Ultimáta s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
29.5.13 13:12

Představ si za pár let, jak se tvoje dítko zatváří kysele na babičku a dostane ultimátum, že musí být na babičku vždycky milé a hodné, nemyslím, že by to bylo scifi, ta ženská je šílená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.5.13 13:13

No tak to je mně fakt pěkná diskuse… :lol: Se teda směju, ale tchyni - ne zakladatelce. Fakt se dobře bavím. Tchyně žije evidentně v 19. století.
Takže zakladatelko, vše podstatné už bylo řečeno…
A já jsem si zase díky té diskusi uvědomil, že pro některé můžu být i zajímavý. Se svou maminkou jsem se už šest let neviděl, takže u mé případné nevěsty by fenomén zvaný tchýně hrozil jenom na papíře… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
29.5.13 13:25
@Jura007 píše:
No tak to je mně fakt pěkná diskuse… :lol: Se teda směju, ale tchyni - ne zakladatelce. Fakt se dobře bavím. Tchyně žije evidentně v 19. století.
Takže zakladatelko, vše podstatné už bylo řečeno…
A já jsem si zase díky té diskusi uvědomil, že pro některé můžu být i zajímavý. Se svou maminkou jsem se už šest let neviděl, takže u mé případné nevěsty by fenomén zvaný tchýně hrozil jenom na papíře… :think:

V tomto jsi můj ideál :lol:

• Citovat
  • Upravit
15995
29.5.13 13:34

@Jura007 : to si dej do podpisu a nabidky se pohrnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
29.5.13 13:37

Závist největší…moje tchýně bydlí kousínek od nás a má i klíče od bytu :X od toho nejmladšího syna, měl se totiž náš byt rozdělit na 2 a bydlet tady měli on a můj manžel se svýma ženama/přítelkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.5.13 13:40
@suricata píše:
Představ si za pár let, jak se tvoje dítko zatváří kysele na babičku a dostane ultimátum, že musí být na babičku vždycky milé a hodné, nemyslím, že by to bylo scifi, ta ženská je šílená!

Není šílená, pouze si jde tvrdě za svým. Že jde proti svým vnoučatům (a ve finále sama proti sobě), to jí dojde až pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
29.5.13 13:43

@Jura007 myslím, že jí to nedojde, je si sebou tak nejistá, že si musí vynucovat lásku a respekt v podstatě násilím, má silnou potřebu ovládat a její syn je v tom až po uši, jako partner asi nebude žádná výhra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.5.13 13:45

@suricata No znal jsem jednu takovou, co se (teda aspoň částečně) změnila až po násilné smrti své nejmilovanější vnučky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
29.5.13 13:55

@krťousová :lol: :lol: :lol: :lol: to i ta moje… :lol: všechno si tu udělá podle sebe, nanosí sem umělý kytky, všechno přestěhuje…a pak když ty příšerný kytky dám pryč, tak na mě řve, že jsem si jako dovolila jí vyhodit kytky, který si sem ona dala…:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
29.5.13 14:48

@Máca9312 no to díky bohu spíš já dávám jí „haraburdí“, co tu nechci..ale většinu stejně sem nanosila ona, když jsem tu ještě nebydlela :D například včera jsem jí strčila nějaký hrozný koberce, co nám rozmístila po ložnici…manželovi jsem už řekla, že jí nebude hlídat nikdy sama..a pokud se tomu nevyhnu, tak si připravuju řeč…:D od manžela to nepochopila, tak přijdu já a důrazněji :D jinak ti přeju pevný nervy! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
29.5.13 21:10

8o 8o Utíkala bych pryč. Od tchýně i jejího synáčka. Tohle není chlap pro život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
29.5.13 21:23

Nikde nepíšeš, že ti chybí, že ho máš ráda. Celkem kriticky hodnotíš, že se vrací kvůli servisu - v tom případě vůbec nechápu, proč ho bereš zpátky navíc s doživotní zárukou stresů, hádek a hrozných problémů s panovačnou tchýní a aby toho nebylo málo, ještě si ONI stanovují nějaké podmínky. Nikdy to nebude lepší a vždycky to bude jenom horší. Naprosto souhlasím s Peggy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
30.5.13 13:41

Evidentně bylo vše řečeno. Jenom musím říct, že toto jsem ještě nikdy neslyšela. Povedená to rodinka - rychle od nich pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
31.5.13 14:11

@krťousová Tchýně no…k tomu asi není víc co dodat…:D:D i já Tobě přeji pevné nervy…:D:D a řeč si promysli dopředu, pak v tom stresu Tě nenapadne všechno co Tě napadne v klidu :D:D ať jí to osladíš…:D:D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
31.5.13 14:17

Tak at si partner trhne nohou, debil…promiň..ať si zaleze za maminkou a žije tam s ní!! bude ti líp i malé, když budete sami, už to, že se odstěhoval, značí, že to není extra super přítel..my máme taky velké problémy, ale snažím se v rámci možností, ale neodešel by za 1. a za 2 by si mohl zkusit po mě něco chtít ohledně tchýně..já s ní měla a mám taky problémy, ale od narození malé jsem se naučila používat pusu a bránit sebe i malou, malá mi dodává odvahu a energii s ní problémy řešit..nenechám se ovládat tchýní!!to nikdy…za žádnou cenu, ani za cenu žít jen sama s malou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová