Ulomený zub

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
30.11.12 17:53
@Kacise píše:
@verunka84
jo jo, taky ulomeno „shora dolu“.. Me to ani moc nebolelo, i kdyz zubar rikal, ze ten zanet uz je pekne velkej a dost se divil, ze me to neboli. A ja teda jeste nerodila, ale u zubare otevru dvere a reknu „dobry den, ja se strasne bojim!“ :mrgreen: Zatim se mi vzdycky smejou a hned chystaji injekci, za coz jsem jim nebetycne vdecna, neb plakat v petadvaceti u zubare by mi prislo krapet nedustojne :P

Já u něj jednou brečela, když mi bral nervy zaživa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.11.12 17:53

@dani24687 jako myslíš u dásně nebo v dásni vevnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
30.11.12 17:55

Ahoj, nečetla jsem komenty ale stalo se mi to s osmičkou, vlivem toho se mi začala rozpadat sedmička a ven šly obě dvě. Myslím ale že je to individuální, zubař nahlédne moudrým okem a usoudí sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.11.12 17:55
@verunka84 píše:
@dani24687 jako myslíš u dásně nebo v dásni vevnitř?

Sakra, škoda, že si to nemůžem ukázat, co :D no prostě, jestli ti z dásně ještě něco malého trčí, tak to nastaví a bude to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.11.12 17:57

@dani24687 @dani24687 No mám to ulomený k dásni a necítím že by tam byl nějaký kousek zbyl tam jen ten kousek zubu ta zbyla půlka shora dolů prostě jako by si zub rozkrojila napůl svisle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.11.12 18:00
@verunka84 píše:
@dani24687 @dani24687 No mám to ulomený k dásni a necítím že by tam byl nějaký kousek zbyl tam jen ten kousek zubu ta zbyla půlka shora dolů prostě jako by si zub rozkrojila napůl svisle

chápu, chápu, třeba ti tam může zbýt malý kousek, ani ho nemusíš cítit nebo vidět, ale doktor ho třeba uvidí. Ale každopádně si myslím, že se ti bude snažit zub zachránit. Kamarádovi se to stalo stejně jak tobě, nevím už, co mu s tím mudr dělal, ale říkal, že to vůbec nebolelo. Že ho to bolelo než tam šel, ale zákrok vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.11.12 18:01

@dani24687 uvidíme :mavam: pak oživim diskuzy a dám vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.11.12 18:02
@verunka84 píše:
@dani24687 uvidíme :mavam: pak oživim diskuzy a dám vědět :mrgreen:

Tak ať to nebolí :x :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
30.11.12 18:08
@dani24687 píše:
Já u něj jednou brečela, když mi bral nervy zaživa

To by melo byt snad i trestny, toto :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.11.12 18:11

@Kacise To teda jo mi chtěla taky dr trhat nervy ale i přes injekci to bolelo tak toho nechala říkala že u někoho injekce na vytahování nervu nezabíraj ani její sestře v ordinaci nezabíraj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.11.12 18:14

Můj nejhorší zážitek od doktora vůbec. Sestře řekl, že to musí dělat „zaživa“, aby cítila tu bolest a on věděl, že je na nervu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.11.12 18:17

@dani24687 Tak to si musela pěkně „chcípat“ :,( :cert: bych ho zabila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.12 18:30

@verunka84 Jen běž k zubaři dokud ti ten zub může nějak zachránit!
Povím ti, mě se zub taky zlomil, šla jsem k doktorce, ta mi řekla že mi dá novou korunku, ale že to tam musí povrtat trošku a já utekla, mám panickou hrůzu, jenže to začalo bolet jako prase, nemohla jsem pít, jíst, spát, mluvit, jedla jsem prášek za práškem, pak m přítel donutil tam jít.
Upřímně, došla jsem do čekárny a chtěla jsem utéct, dotáhl mě tam za vlasy, ano za vlasy, ale dneska mu jsem za to vděčná.
Bohužel, bylo pozdě. Zub musel ven. Takže umrtven injekcemi a vypáčení, nešlo to kleštěma, protože se mi ten zub tak zkazil a rozdrolil, že mi to musela páčit takovým jak kdyby dlátkem.
Půl roku jsem trpěla a popravdě, teď mě jen píchne v zoubku a běžím k doktorce. To páčení bylo 1000× horší než ta bolest předtím.

No a místo zubu mám teď díru, abych si já hloupá pamatovala, že tohle není sranda.

Moje máma taky odmítala chodit k zubaři. Ve svých 38letech skončila v nemocnici, kde jí pod narkózou vyrvali všechny zuby krom 4 ve předu nahoře, zašili jí dásně a skončila s protézou…

zuby nejsou sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.11.12 19:02

@Anonymka sisi A co měla se zubama maminka že musela do špitálu? To už musela mít v hrozném stavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.11.12 19:07

Já myslím, že pokud má někdo opravdu panický stavy, tak mu to prostě dělaj pod narkózou, stejně jako dětem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.