Ulomený mléčný zub

380
11.1.12 08:32

ulomený mléčný zub

Ahoj,dceři jsou 4 roky a stěžuje si při jídle,že jí bolí zuby - na každé straně. Tak jsem se podívala a zřejmě ho má u dvou stoliček kousek ulomený,. Nevíte,co v tomto případě zubař dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
11.1.12 08:33
ajinav píše:
Ahoj,dceři jsou 4 roky a stěžuje si při jídle,že jí bolí zuby - na každé straně. Tak jsem se podívala a zřejmě ho má u dvou stoliček kousek ulomený,. Nevíte,co v tomto případě zubař dělá?

Nám to normálně zablomboval,syn měl taky ulomené dvě stoličky.Nebolelo ho to vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.1.12 08:40

TOS MĚ potěšila. Už jsem viděla tu hrůzu z trhání :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.1.12 08:44

Nedávno to měl můj syn,taky 4 roky.Trošku mu to odvrtal a zaplomboval.A ani necekl,což jsme zírali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.1.12 08:48
Liduš88 píše:
Nedávno to měl můj syn,taky 4 roky.Trošku mu to odvrtal a zaplomboval.A ani necekl,což jsme zírali :D

No jsem na nas zvědavá,jak to proběhne.Jdeme až 23.1. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.1.12 09:23
ajinav píše:
TOS MĚ potěšila. Už jsem viděla tu hrůzu z trhání :P

Nene,žádné trhání,byla to šílená rychlovka,kluk otevřel pusu a držel jak přikovaný a za chviličku bylo hotovo.Ale nedělal je oba na jednou,další zoubek udělal až na příští návštěve,že ho nebude trápit,když je to jakoby první zákrok a kluk začal brečet,že chce udělat i ten druhý 8o :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
11.1.12 09:40

Malá má ulomenou horní jedničku cca od roka (jednou blbě spadla a cca čtvrtina zubu v čudu). A nedělá jí s tím nic. Jen máme pořádně čistit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2711
11.1.12 09:49

Moje malá si v roce a půl pěkně oštípala přední zoubek a zubařka jí ho malinko zabrousila(měla tam ostrý hrany) a zalakovala, aby se jí prý nekazil, už jí budou 3 a zoubek je dokonalej navíc ještšě trošičku poporostl 8o takže je skoro stejnej jako ten druhej neolámanej - rozhodně je netrhají pokud neodumřou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.