávám se, že skončí jen s podmínkou..
@Beckyttine5 píše:
Tak to bydlení pro Gábinu se třeba vyřeší samo.. jestli se chce na jaře vrátit, tak mezitím proběhne soud, Matěje odsoudi, půjde do vězení a byt bude zase volnýTo vězení by byla pro scénáristy zajimava nová dějova linka…Matěj by tam poznal nové kamarády, Aja by ho občas přišla navštívit.. ale obávám se, že skončí jen s podmínkou..
Vězení už tam proběhlo - viz.matka Lenky Ivana (v roli Vilmy Cibulkové).
Tak ještě může být mužská věznice… ale stejně si nemyslím, že by ho tam poslali.
@Klopotkova píše:
Vězení už tam proběhlo - viz.matka Lenky Ivana (v roli Vilmy Cibulkové).
Ta jen nastoupila výkon trestu, ale samotné prostředí věznice tam nebylo. Teda pokud nepočítám Jardu Hejla ve vazbě.
@NovápaníA píše:
Ta jen nastoupila výkon trestu, ale samotné prostředí věznice tam nebylo. Teda pokud nepočítám Jardu Hejla ve vazbě.
Na začátku se Bedřich vrátil z vězení a snad Tony byl ve vězení a teď nevím jestli i Kryštof.
@Anna766 píše:
Na začátku se Bedřich vrátil z vězení a snad Tony byl ve vězení a teď nevím jestli i Kryštof.
Pokud vím tak o tom všem se jen mluvilo, ale myslím třeba půlroční výkon trestu a se vším všudy. Cela, spoluvězni, bitky, kšeftování…
@Anna766 píše:… prostředí věznice tam ale neukazovali, no, já o to nestojím, už i tak je to teď dost depresivní
@Klopotkova píše: … prostředí věznice tam ale neukazovali, no, já o to nestojím, už i tak je to teď dost depresivní
Ajo, takhle.Tak prostředí vězení ukazovali v ordinaci,v ulici ne.
@NovápaníA píše:
Pokud vím tak o tom všem se jen mluvilo, ale myslím třeba půlroční výkon trestu a se vším všudy. Cela, spoluvězni, bitky, kšeftování…
Tak o bitky, vězně, kseftovani atd teda fakt nestojím. Stejně by to bylo trapně natočeny jako všechno “akční” v Ulici.
@Anna766 píše:
Docela hodně věznů, na to, ze to “může být i naše ulice”… ![]()
@Gorlami píše:
Docela hodně věznů, na to, ze to “může být i naše ulice”…
Viď?
Musím si rýpnout
Franta mi pořád hrozně nepasuje do role otce a nikdy nepasoval.Já v něm vidím furt dítě,vždyť vypadá na 15 let.Představa být s ním v posteli je mi vyloženě k
![]()
@gabinka Vím , že je to seriál, ale nikdy jsem nepochopla Scyler, proč s ním je.
Dětský, nesexy. Hercovi Matyášovi je 23 a vypadá fakt na 16 a ještě je drobnej , nepříliš pohlednej. Pro mě tedy. …Čímž mu neupírám, že to hraje dobře.
@GabinkaCh píše:
Musím si rýpnoutFranta mi pořád hrozně nepasuje do role otce a nikdy nepasoval.Já v něm vidím furt dítě,vždyť vypadá na 15 let.Představa být s ním v posteli je mi vyloženě k
![]()
Nas tim jsem uvazovala pri patecnim dilu… ![]()
@Konnny píše:
@gabinka Vím , že je to seriál, ale nikdy jsem nepochopla Scyler, proč s ním je.
Dětský, nesexy. Hercovi Matyášovi je 23 a vypadá fakt na 16 a ještě je drobnej , nepříliš pohlednej. Pro mě tedy. …Čímž mu neupírám, že to hraje dobře.
Na 23 fakt nevypadá. Jako otec mi taky nepřijde ani náhodou. Myslím, že z něj ale bude hezky chlap v budoucnu.
Aja se mi zdá čím dál ošklivější.
K Matějovi mi nesedí. Ale celkově mi k ní nesedí víc věci. Nejdřív vůli kvůli Robertovi, pak je to nechá, vydírá. No a s každým hned vleze do postele?