Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3745
31.1.19 13:05

Tak to bydlení pro Gábinu se třeba vyřeší samo.. jestli se chce na jaře vrátit, tak mezitím proběhne soud, Matěje odsoudi, půjde do vězení a byt bude zase volný :) To vězení by byla pro scénáristy zajimava nová dějova linka…Matěj by tam poznal nové kamarády, Aja by ho občas přišla navštívit.. ale obávám se, že skončí jen s podmínkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.1.19 13:40
@Beckyttine5 píše:
Tak to bydlení pro Gábinu se třeba vyřeší samo.. jestli se chce na jaře vrátit, tak mezitím proběhne soud, Matěje odsoudi, půjde do vězení a byt bude zase volný :) To vězení by byla pro scénáristy zajimava nová dějova linka…Matěj by tam poznal nové kamarády, Aja by ho občas přišla navštívit.. ale obávám se, že skončí jen s podmínkou..

Vězení už tam proběhlo - viz.matka Lenky Ivana (v roli Vilmy Cibulkové).

• Citovat
  • Upravit
3745
31.1.19 13:43

Tak ještě může být mužská věznice… ale stejně si nemyslím, že by ho tam poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
31.1.19 16:04
@Klopotkova píše:
Vězení už tam proběhlo - viz.matka Lenky Ivana (v roli Vilmy Cibulkové).

Ta jen nastoupila výkon trestu, ale samotné prostředí věznice tam nebylo. Teda pokud nepočítám Jardu Hejla ve vazbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148975
31.1.19 16:09
@NovápaníA píše:
Ta jen nastoupila výkon trestu, ale samotné prostředí věznice tam nebylo. Teda pokud nepočítám Jardu Hejla ve vazbě.

Na začátku se Bedřich vrátil z vězení a snad Tony byl ve vězení a teď nevím jestli i Kryštof.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
31.1.19 16:13
@Anna766 píše:
Na začátku se Bedřich vrátil z vězení a snad Tony byl ve vězení a teď nevím jestli i Kryštof.

Pokud vím tak o tom všem se jen mluvilo, ale myslím třeba půlroční výkon trestu a se vším všudy. Cela, spoluvězni, bitky, kšeftování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.1.19 16:14
@Anna766 píše:
… prostředí věznice tam ale neukazovali, no, já o to nestojím, už i tak je to teď dost depresivní
  • Citovat
  • Upravit
148975
31.1.19 16:17
@Klopotkova píše: … prostředí věznice tam ale neukazovali, no, já o to nestojím, už i tak je to teď dost depresivní

Ajo, takhle.Tak prostředí vězení ukazovali v ordinaci,v ulici ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
31.1.19 16:17
@NovápaníA píše:
Pokud vím tak o tom všem se jen mluvilo, ale myslím třeba půlroční výkon trestu a se vším všudy. Cela, spoluvězni, bitky, kšeftování…

Tak o bitky, vězně, kseftovani atd teda fakt nestojím. Stejně by to bylo trapně natočeny jako všechno “akční” v Ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
31.1.19 16:20
@Anna766 píše:

Docela hodně věznů, na to, ze to “může být i naše ulice”… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148975
31.1.19 16:24
@Gorlami píše:
Docela hodně věznů, na to, ze to “může být i naše ulice”… :think:

Viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
31.1.19 16:36

Musím si rýpnout :mrgreen: Franta mi pořád hrozně nepasuje do role otce a nikdy nepasoval.Já v něm vidím furt dítě,vždyť vypadá na 15 let.Představa být s ním v posteli je mi vyloženě k :poblion: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
31.1.19 16:45

@gabinka Vím , že je to seriál, ale nikdy jsem nepochopla Scyler, proč s ním je.
Dětský, nesexy. Hercovi Matyášovi je 23 a vypadá fakt na 16 a ještě je drobnej , nepříliš pohlednej. Pro mě tedy. …Čímž mu neupírám, že to hraje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
31.1.19 16:58
@GabinkaCh píše:
Musím si rýpnout :mrgreen: Franta mi pořád hrozně nepasuje do role otce a nikdy nepasoval.Já v něm vidím furt dítě,vždyť vypadá na 15 let.Představa být s ním v posteli je mi vyloženě k :poblion: :oops:

Nas tim jsem uvazovala pri patecnim dilu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
31.1.19 17:28
@Konnny píše:
@gabinka Vím , že je to seriál, ale nikdy jsem nepochopla Scyler, proč s ním je.
Dětský, nesexy. Hercovi Matyášovi je 23 a vypadá fakt na 16 a ještě je drobnej , nepříliš pohlednej. Pro mě tedy. …Čímž mu neupírám, že to hraje dobře.

Na 23 fakt nevypadá. Jako otec mi taky nepřijde ani náhodou. Myslím, že z něj ale bude hezky chlap v budoucnu.
Aja se mi zdá čím dál ošklivější. :oops: K Matějovi mi nesedí. Ale celkově mi k ní nesedí víc věci. Nejdřív vůli kvůli Robertovi, pak je to nechá, vydírá. No a s každým hned vleze do postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí